Beauty

The Body Shop | Colour Crush Eyeshadows

9 februari 2013

The Body Shop | Colour Crush Eyeshadows
Vanaf deze maand zijn er bij The Body Shop 30 nieuwe mono eyeshadows verkrijgbaar in een vrolijke Colour Crush collectie. “Fantastische neutrals, chique nudes, rijke aardetinten, shocking pink, prachtig paars, betoverend blauw, glanzend groen. We hebben de hele wereld rondgereisd op zoek naar de meest zeldzame pigmenten. Deze hebben we drie dubbel gefilterd en vakkundig gemalen. Vervolgens vermengd met community fair trade-oliën om een onovertroffen glans en helderheid te verkrijgen. Raw colour, maximale impact. Wat is jouw colour crush?”
The Body Shop | Colour Crush Eyeshadows
Enkele weken geleden kregen we als pers de nieuwe oogschaduwcollectie te zien tijdens een diner welke werd gecombineerd met een fashionshow. Niet alleen zagen we zo nieuwe trends voor de komende lente en zomer voorbij komen, ook kon je gelijk zien dat de 30 oogschaduwtinten hier perfect tussen passen. We gaan dit jaar veel kleur terug zien in de make-up en we gaan meer durven experimenteren. De colorkeys voor 2013 zijn overexposed, naturel, fresh, artificial en intens. Van transparante combinaties van veel wit en zachte pasteltinten tot aan rijke, heldere en verzadigde kleuren en felle accenten.

Niet alleen bleef het bij een heerlijk diner en een fashionshow, ook konden we natuurlijk uitgebreid ‘spelen’ met de nieuwe oogschaduws en waren er visagistes aanwezig om ons een make-over te geven. Zo werd er o.a. een frisse touch-up aangebracht en bij iemand anders weer een heftige roze look die prachtig stond. Ik was direct heel erg enthousiast over de oogschaduws en nu ik ze enige tijd in huis heb en meerdere keren gebruikt heb is dat enthousiasme zeker niet verdwenen.
The Body Shop | Colour Crush Eyeshadows

The Body Shop | Colour Crush Eyeshadows
De kleuren oogschaduw die ik mee kreeg aan het eind van deze avond zijn: 101 Golden Girl, 505 Boyfriend Jeans, 310 Berry Cheeky, 605 Sweet Pea en 320 Grape Expectations. Ik heb deze kleuren hierboven droog op mijn hand geswatcht zonder oogschaduwbasis eronder. Pretty impressive! Je kan de kleuren natuurlijk over een oogschaduwprimer/basis aanbrengen en met een vochtig kwastje voor een nog intenser resultaat.

De oogschaduws voelen heerlijk zacht aan, bijna romig en dat zonder dat ze poederig werken dus je hoeft niet bang te zijn voor fallout. Je hoeft je kwast maar zachtjes op de oogschaduw te drukken en je hebt al genoeg om aan de slag te gaan en zo mooi op te kunnen bouwen qua intensiteit. Dit ‘romige’ van de oogschaduws komt door de ingrediënten zoals paranotenolie, maroela-olie, honing, kokosolie en sesamolie wat er aan toegevoegd is. Zo wordt de tere huid rondom de ogen verzorgt en krijgt de oogschaduw een extra intense glans.

De Colour Crush mono eyeshadows zijn verkrijgbaar vanaf deze maand bij The Body Shop voor €10,00 per stuk. In elke stevige, kunststoffen en transparant rond oogschaduwdoosje zit 1,5gr product.
The Body Shop | Colour Crush Eyeshadows
Bij bovenstaande look maakte ik gebruik van alle bovenstaande kleurtjes en creëerde zo een kleurrijke ooglook. Door de donkere eyeliner en mascara staat het roze niet te ‘ziekjes’ (iets wat met roze en rode tinten nog wel eens kan gebeuren) en doordat ik de verdere gezichts- en lipmake-up heel rustig heb gehouden is het nog een draagbare look geworden ook.

Fijn om te weten! “Colour Crush wordt niet gekleurd met extract van luizenschildjes; de prachtige glans is het gevolg van het mineraal mica. En de bindmiddelen die we gebruiken bevatten geen schaaldieren, maar bestaan voor honderd procent uit natuurlijke plantaardige materialen. Want wij hebben hart voor álle dieren, ook de hele kleintjes!” Aldus The Body Shop.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van jana
  Reply jana 9 februari 2013 at 21:13

  Mooie kleurtjes en mooie mooie look :D x

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 9 februari 2013 at 14:36

  Like it! Vooral de groenige en paarsige kleur vind ik heel erg mooi.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 9 februari 2013 at 14:01

  Hele mooie kleurtjes!

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 9 februari 2013 at 11:57

  de pigmentatie van deze oogschaduws zijn zo goed! en wat heb je er een mooie look mee gemaakt!

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 9 februari 2013 at 11:30

  Wauw, pretty!! Hier wordt ik wel blij van!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 9 februari 2013 at 11:14

  Mooie kleuren!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 9 februari 2013 at 11:13

  Ohh wat een mooie simpele kleuren, ik had niet verwacht dat er zoveel pigment vanaf zou komen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 februari 2013 at 09:22

   Daar was ik zelf ook heel erg aardig van onder de indruk, mooie oogschaduws! ^^

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 9 februari 2013 at 11:12

  Ik vind het zulke vrolijke en gezellige kleuren.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 9 februari 2013 at 10:32

  Wat een prachtige pigmentatie! De roze look vind ik erg mooi in je ooglook!

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 9 februari 2013 at 09:30

  Pigmentatie is zeker mooi!

 • Avatar van Jessie
  Reply Jessie 9 februari 2013 at 07:50

  Wow…hier ben ik toch van onder de indruk! De kleuren zijn niet echt m’n ding maar misschien vind ik wel iets wat meer bij me past.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 februari 2013 at 09:23

   Er zijn in totaal 30 kleurtjes, dus er zit vast wel iets moois voor je tussen ;)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 februari 2013 at 00:12

  Mooie pigmentatie!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 9 februari 2013 at 00:07

  Hebbennnnnn…. ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.