Reizen & vrije tijd

Inspiratie | Martinhal Beach Resort & Hotel Portugal

12 maart 2013

Martinhal Beach Resort & Hotel Portugal
Even wegdromen… Wat zijn er toch een prachtige plekken op de wereld waar je naartoe zou kunnen gaan om je vakantie door te brengen. Een land wat al langere tijd mijn aandacht trekt is Portugal en laat hier nu het Martinhal Beach Resort & Hotel te vinden zijn, een vijfsterrenresort waar ik zeker eens naartoe zou willen gaan. Martinhal ligt in het zuiden van Portugal bij het stadje Sagres in de Algarve, in het nationaal natuurpark Costa Vicentina en bestaat uit een hotel, luxe vakantiehuisjes en villa’s.
Martinhal Beach Resort & Hotel Portugal Martinhal Beach Resort & Hotel Portugal Martinhal Beach Resort & Hotel Portugal Martinhal Beach Resort & Hotel Portugal Martinhal Beach Resort & Hotel Portugal Martinhal Beach Resort & Hotel Portugal Martinhal Beach Resort & Hotel Portugal Martinhal Beach Resort & Hotel Portugal Martinhal Beach Resort & Hotel Portugal
Naast dat je hier heerlijk tot rust kan komen met pilates- en yogalessen (op het privéstrand!) en prachtige natuurwandelingen kan maken, kan je in de omgeving ook dolfijnen gaan spotten tijdens een boottochtje of meedoen aan een sportieve fietstocht. Bij terugkomst op het resort kan je vervolgens weer lekker verder genieten van één van de 5 zwembaden, 3 restaurants en de spa en fitness. Martinhal is dit jaar verkozen tot ‘Europe’s Leading Villa Resort’ door de World Travel Awards en met 300 dagen zon per jaar is dit een perfecte plek om even bij te tanken.

Ook kan je hier goed met je kinderen terecht voor een familievakantie, Martinhal beschikt namelijk over een kinderclub en biedt verschillende leuke activiteiten aan voor de kinderen of voor het hele gezin. Het interieur van de kamers, vakantiehuisjes en villa’s is ontworpen door Britse designer Michael Sodeau en is modern, aantrekkelijk en functioneel. De inrichting vind ik in ieder geval prachtig, heel huiselijk en toch ook weer strak, maar zeker geen standaard hotelinrichting. Er wordt gebruik gemaakt van veel natuurelementen zoals hout, riet, steen en kurk waardoor binnen en buiten mooi in elkaar overlopen.

Bekijk zeker eens de website van Martinhal Beach Resort & Hotel voor meer sfeerbeelden, foto’s en informatie. Ik blijf in ieder geval nog even verder dromen over deze prachtige locatie. It’s gorgeous!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 14 maart 2013 at 09:15

  Zo, dat ziet er goed uit!

 • Avatar van Muireann
  Reply Muireann 13 maart 2013 at 15:22

  Zwijmel…

  Ik wil op vakantie :(

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 13 maart 2013 at 11:53

  Wooooow dat ziet er echt geweldig uit!! Ben alleen bang dat ik dat nooooit betalen kan haha

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 13 maart 2013 at 00:29

  Zo mooi <3
  Liefs, xxx

 • Avatar van Kim Kreté
  Reply Kim Kreté 12 maart 2013 at 22:14

  Ahhh wat ziet dat er prachtig uit…

 • Avatar van jana
  Reply jana 12 maart 2013 at 19:39

  Prachtige foto’s :D x

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 12 maart 2013 at 18:26

  ziet er super uit :D

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 12 maart 2013 at 17:17

  Wauwww.. nu heb ik zo zin in vakantie!

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 12 maart 2013 at 16:36

  Wat een heerlijke foto’s! Zou het totaal niet erg vinden om daar nu lekker in het zwembad te zitten hoor *droomt verder*

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 12 maart 2013 at 15:12

  Wauw, looks great!

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 12 maart 2013 at 15:05

  Dit ziet er mooi uit!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 maart 2013 at 14:45

  oh wauw :D
  als ik deze foto’s zie ben ik echt zo toe aan vakantie XD

 • Avatar van Robert Kruzdlo
  Reply Robert Kruzdlo 12 maart 2013 at 14:34

  35 jaar geleden kwam ik al in Portugal. Gefiets van de Spaanse grens naar Noord Portugal maar dit had ik nog nooit gezien. Alhoewel Portugal 35 geleden was wel meer natuur.

  Groet

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 12 maart 2013 at 14:32

  Pfoe wat zou ik daar graag naartoe gaan!:D

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 12 maart 2013 at 14:26

  Wow, wat ziet dat er geweldig uit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.