Beauty Reizen & vrije tijd

De Veluwse Bron

4 maart 2013

Veluwse Bron
Vorige week dinsdag ben ik samen met mijn man naar de Veluwse Bron geweest om hier te gaan genieten van een dagje ontspanning. We zaten al op tijd in de auto want we wilden wel direct rond openingstijd gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. Er was ons al ‘gewaarschuwd’ dat we deze volledige dag ook wel nodig zouden hebben vanwege de vele faciliteiten die de Veluwse Bron te bieden heeft. Het mag overduidelijk zijn dat het onze eerste dagje uit naar de Veluwse Bron was. Deze dag is ons zo goed bevallen dat ik jullie hier graag wat meer over wil vertellen èn ik mag maar liefst 2 x 2 dagkaarten verloten onder de lezers van Curvacious.nl. Lees verder voor meer afbeeldingen, informatie, onze ervaring en de winactie.
Veluwse Bron

Veluwse Bron
De Veluwse Bron is een wellnessresort in Emst, tussen Apeldoorn en Zwolle in, en direct bij aankomst kom je al helemaal tot rust van het ‘plattelandsgevoel’ en de natuur. Geen geluiden meer van auto’s en de drukte van de stad, maar rustgevende natuurgeluiden. Heerlijk! We hadden gekozen om te gaan op een badkledingdag, omdat wij ons hier prettiger bij voelen. Elke 1e en laatste dinsdag van de maand is het badkledingdag, maar bijvoorbeeld in de maanden juni, juli, augustus en september is het elke dinsdag badkledingdag. Je kan je eigen handdoek, slippers en badjas van huis meenemen, maar je kan deze ook huren/aanschaffen bij het inchecken.

Je kan bij de Veluwse Bron genieten van heel erg veel verschillende faciliteiten:

– een binnen- en buitenzwembad, kruidenbaden, stoombaden, voetenbaden, een zoutwaterbad en verschillende whirlpools
– een Oosters badhuis, verschillende soorten sauna’s in verschillende temperaturen en met verschillende functies
– een gletsjergrot, dompelbaden, neveldouches en de unieke Kneipp kuurtuin.

Ook zijn er verschillende mogelijkheden om een gezichts- of lichaamsbehandeling te ondergaan en zijn er 2 restaurants te vinden waar je de gehele dag door kan relaxen en kan genieten van een hapje, drankje, lunch of diner. De extra kosten van het eten, drinken en gebruik van bijvoorbeeld een hydromassagebank of zonnebank worden op de chip in je polsbandje gerekend en dit kan je vervolgens handig aan het eind van de dag in één keer afrekenen bij het uitchecken.
Veluwse Bron
Het viel ons vooral heel erg op hoe schoon en enorm ruim opgezet het hele complex was. Je kan je hier heel erg goed een complete dag van 10.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds vermaken. Heerlijk! Als leuk extraatje hangen er bij bepaalde douches Kneipp doucheproducten waar je kosteloos gebruik van kunt maken en is er een scrubtempel te vinden met heerlijke scrub voor je lichaam waar je ook gewoon gebruik van kan maken. Een compliment voor de horeca: de broodjes en drankjes waren heerlijk vers en werden supersnel aan tafel gebracht! Aan het eind van de dag waren we helemaal ontspannen, lekker loom (we hebben die nacht erna dan ook heel erg goed geslapen), onze hoofden helemaal leeg en onze lichamen lekker zacht en tintelend.

De entree voor een volledige dag (10.00 – 23.00 uur) kost €30,95 per persoon, maar er zijn ook ochtend- en avondentreekaarten verkrijgbaar. Voor meer informatie neem je een kijkje op de website van de Veluwse Bron.
Veluwse Bron
Winactie
Ik mag van de Veluwse Bron maar liefst 2 x 2 dagkaarten verloten onder de lezers van Curvacious. Ben jij toe aan een lekker dagje compleet ontspannen samen met je moeder, zus, vriend/man of vriendin, doe dan zeker mee.

Meedoen is eenvoudig:
– laat een reactie achter onder dit artikel
– stuur je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl
– natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij/Curvacious volgt op Twitter, Facebook en/of Bloglovin’.

Meedoen kan t/m maandag 11 maart, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Angela de Wildt
  Reply Angela de Wildt 11 maart 2013 at 17:20

  Super een dagje veluwse bron, geweldige plek. Jammer dat het zo prijzig is. Ik zou er ieder jaar wel een keer naar toe willen. Maar zeker waar voor je geld. Heerlijk onthaasten even helemaal weg!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 maart 2013 at 15:10

  Leuke actie, waar ik graag aan deel neem! Steeds weer leuke onderwerpen op de website, waarvan dit een leuke actie is.

 • Avatar van hellen
  Reply hellen 11 maart 2013 at 11:46

  Woh…dit is een mini vakantie lijkt het wel, lekker een dagje met mijn man even weg, z\onder kinderen en allerlei telefoontjes….mmmmmmm ik hou er van !

 • Avatar van Lara M
  Reply Lara M 11 maart 2013 at 09:00

  Wat klinkt dit heerlijk zeg, dit zou ik graag eens een keer willen doen. Ik doe in ieder geval mee met de winactie ! :D

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 10 maart 2013 at 18:35

  Ik doe mee!!
  Ik volg je op twitter, facebook en bloglovin.

  Ik stuur je direct een mail.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 10 maart 2013 at 16:13

  Ik krijg helemaal zin de zomer met zo’n artikel! Eventjes lekker erop uit en alvast een voorproefje op een zonnige zomer lijkt me fantastisch. Tuurlijk doe ik graag mee met jouw winactie!

 • Avatar van Angelique Meijer
  Reply Angelique Meijer 10 maart 2013 at 13:26

  Een dagje sauna…altijd fijn, even weg van de drukte van alle dag, heerlijk. Met zorg iemand meevragen die er echt behoefte aan heeft, MOOI.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 10 maart 2013 at 10:30

  Lijkt me echt super, ik ben nog nooit in deze mooie sauna geweest.

 • Avatar van pien
  Reply pien 9 maart 2013 at 18:19

  wouwwwwwwwwwww dat is een geweldige prijs
  lijkt me zalig om samen met mijn vriendin te gaan

 • Avatar van Nikki
  Reply Nikki 9 maart 2013 at 12:50

  Wat zou dit perfect zijn om mijn moeder mee te trakteren, na alles wat ze voor mij heeft gedaan :)

 • Avatar van albertina van diepen
  Reply albertina van diepen 9 maart 2013 at 10:39

  wat een heerlijke prijs!
  ik wil deze prijs samen met mijn vriendin gaan beleven…dat heeft zij verdiend!

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 8 maart 2013 at 23:21

  ik woon zo dichtbij de veluwse bron, maar ben er nog nooit geweest en ga wel regelmatig naar sauna’s

 • Avatar van cora
  Reply cora 8 maart 2013 at 22:32

  Heerlijk zou het zijn een verwendagje in de veluwse bron. We weten wat dat is!!! Genieten!!

 • Avatar van Berber
  Reply Berber 8 maart 2013 at 22:22

  Lijkt mee heerlijk. Ben wel weer eens toe aan een relaxdagje. Is al weer te lang geleden. Dan neem ik m’n zusje mee.
  Ik volg je via Twitter.

  Groetjes,
  Berber

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 8 maart 2013 at 19:59

  Een dag helemaal ontspannen…heerlijk!!!

 • Avatar van Bernadette
  Reply Bernadette 8 maart 2013 at 12:11

  Wat een geweldige actie, zou hier dolgraag een keer naar toe willen. Enkele weken geleden hebben we een hotelletje geboekt om een weekend van een sauna te kunnen genieten.
  wat denk je , doet de sauna het niet, vreselijk balen natuurlijk en geen alternatief.
  Hopelijk kunnen we hier met volle teugen van genieten. Lijkt mij geweldig.

 • Avatar van Annet van Vliet
  Reply Annet van Vliet 8 maart 2013 at 10:11

  Wauw wat ziet het er geweldig uit!

 • Avatar van Mickey
  Reply Mickey 7 maart 2013 at 23:03

  Ondertussen heb ik al veel sauna’s van binnen én buiten gezien. Helaas heb ik de Veluwse Bron nog nooit met een bezoek mogen vereren. Dat levert – voor mij – vast weer een leuke blog op ;-)

 • Avatar van Esther Potters
  Reply Esther Potters 7 maart 2013 at 21:21

  Dat is nog eens luxe genieten, en het is trouwens tijd voor ‘de voorjaarsschoonmaak’ maar
  dan voor mijn lichaam! Heerlijk, daar knapt een mens van op!

 • Avatar van Daisy Rijswijk
  Reply Daisy Rijswijk 7 maart 2013 at 21:15

  Oh dat ziet er goed uit! Gisteren waren mijn man en ik 7 jaren bij mekaar en het lijkt me leuk om dit samen te vieren met een relaxte dag in de Veluwse Bron.

 • Avatar van Heidi Onstenk
  Reply Heidi Onstenk 7 maart 2013 at 18:48

  Samen met de moeder van mijn kleinkinderen!

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 7 maart 2013 at 17:30

  Heerlijk een dagje sauna daar knap ik echt van op want ik kan wel wat rust gebruiken nu ik vaak naar het ziekenhuis moet vanwege mijn ziekte.

 • Avatar van Ebba
  Reply Ebba 7 maart 2013 at 16:55

  Met sneeuw en vorst en zonder zon,
  is het lekker genieten bij de Veluwse bron

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 7 maart 2013 at 16:37

  Heel erg lief dat je 2×2 vrijkaarten weggaat geven. Ik doe graag mee, maar niet voor mezelf. Ik doe mee voor mijn ouders. De 2 mensen die altijd klaar staan voor mij en mij al van begin af aan hebben verzorgd en liefde hebben gegeven. Ik volg je al op de social media, maar nu eerst een mailtje sturen hihihi.

 • Avatar van Patricia Liebregts
  Reply Patricia Liebregts 7 maart 2013 at 12:37

  Zou graag een dagje vakantie willen opnemen en heerlijk ontspannen in de Veluwse Bron. Ben laatst naar een welnessresort geweest maar het was net een kippenhok en kwam gestresst thuis en dat is niet de bedoeling. Heb goede verhalen gehoord over de Veluwse Bron. Als wij winnen plan ik gelijk een minivakantie in en boeken we in een hotel in de buurt in.

 • Avatar van TasjDutchess
  Reply TasjDutchess 7 maart 2013 at 12:00

  Ow heerlijk,
  Zelf werk ik ook in een wellness center, maar omdat er altijd bekenden rondlopen, ga ik liever niet.
  Dit lijkt me heerlijk om lekker een dagje te genieten, samen met mijn aanstaande.
  Ik volg je al via al je social media :)

  Groetjes,
  Natascha

 • Avatar van E.
  Reply E. 7 maart 2013 at 11:41

  Lijkt me heerlijk! Ik ga over vier weken bevallen, en daarna zou ik een dagje sauna heel goed kunnen gebruiken!

 • Avatar van Bea
  Reply Bea 7 maart 2013 at 11:08

  dagje heerlijk genieten in samen met mijn vriend lijkt me heerlijk

 • Avatar van Deborah Longayroux
  Reply Deborah Longayroux 6 maart 2013 at 22:31

  owww heerlijk, wat lijkt me dat heerlijk. Even de boel de boel laten en genieten van een dagje rust samen met mijn man. Nu hij vanwege reorganisatie vanaf 1 april werkeloos is, en onze zoon misschien door zijn autisme niet thuis kan blijven zou ik toch wel erg graag eens gewoon lekker zonder stress een leuke dag willen beleven.

  Mocjt ik niet winnen dan moet ik toch er maar gewoon eens langs gaan :D

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 6 maart 2013 at 22:20

  Wij (Hans & Anita) zijn verkouden & erg “moe”
  en daarom wel aan een dagje Veluwse bron “toe”
  Dit brengt ons weer helemaal tot “rust”
  en is voor lichaam & geest een “must”
  Je hoort van wellness genieten wij “graag”
  Aan Curvacious deze brutale “vraag”???

 • Avatar van Maxime
  Reply Maxime 6 maart 2013 at 22:07

  Hi Desiree,

  Zelf ben ik er eenmalig geweest & het is er inderdaad heerlijk (vooral het zoutbad buiten vond ik heerlijk, aangezien het zonnetje scheen). Ik zou graag mee willen doen met de winactie; niet voor mezelf, maar voor mijn moeder. Ze heeft afgelopen maand namelijk te horen gekregen dat ze, voor de tweede keer, een tumor heeft en ze is de laatste tijd veelal in het ziekenhuis te vinden. Ik denk dat ze een dagje bij de Veluwse Bron wel kan gebruiken, en dit verdient ze ook.

  Maxime

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 6 maart 2013 at 16:28

  Een van mijn favoriete sauna’s! Erg groot, maar toch warm en gezellig door de kleine ruimtes. Lijkt me heerlijk om er weer een dagje met mijn vriend heen te gaan!

 • Avatar van Robin
  Reply Robin 6 maart 2013 at 13:28

  Ohja ö ik volg je nu ook op Twitter :)

 • Avatar van Robin
  Reply Robin 6 maart 2013 at 13:28

  Wauw <3
  Wat een prachtige plaats <3 lijkt me echt heerlijk om daar te ontspannen <3
  Wat fijn dat je zo'n prijs weggeeft <3

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 6 maart 2013 at 13:25

  Dat lijkt me echt ontzettend stoer! Mijn mailtje heb ik al gestuurd en ik volg je op bloglovin en twitter :)

 • Avatar van Janny
  Reply Janny 6 maart 2013 at 10:16

  Wow.. wat een heerlijke prijs. Ik hoop dat ik daar mag gaan relaxen en ontspannen. De afgelopen jaren stonden in teken van overleven dus ik hoop dat ik nu mag gaan OPleven en waar kun je dat beter dan bij de Veluwse Bron.

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 6 maart 2013 at 09:12

  Wat klinkt zo’n dagje Veluwse Bron echt zálig zeg, heerlijk hoor! Nu had ik een poosje terug een winactie gewonnen, dus ik ga niet meedoen, maar wil iedereen die wel meedoet veel succes wensen!

 • Avatar van Veerle (Lelanh)
  Reply Veerle (Lelanh) 5 maart 2013 at 17:35

  een dagje heerlijk genieten in samen met mijn vriend lijkt me een heerlijke afleiding van onze drukke periode met stage bij mij en werk zoeken bij hem.

  Ik volg je al een tijd op twitter, facebook en bloglovin :-).

 • Avatar van Minke
  Reply Minke 5 maart 2013 at 16:57

  Oh, wat lijkt dat me heerlijk zeg! Ik zou echt heel graag lekker met mijn lieve vriend even een dagje relaxen, dus natuurlijk doe ik mee met deze winactie!
  Ik volg je al een tijdje op bloglovin :)

 • Avatar van Vivian
  Reply Vivian 5 maart 2013 at 15:34

  Wat een toffe winactieee!
  Mijn moeder is 12 Maart jarig en nu had ik nog geen cadeau kunnen vinden dus ik dacht misschien is dit wel een gaaf cadeau

  echt een leuke winactiee!

  xxx Vivian

 • Avatar van Judith
  Reply Judith 5 maart 2013 at 12:38

  Lijkt me heerlijk om met mijn moeder heen te gaan!!! heerlijk tot rust komen!

 • Avatar van La Rosa
  Reply La Rosa 5 maart 2013 at 10:40

  Wauw wat een prachtige foto’s!

 • Avatar van Luana
  Reply Luana 5 maart 2013 at 10:11

  Fijn dat je zo genoten hebt! Ik doe graag mee aan de winactie.

  Ik volg je via Twitter, Facebook én Bloglovin’.

  Liefs

 • Avatar van Schipper
  Reply Schipper 5 maart 2013 at 09:45

  Oh wat zijn mijn man en ik daar hard aan toe! :-)

 • Avatar van Faat
  Reply Faat 5 maart 2013 at 09:40

  Oh wat een leuke winactie! Ik lees eigenlijk altijd je artikels en vind je blog echt leuk. Ik reageer alleen nooit. Ik snap het en vind het ook terecht als je iemand uitloot die vaak reageert. Maar alsnog waag ik een kans, haha. Ik volg je via Facebook, de rest heb ik niet.

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 4 maart 2013 at 22:38

  Dit lijkt me superleuk om met mijn mams te doen <3 zijn verdiend het echt (ben niet al te lief geweest de laatste tijd, haha) en ze is 28 maart ook nog eens jarig!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 maart 2013 at 22:33

  Wat gaaf! ik doe niet mee, maar like dit bericht sowieso even op Bloglovin :)

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 4 maart 2013 at 21:44

  Mooie prijs zeg. Ik ben wel toe aan een dagje ontspanning.

 • Avatar van Marina
  Reply Marina 4 maart 2013 at 21:20

  Ooh heerlijk, hier ben ik dus echt aan toe! Even compleet tot rust komen en bijkletsen met een vriendin. Heerlijk!

 • Avatar van Laura M
  Reply Laura M 4 maart 2013 at 20:42

  Erg toe aan een dagje ontspanning!! En na flink wat kilo’s kwijt te zijn durf ik me wellicht ook weer in mijn nakie te vertonen ;-)

 • Avatar van Marscha
  Reply Marscha 4 maart 2013 at 20:17

  Hoi Desirée,

  Deze sauna ziet er op de website erg goed uit! Ook buiten straalt het rust uit…..Het lijkt me heerlijk om mijn vriend mee te nemen naar deze sauna en de hele dag hier saampjes te genieten. Net zoals jullie tweetjes :-)

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 4 maart 2013 at 20:04

  Geweldige actie weer. :)

 • Avatar van debby
  Reply debby 4 maart 2013 at 19:38

  Oehh hier doe ik aan mee! Ben dol op de sauna en het is altijd zo fijn voor mijn zere lijf.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 4 maart 2013 at 19:05

  Ik doe heel graag mee met deze geweldige winactie! Het lijkt me zo leuk om eens een dagje te ontvluchten en gewoon zalig te genieten…sounds great!
  Ik duim dan ook heel hard voor deze winactie!:D

  Heel veel succes aan iedereen!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Annette G.
  Reply Annette G. 4 maart 2013 at 18:26

  Helemaal hemels zo’n dagje genieten. Ik doe graag mee.

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 4 maart 2013 at 16:04

  ik doe ook graag mee!

  Succes iedereen!

  Liefs

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 4 maart 2013 at 15:45

  Ik ben er ook 1x geweest, en vind het zelf 1 van de fijnste sauna’s waar ik geweest ben, dus ik doe graag mee. :-) Ik volg je op twitter, Facebook en bloglovin.

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 4 maart 2013 at 15:29

  Lijkt me heerlijk, maar ik gun het iemand anders :-)
  Fijn dat jullie er van genoten hebben!
  Liefs, Esmée

 • Avatar van Puck
  Reply Puck 4 maart 2013 at 15:19

  Ik ben één keer naar de sauna gegaan en dat was ook bij de Veluwse Bron (in Emst). We gingen met vier vriendinnen na onze toetsweek een dagje naar de sauna en wat was het héérlijk! Ik heb zó erg genoten! We kwamen helemaal zen terug en de herkansing een paar
  dagen later maakten we allemaal verrassend goed ;-) Binnenkort komt de laatste toetsweek voor ons eindexamen eraan, spannend! Een dagje ontspannen na ons harde werken, komt dus zeker goed van pas.
  Ik volg je op Twitter en Bloglovin.

 • Avatar van Marielle
  Reply Marielle 4 maart 2013 at 15:12

  Ik doe mee natuurlijk! :)
  Mijn moeder verdient het dubbel endwars! :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 maart 2013 at 15:10

  Ik wil daar graag naar toe gaan om een leuke en gezellige dag te gaan relaxen! Ik heb er zoveel over gehoord! Het ziet er heel mooi uit op de foto’s!
  Ik doe dan ook heel graag mee en ga nu alles doen om op deze mooie prijs kans te maken!

  Twitter: @chucky1012
  Facebook: https://www.facebook.com/Ilovefashionandmakingpictures

  Fijne zonnige dag! ;-)

 • Avatar van Cecile
  Reply Cecile 4 maart 2013 at 15:05

  Hoi! Supergave winactie! Ik doe graag mee! Ik volg je op facebook en bloglovin’. :)

 • Avatar van Muireann
  Reply Muireann 4 maart 2013 at 14:53

  Klinkt echt als een heerlijk dagje weg hoor, Curvacious! Een vriendin en ik hebben al langer eens gezegd dat we echt eens een relaxmoment moeten inlassen, dus dit is wel een heel fijne tip! Ik kijk zo meteen eens op de website!

  Ik doe meteen ook even mee met de winactie. Zo meteen even retweeten en mijn adresgegevens mailen naar jou!

 • Avatar van Jenn.
  Reply Jenn. 4 maart 2013 at 14:34

  Hier ben ik een maandje geleden ook geweest met mijn vriend, heerlijk! Toen lag er nog sneeuw buiten, dat gaf zo een leuk plaatje. We hadden helemaal het gevoel alsof we in Oostenrijk waren met al die leuke hutjes buiten.

  Echt een aanrader! Ik doe daarom ook niet mee aan de winactie, ik gun het iemand anders.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 4 maart 2013 at 14:30

  awesome ik doe zeker weten mee met de winactie, zal je meteen ff mailen.. ik volg en like het artikel via bloglovin, ook volg ik via twitter en FB :D

  ik ben echt toe aan een dagje weg, vriendlief en ik zijn al 3 jaar niet op vakantie geweest, en de laatste vakantie was een ramp >.<

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 4 maart 2013 at 14:13

  Heerlijk relaxen, dus ik doe heel graag mee

 • Avatar van Marie van der Ven
  Reply Marie van der Ven 4 maart 2013 at 14:09

  Lieve Desirée,

  Wat leuk dat je twee dagkaarten mag weggeven. Ik vind een dagje sauna echt een mini vakantie. Groeten Marie

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.