Fashion

Swarovski lente/zomer 2013 Tropical Paradise

6 februari 2013

Swarovski lente/zomer 2013 Tropical Paradise
Swarovski neemt ons deze lente en zomer mee op een exotische reis naar Latijns-Amerika. Nathalie Colin, creative director, haalde haar inspiratie voor deze collectie uit haar reizen door Mexico en Brazilië waar ze een intens creatieve energie en levensstijl ontdekte. De collectie weerspiegelt het optimisme van deze landen en we zien er levendige en uitbundige kleuren in terug die de feestelijkheid van deze Tropical Paradise collectie tot leven roepen. Sit back (met een cocktail natuurlijk!) en geniet van een korte impressie van een deel van deze zomerse sieradencollectie.

Swarovski lente/zomer 2013 Tropical Paradise Swarovski lente/zomer 2013 Tropical Paradise Swarovski lente/zomer 2013 Tropical Paradise Swarovski lente/zomer 2013 Tropical Paradise Swarovski lente/zomer 2013 Tropical Paradise Swarovski lente/zomer 2013 Tropical Paradise Swarovski lente/zomer 2013 Tropical Paradise Swarovski lente/zomer 2013 Tropical Paradise Swarovski lente/zomer 2013 Tropical Paradise Swarovski lente/zomer 2013 Tropical Paradise

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=itAnvHZyNR8?rel=0]

Naast de bekende Swarovski-technieken zoals Pointiage, facettering en pavé zijn er ook opvallende combinaties met nieuwe materialen zoals leer, metalen, hars en katoen gemaakt. De kleuren nemen ons mee langs de diversiteit van Zuid Amerika: van verschillende kleuren groen die doen denken aan het tropisch regenwoud tot aan fuchsia en turquoise; de kleuren van prachtige bloemen en een blauwe zee.

De reis laat ons ook de schatten en mystiek van de Inca’s en restanten van verloren steden zien door de geometrische vormen, figuren als exotische insecten, paradijsvogels en palmbomen en eindigt in Acapulco, de bekende badplaats vol van feestvreugde en glamour. Het signature-stuk van deze collectie is de oversized Tangara ketting die volledig handgemaakt is. Tropical Paradise van Swarovski is een prachtige en uitbundige collectie die zeker niet geschikt is voor muurbloempjes!

De Tropical Paradise lente/zomer 2013 collectie van Swarovski is vanaf week 6 verkrijgbaar bij de Swarovski Boutiques en via de Swarovski webwinkel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 8 februari 2013 at 15:11

  Wauw, wat een mooie collectie! Echt prachtige sieraden, mooie blingbling. Ik ben bang dat het alleen bij foto’s kijken blijft, Swarovski past niet echt in mijn budget helaas. Mijn favorieten zijn de statementketting, Flamingo oorbellen en koraalring.

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 8 februari 2013 at 07:27

  Mooie collectie. De armband op die foto met die libelle ketting vind ik erg leuk.

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 6 februari 2013 at 23:17

  Owh die ringen!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 6 februari 2013 at 21:15

  Hier zitten echt een paar prachtige sieraden tussen zeg, wow ♥

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 6 februari 2013 at 20:11

  mooie collectie, wauwie!!!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 6 februari 2013 at 19:54

  Ooh die flamingo oorbellen! Prachtig!

  Liefs
  xoxo

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 6 februari 2013 at 19:09

  Wat een prachtige blingblings ook!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 6 februari 2013 at 18:53

  Ooh wat mooi!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 6 februari 2013 at 18:38

  Prachtig, ze hebben ook altijd zulke mooie oorbellen.

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 6 februari 2013 at 15:21

  Sommige items zijn echt wel mooi.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 6 februari 2013 at 15:19

  Wauw die statement kettingen, zo gaaf! :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 6 februari 2013 at 14:56

  Zeg nu eerlijk wie is niet in ♥ op deze briljante jewelz……ik wil die prachtige flamingo oorbellen……even de prijse checken! ;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 6 februari 2013 at 14:43

  omg die flamingo oorbellen zijn gorgeous <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.