Beauty Reizen & vrije tijd

De Veluwse Bron

4 maart 2013

veluwse bron 3 - De Veluwse Bron
Vorige week dinsdag ben ik samen met mijn man naar de Veluwse Bron geweest om hier te gaan genieten van een dagje ontspanning. We zaten al op tijd in de auto want we wilden wel direct rond openingstijd gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. Er was ons al ‘gewaarschuwd’ dat we deze volledige dag ook wel nodig zouden hebben vanwege de vele faciliteiten die de Veluwse Bron te bieden heeft. Het mag overduidelijk zijn dat het onze eerste dagje uit naar de Veluwse Bron was. Deze dag is ons zo goed bevallen dat ik jullie hier graag wat meer over wil vertellen èn ik mag maar liefst 2 x 2 dagkaarten verloten onder de lezers van Curvacious.nl. Lees verder voor meer afbeeldingen, informatie, onze ervaring en de winactie.
veluwse bron 1 - De Veluwse Bron

veluwse bron 5 - De Veluwse Bron
De Veluwse Bron is een wellnessresort in Emst, tussen Apeldoorn en Zwolle in, en direct bij aankomst kom je al helemaal tot rust van het ‘plattelandsgevoel’ en de natuur. Geen geluiden meer van auto’s en de drukte van de stad, maar rustgevende natuurgeluiden. Heerlijk! We hadden gekozen om te gaan op een badkledingdag, omdat wij ons hier prettiger bij voelen. Elke 1e en laatste dinsdag van de maand is het badkledingdag, maar bijvoorbeeld in de maanden juni, juli, augustus en september is het elke dinsdag badkledingdag. Je kan je eigen handdoek, slippers en badjas van huis meenemen, maar je kan deze ook huren/aanschaffen bij het inchecken.

Je kan bij de Veluwse Bron genieten van heel erg veel verschillende faciliteiten:

– een binnen- en buitenzwembad, kruidenbaden, stoombaden, voetenbaden, een zoutwaterbad en verschillende whirlpools
– een Oosters badhuis, verschillende soorten sauna’s in verschillende temperaturen en met verschillende functies
– een gletsjergrot, dompelbaden, neveldouches en de unieke Kneipp kuurtuin.

Ook zijn er verschillende mogelijkheden om een gezichts- of lichaamsbehandeling te ondergaan en zijn er 2 restaurants te vinden waar je de gehele dag door kan relaxen en kan genieten van een hapje, drankje, lunch of diner. De extra kosten van het eten, drinken en gebruik van bijvoorbeeld een hydromassagebank of zonnebank worden op de chip in je polsbandje gerekend en dit kan je vervolgens handig aan het eind van de dag in één keer afrekenen bij het uitchecken.
veluwse bron 2 - De Veluwse Bron
Het viel ons vooral heel erg op hoe schoon en enorm ruim opgezet het hele complex was. Je kan je hier heel erg goed een complete dag van 10.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds vermaken. Heerlijk! Als leuk extraatje hangen er bij bepaalde douches Kneipp doucheproducten waar je kosteloos gebruik van kunt maken en is er een scrubtempel te vinden met heerlijke scrub voor je lichaam waar je ook gewoon gebruik van kan maken. Een compliment voor de horeca: de broodjes en drankjes waren heerlijk vers en werden supersnel aan tafel gebracht! Aan het eind van de dag waren we helemaal ontspannen, lekker loom (we hebben die nacht erna dan ook heel erg goed geslapen), onze hoofden helemaal leeg en onze lichamen lekker zacht en tintelend.

De entree voor een volledige dag (10.00 – 23.00 uur) kost €30,95 per persoon, maar er zijn ook ochtend- en avondentreekaarten verkrijgbaar. Voor meer informatie neem je een kijkje op de website van de Veluwse Bron.
veluwse bron 4 - De Veluwse Bron
Winactie
Ik mag van de Veluwse Bron maar liefst 2 x 2 dagkaarten verloten onder de lezers van Curvacious. Ben jij toe aan een lekker dagje compleet ontspannen samen met je moeder, zus, vriend/man of vriendin, doe dan zeker mee.

Meedoen is eenvoudig:
– laat een reactie achter onder dit artikel
– stuur je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl
– natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij/Curvacious volgt op Twitter, Facebook en/of Bloglovin’.

Meedoen kan t/m maandag 11 maart, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Angela de Wildt
  Reply Angela de Wildt 11 maart 2013 at 17:20

  Super een dagje veluwse bron, geweldige plek. Jammer dat het zo prijzig is. Ik zou er ieder jaar wel een keer naar toe willen. Maar zeker waar voor je geld. Heerlijk onthaasten even helemaal weg!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 11 maart 2013 at 15:10

  Leuke actie, waar ik graag aan deel neem! Steeds weer leuke onderwerpen op de website, waarvan dit een leuke actie is.

 • Avatar van hellen
  Reply hellen 11 maart 2013 at 11:46

  Woh…dit is een mini vakantie lijkt het wel, lekker een dagje met mijn man even weg, z\onder kinderen en allerlei telefoontjes….mmmmmmm ik hou er van !

 • Avatar van Lara M
  Reply Lara M 11 maart 2013 at 09:00

  Wat klinkt dit heerlijk zeg, dit zou ik graag eens een keer willen doen. Ik doe in ieder geval mee met de winactie ! :D

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 10 maart 2013 at 18:35

  Ik doe mee!!
  Ik volg je op twitter, facebook en bloglovin.

  Ik stuur je direct een mail.

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 10 maart 2013 at 16:13

  Ik krijg helemaal zin de zomer met zo’n artikel! Eventjes lekker erop uit en alvast een voorproefje op een zonnige zomer lijkt me fantastisch. Tuurlijk doe ik graag mee met jouw winactie!

 • Avatar van Angelique Meijer
  Reply Angelique Meijer 10 maart 2013 at 13:26

  Een dagje sauna…altijd fijn, even weg van de drukte van alle dag, heerlijk. Met zorg iemand meevragen die er echt behoefte aan heeft, MOOI.

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Reizen & vrije tijd
koh jewels 1 - KOH Jewels!
KOH Jewels!

Vanaf deze maand is er weer een nieuwe collectie in gelimiteerde oplage verkrijgbaar en deze keer is het een collectie...

Sluiten