Beauty

Scheren en smeren in 1 met Venus & Olaz

6 februari 2013

Scheren en smeren in 1 met Venus & Olaz
Als ik ergens tijd mee kan besparen dan ben ik altijd in voor leuke tips & tricks. Toen ik het perspakket met bovenstaande producten erin ontving was ik dan ook direct nieuwsgierig. Gilette Venus en Olaz hebben hun krachten gebundeld en lanceren een uniek scheermesje waarmee je niet alleen je benen superglad maakt maar die ook helpt de vochtbalans op peil te houden. Zo kunnen we alvast werken aan de perfect gladde en zachte benen voor de eerste rokjesdag van 2013! Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review van deze nieuwe producten.
Scheren en smeren in 1 met Venus & Olaz
Het scheersysteem bevat 5 mesjes die de contouren van het lichaam moeiteloos volgen zodat elk haartje in één keer meegenomen wordt. De scheergelkussentjes boven en onder het mesje zijn flexibel en bevatten een mix van ingrediënten die hydrateren, verzachten en een mooie glow aan de huid geven.

Ik heb dit mesje nu al meerdere keren gebruikt en vind het een heel prettig scheersysteem. Het is prettig dat je nu niet eerst je lijf hoeft in te smeren met een scheerproduct om vervolgens je handen te moeten afspoelen om met je scheermesje aan de slag te kunnen gaan, maar dat je direct kan beginnen te scheren als je huid vochtig is. De mesjes glijden over de huid heen en de geur van de scheergel vind ik heel aangenaam. Lekker zacht en fris! Wel ben ik benieuwd hoe lang 1 mesje met scheergelkussentjes mee gaat..
Scheren en smeren in 1 met Venus & Olaz
Ben je te trouw aan je normale scheermesje dan is er ook een nieuwe scheergel verkrijgbaar met een zachte geur die is verrijkt met o.a. sheabutter. Zo voelt de huid na het scheren direct comfortabel aan en hoef je erna niet meer te smeren. Je hebt hiervan maar een klein beetje gel per keer nodig, omdat dit in combinatie met de vochtige huid opschuimt en zo heel gemakkelijk te verdelen is.

Het nieuwe scheersysteem van Venus&Olaz is verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en drogisterijen en bestaat uit de volgende producten:

– scheersysteem inclusief wandhouder en 1 scheermesje met scheergelkussentjes, €15,99
– set van 3 scheermesjes met scheergelkussentjes, €16,99
– satinCare met een touch of Olaz 200ml, €4,99.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 1 mei 2013 at 12:31

  De scheerapparaten en scheergel zijn. Bij de kruidvat van 30 april tot 12mei 50% korting dus ook op deze alleen het nadeel is dat de navullingen niet 50% korting

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 8 februari 2013 at 07:24

  Ik ben ook altijd van de simpele wegwerpmesjes, die werken prima voor een goedkope prijs. Maar wie weet dat ik deze toch wel uitprobeer, ziet er wel goed uit.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 6 februari 2013 at 19:31

  Ik ben benieuwd, maar gebruik vaak simpele wegwerpmesjes. wel zo handig vind ik

 • Avatar van lin
  Reply lin 6 februari 2013 at 10:44

  Oeh, ze zijn wel erg duur… Dan blijf ik bij mijn wegwerpversie van venus. Misschien ga ik het scheerschuim eens proberen!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 6 februari 2013 at 09:55

  Lijkt me een fijn mesje! Ik heb volgens mij wel eens eerder zo’n mesje gehad met een kussentje, maar na het scheren bleef dat vochtig (en dus wat zacht) en als ik hem dan op het houdertje teruglegde, droogde het op terwijl het daaraan plakte haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 februari 2013 at 11:14

   Daarom is dit hang-houdertje wat erbij zit juist handig, dan kan het goed drogen en blijft het nergens aan plakken :p

   • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
    Reply Esther - Mango Sorbetto 6 februari 2013 at 11:37

    Ooh dat zie ik nu pas haha! Die ziet er idd beter uit dan het houdertje dat ik heb van mn oude venus ;-)

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 6 februari 2013 at 08:43

  Oh super fijn lijkt me dit! Hebben!
  xoxo

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 6 februari 2013 at 07:05

  ik vind de scheermesjes niet fijn werken voor de prijs :(

 • Avatar van desiree
  Reply desiree 6 februari 2013 at 00:48

  Ik had een keer een ander mesje van Venus met van die scheergel kussentjes alleen. Ik vond het vreselijk! Ik vond de gel heel slijmerig en kwam niet overal even goed verspreid. En de kussentjes braken best snel af.. Ik zou deze dan ook niet echt willen proberen..

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 februari 2013 at 00:22

  ik vind de mesjes wel aardig hoog geprijsd >.< ik gebruik altijd wegwerp mesjes, werken als een tierelier en zijn goedkoop.. maar die nieuwe scheergel lijkt me wel wat :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.