Beauty

CK One Shock, Street Edition & Summer

11 maart 2013

CK One Shock, Street Edition & Summer CK One Shock, Street Edition & Summer
Iedereen kent vast wel de unisex CK One geur die al sinds 1994 bestaat, het is namelijk een grote hit bij veel mannen en vrouwen en wordt nog steeds heel erg veel verkocht. Eéns in de zoveel tijd kom er een nieuwe editie uit die de geur weer net even een andere twist geeft en elke zomer komt er weer een nieuwe zomerse variant uit. Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met de nieuwste edities van CK One, lees verder voor meer informatie, foto’s en reviews.
CK One Shock, Street Edition & Summer
CK One Shock
100ml, €49,00
Deze eau de toilette werd in 2011 gelanceerd en is sindsdien een grote favoriet van veel vrouwen. Qua geurnoten vind je er pioenroos, klaproos, passiebloem, bramen, Mexicaanse chocolade, narcis, jasmijn, vanille, amber, patchoeli en musk in terug. Het is een zachte en zoete geur die perfect is voor de zomer. Zodra je hem op doet is hij heel bloemig en bijna ‘eetbaar’ zoet, maar hoe langer je hem draagt hoe warmer hij wordt. Deze geur blijft bij mij een goede halve dag op de huid ruiken.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Prada – Candy, Juicy Couture – Viva la Juicy, Viktor & Rolf – Flowerbomb, Dior – Miss Dior Cherie en Lancôme – La vie est belle.

CK One Shock, Street Edition & Summer
CK One Shock Street Edition 100ml, €47,00
Deze eau de toilette is verkrijgbaar sinds februari 2013. Qua geurnoten vind je er pruim, bergamot, mandarijn, caramel, chocolade, bessen, musk, sandelhout, amber en patchoeli in terug. Deze geur is alsnog vrij zoet, maar draagt op mijn huid toch een heel stuk poederiger en dat maakt deze mijn favoriet van deze 3 geuren. Vooral weer de warme basis hierin is echt heerlijk. Deze geur blijft bij mij een goede halve dag op de huid ruiken.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Lancôme – Trésor Midnight Rose, Gucci – Flora by Gucci gorgeous gardenia, Burberry – The Beat, Escada – Cherry in the air en Marc Jacobs – Daisy.

CK One Shock, Street Edition & Summer
CK One Summer 100ml, €43,00
Deze unisex eau de toilette is vanaf halverwege deze maand verkrijgbaar. Qua geurnoten vind je er waterige noten, geplette bladeren, karwijzaad, watermunt, citrusgeuren, waterlelie, watermeloen, komkommer, moss, blond hout en musk in terug. Dit is echt een zomergeur te noemen, als je op zoek bent naar pure verfrissing en verkoeling in een flesje dan is dit een geur voor jou! Zodra je hem opdoet en je ogen dicht doet, waan je je direct onder een koude douche op een hete zomerdag en toch draagt hij wel ‘comfortabel’ door de warme houtgeur, moss en musk. Deze geur blijft bij mij een goede halve dag op de huid ruiken.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Jimmy Choo – Jimmy Choo, Dolce & Gabbana – Anthology L’Imperatrice 3, Paco Rabanne – 1 Million en Ralph Lauren – Ralph Cool.

Welke van bovenstaande 3 geuren spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 11 maart 2013 at 15:52

  Ik heb shock en ik vind hem echt heerlijk! :-)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 11 maart 2013 at 12:37

  Deze lijken me alledrie heerlijk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 maart 2013 at 10:50

  Ik zou van deze mooie bottles niet 1 kopen maar alle 3….. ze horen gewoon bij elkaar! Mooi en heerlijk geuren….;-)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 11 maart 2013 at 10:45

  De originele CK one vind ik heerlijk en in 2005 werd er een summeredition uitgebracht die ik ook fantastisch vind. Van bovenstaande geuren spreekt de onderste (Summer) mij dan ook logischerwijs het meest aan. Ik hou van fris!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 maart 2013 at 16:30

   Ik weet zeker dat je hem lekker zal vinden ;)

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 11 maart 2013 at 10:42

  ik vind de originele CK shock wel erg lekker!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 11 maart 2013 at 10:39

  Ik vind die verpakking zo leuk en lekker vrolijk! Echt zomers

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 11 maart 2013 at 09:54

  Shock behoort tot mijn favorieten op het moment, love it!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 maart 2013 at 09:18

  Mooie flacons!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 11 maart 2013 at 00:36

  Ik ben zo benieuwd naar de geur CK One Summer. Lijkt mij echt een topper.
  Liefs, xxx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.