Fashion

Inspiratie | Pastelkleurige sneakers

28 maart 2013

zalando1
We kunnen er niet meer omheen. Pastelkleurige schoenen everywhere en dan vooral de pastelkleurige sneakers. Omdat ik zelf op zoek ben naar een leuk paar voor de lente dacht ik dat het misschien wel een leuk idee was om een inspiratieartikel te maken vol met pastelkleurige lage sneakers en sneakerwedges. Ik ging mijn favoriete (web)winkels af op zoek naar de leukste zachtgekleurde exemplaren. Kijk mee naar 30 verschillende pastelkleurige sneakers!

De bovenste collage maakte ik met een aantal schoenen via Zalando van de merken Replay, Converse, Mjus, Zign, Reebok, Geox en Even&Odd. Bij Zalando kan je betalen via bankoverschrijving, creditcard, PayPal en iDeal, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

wehkamp1
Deze twee paar halfhoge sneakers zijn van Pastry en Mjus en spotte ik bij Wehkamp. Hier kan je betalen via de acceptgiro bij je bestelling of iDeal, bedragen de verzendkosten €4,95 en heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis.

nelly1
Verschillende modellen in verschillende prijsklassen van Vans, Cheap Monday en Vagabond via Nelly. Hier kan je betalen via iDeal, bankoverschrijving en creditcard, bedragen de verzendkosten €4,00 en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

sarenza1

Bij Sarenza zag ik bovenstaande modellen van Les temps des Cerises, Reebok, Faguo en BE&D. (Hoe enorm leuk met de afdruk van een pump erop!) Bij Sarenza kan je betalen via iDeal, creditcard of PayPal, worden geen verzendkosten in rekening gebracht en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

invito1

Invito heeft een paar leuke sneakermodellen van Adidas en Mazu in mooie, zachte kleuren. Bij Invito kan je natuurlijk shoppen in één van de fysieke winkels, maar je kan ook bestellen via de webshop. Betalen gaat dan via iDeal of creditcard, bedragen de verzendkosten €1,95 en heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis.

vanharen1
Ook bij Van Haren kan je goed slagen als je op zoek bent naar sneakerwedges en lage sneakers in pasteltinten. Je kan natuurlijk shoppen bij één van de fysieke winkels, maar ze hebben ook een webwinkel waar je kan betalen via iDeal, PayPal of creditcard, worden geen verzendkosten in rekening gebracht en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

asos1

Ik heb het idee dat Nike weer helemaal terug aan het komen is. Bovenstaande modellen van Nike en Veja Taua vond ik bij ASOS. Hier kan je betalen via iDeal, PayPal of creditcard, worden geen verzendkosten in rekening gebracht en heb je je bestelling meestal met een weekje in huis.

Ik ben er voor mijzelf in ieder geval uit dat ik een paar platte, lage sneakers wil in een lief kleurtje. Maar welke? Ik heb het mijzelf wel erg lastig gemaakt met zoveel keuze… Zoals je ziet kan je in ieder geval bij veel (web)winkels terecht en is er voor elk budget wel iets leuks te vinden.

Wat vind jij van de pastelkleurige schoenen trend?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 22 april 2013 at 11:18

  Die sneaker met die Pumps erop vind ik echt geweldig bedacht!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 8 april 2013 at 23:53

  Die hoge van Nike, love them! Sowieso houd ik van sneakers, maar als ze dan ook nog pastelkleurtjes hebben is het helemaal goed. Eigenlijk wil ik ze allemaal, maar helaas.. dat gaat niet! :P

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 1 april 2013 at 10:38

  er zitten er leuke bij!

 • Avatar van jana
  Reply jana 28 maart 2013 at 19:53

  Superleuke schoenen :D x

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 28 maart 2013 at 18:41

  er zitten gave tussen :D

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 28 maart 2013 at 17:54

  Heel leuk, vooral de lichtroze Vans!

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 28 maart 2013 at 16:58

  Wauw, ik wil ze allemaal! Ben gek op pastel kleuren en ben blij dat ze dit jaar nog veel gezien gaan worden :- )

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 28 maart 2013 at 16:21

  Supercute!:D Ik ben best wel fan!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Anotherfashionlover
  Reply Anotherfashionlover 28 maart 2013 at 14:27

  Leuk! Vooral die Nikes met wedges zijn erg mooi :)

  xx Marjolein

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 maart 2013 at 14:16

  Wat mooi….van esprit hebben ze ook leuke in het mintgroen en pink ;-)

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 28 maart 2013 at 14:10

  Geweldig, wil zelf ook nog een paar leuke, vrolijke sneakers scoren voor deze lente/zomer!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 28 maart 2013 at 14:08

  Die Nike sneakerwedges, yes please!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.