Media

Curvacious nu ook op Pinterest!

7 maart 2013

Curvacious nu ook op Pinterest!
Jaja, het is zover. Ook ik ben nu aan het pinnen geslagen! Maar wat is Pinterest nu precies en wat kan je ermee? Kortgezegd is Pinterest een online prikbord waar je van alles op kan prikken. Zo creëer je een persoonlijk geheel met van alles wat je leuk vindt en wat je aanspreekt. Je kan al je pins indelen op verschillende prikborden om het overzichtelijk te houden. Het is een erg leuke tool om inspiratie op te doen en mooie afbeeldingen op te kunnen vinden. Pinterest is enorm populair en is op dit moment na Facebook het grootste social media netwerk. Je kan mensen volgen op Pinterest of je kan ervoor kiezen om alleen bepaalde borden te volgen, je kan opmerkingen toevoegen, foto’s re-pinnen, foto’s liken en natuurlijk ook zelf gevolgd worden.

Ik heb de borden op mijn Pinterest account zo ingedeeld dat het overeen komt met de rubrieken op Curvacious.nl, om het lekker overzichtelijk en duidelijk te houden. Kijk mee voor een korte introductie van elk bord.

Beauty
Op het prikbord beauty vind je alles wat met dit onderwerp te maken heeft; van mooie looks, make-up producten, collecties, parfums en haartrends.

Curvacious nu ook op Pinterest!
Huis & Interieur
Op het prikbord huis & interieur vind je alles wat met dit onerwerp te maken heeft; leuke DIY, mooie badkamers, prachtige woonkamers, tuinideeën en interieurdecoratie.

Curvacious nu ook op Pinterest!
Body & mind
Op het prikbord body & mind vind je alles wat met dit onderwerp te maken heeft; sportmotivatie, quotes, healthy lifestyle tips en ontstress afbeeldingen.

Curvacious nu ook op Pinterest!
Eten & drinken
Op het prikbord eten & drinken vind je alles wat met dit onderwerp te maken heeft; heerlijke recepten, gerechten om van te gaan kwijlen en lekkere drankjes.

Curvacious nu ook op Pinterest!
Plussize & fashion
Op het prikbord plussize & fashion vind je alles wat met dit onderwerp te maken heeft; mooie vrouwen met rondingen, kledinginspiratie, mooie schoenen en tassen en sieraden.

Curvacious nu ook op Pinterest!
Reizen & vrije tijd
Op het prikbord reizen & vrije tijd vind je alles wat met dit onderwerp te maken heeft; mooie en unieke landen en steden en prachtige natuurbeelden maar ook dingen die ik leuk vind om te doen in mijn vrije tijd zoals DIY en moodboards/inspiratie boards.

Al met al een leuke manier om mij persoonlijk nog iets beter te leren kennen omdat ik alleen dingen pin die mij zelf aanspreken en waar ik echt achter sta en bijna alle foto’s aanvul met een persoonlijke opmerking. En daarnaast is Pinterest een gigantisch leuke manier om veel inspiratie op te doen. Een nieuwe verslaving is geboren, pas op! ;)

Volg Curvacious op Pinterest.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 9 maart 2013 at 22:54

  Leuk leuk! Ik zit al best lang op Pinterest (denk zo’n 2 jaar ofzo?!) en vind het heerlijk om lekker te scrollen en te pinnen als ik niets te doen heb. Ik ga je volgen!

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 8 maart 2013 at 21:07

  Leuk, ga je volgen!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 7 maart 2013 at 20:06

  Leuk dat je Pinterest hebt, je hebt er een volger bij nu! ;-)

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 7 maart 2013 at 18:05

  Ik heb geen pinterest :(

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 7 maart 2013 at 18:05

  Leuk, Pinterest is fun! :)

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 7 maart 2013 at 16:10

  nice!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 7 maart 2013 at 14:57

  Leuk!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 7 maart 2013 at 14:31

  Ohh wat leuk en inspiratievol allemaal!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.