Plussize & Fashion

Inspiratie | Pastelkleurige sneakers

28 maart 2013

zalando1
We kunnen er niet meer omheen. Pastelkleurige schoenen everywhere en dan vooral de pastelkleurige sneakers. Omdat ik zelf op zoek ben naar een leuk paar voor de lente dacht ik dat het misschien wel een leuk idee was om een inspiratieartikel te maken vol met pastelkleurige lage sneakers en sneakerwedges. Ik ging mijn favoriete (web)winkels af op zoek naar de leukste zachtgekleurde exemplaren. Kijk mee naar 30 verschillende pastelkleurige sneakers!

De bovenste collage maakte ik met een aantal schoenen via Zalando van de merken Replay, Converse, Mjus, Zign, Reebok, Geox en Even&Odd. Bij Zalando kan je betalen via bankoverschrijving, creditcard, PayPal en iDeal, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

wehkamp1
Deze twee paar halfhoge sneakers zijn van Pastry en Mjus en spotte ik bij Wehkamp. Hier kan je betalen via de acceptgiro bij je bestelling of iDeal, bedragen de verzendkosten €4,95 en heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis.

nelly1
Verschillende modellen in verschillende prijsklassen van Vans, Cheap Monday en Vagabond via Nelly. Hier kan je betalen via iDeal, bankoverschrijving en creditcard, bedragen de verzendkosten €4,00 en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

sarenza1

Bij Sarenza zag ik bovenstaande modellen van Les temps des Cerises, Reebok, Faguo en BE&D. (Hoe enorm leuk met de afdruk van een pump erop!) Bij Sarenza kan je betalen via iDeal, creditcard of PayPal, worden geen verzendkosten in rekening gebracht en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

invito1

Invito heeft een paar leuke sneakermodellen van Adidas en Mazu in mooie, zachte kleuren. Bij Invito kan je natuurlijk shoppen in één van de fysieke winkels, maar je kan ook bestellen via de webshop. Betalen gaat dan via iDeal of creditcard, bedragen de verzendkosten €1,95 en heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis.

vanharen1
Ook bij Van Haren kan je goed slagen als je op zoek bent naar sneakerwedges en lage sneakers in pasteltinten. Je kan natuurlijk shoppen bij één van de fysieke winkels, maar ze hebben ook een webwinkel waar je kan betalen via iDeal, PayPal of creditcard, worden geen verzendkosten in rekening gebracht en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

asos1

Ik heb het idee dat Nike weer helemaal terug aan het komen is. Bovenstaande modellen van Nike en Veja Taua vond ik bij ASOS. Hier kan je betalen via iDeal, PayPal of creditcard, worden geen verzendkosten in rekening gebracht en heb je je bestelling meestal met een weekje in huis.

Ik ben er voor mijzelf in ieder geval uit dat ik een paar platte, lage sneakers wil in een lief kleurtje. Maar welke? Ik heb het mijzelf wel erg lastig gemaakt met zoveel keuze… Zoals je ziet kan je in ieder geval bij veel (web)winkels terecht en is er voor elk budget wel iets leuks te vinden.

Wat vind jij van de pastelkleurige schoenen trend?

Reacties op dit artikel

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Plussize & Fashion
Curve Collective Festival Flyer definitief - Plussize | Curve Collective Festival
Plussize | Curve Collective Festival

Vandaag heb ik een wel heel erg leuke tip die ik graag met jullie wil delen als je op zoek...

Sluiten