Huis & interieur

Inspiratie | Washi/masking tape DIY

16 maart 2013

Washi/masking tape DIY
Sinds enige tijd liggen er hier een paar rolletjes MT Masking Tape en ik wilde hier graag nog eens wat leuks mee gaan doen. Genoeg ideetjes van mijzelf, want ik hou ervan om lekker creatief bezig te zijn, maar ik wilde ook op zoek gaan naar ideetjes waar ik misschien zelf niet snel op zou komen. Ik kwam op het internet zo ontiegelijk veel leuke ideeën tegen van wat je met washi/masking tape kon doen dat het me leuk leek om de leukste DIY (Do It Yourself) projecten met jullie te delen. Kijk mee voor een boel inspiratie om aan de slag te gaan met deze tape in je huis. Have fun!
Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY Washi/masking tape DIY
Zoals je ziet zijn er echt oneindig veel interieurdecoratie mogelijkheden om op te vrolijken en ‘eigen’ te maken met washi of masking tape. Omdat deze tape gemaakt is van papier kan je ze eenvoudig op lengte scheuren en bijna overal opplakken en weer eenvoudig verwijderen zonder plakresten achter te laten. In Nederland is masking tape/washi tape bij verschillende (web)winkels te verkrijgen en de prijzen variëren maar liggen meestal rond een paar euro voor een rol. Er zijn tapes met verschillende kleuren, finishes en printjes verkrijgbaar dus het is ook nog eens een goedkope manier om je interieur een update te geven.

Ik ben nu zelf heel erg goed aan het nadenken wat ik ga be-tapen met de leuke rolletjes die ik heb liggen. Ga ik voor een leuk patroon op de muur, kleine details zoals rondom waxinelichtjes en vaasjes of toch voor een leuk project om mijn toetsenbord op te vrolijken? Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie op gedaan en ben benieuwd of jij er ook enthousiast van bent geworden (of zelfs al mee aan de slag bent gegaan)?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 23 november 2016 at 19:22

  Leuke ideeën. Ziet er gaaf ui!

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 24 maart 2014 at 14:36

  Leuke inspiratie-foto’s! Ik heb recentelijk een aantal foto’s af laten drukken (van vakanties etc.) en in plaats van normale fotolijstjes, heb ik fotolijstjes van washi tape gemaakt. Ik had alleen simpele, zwarte tape, maar hier zie ik allerlei vrolijke kleurtjes! Weet je misschien een paar leuke webshops waar ik zulk soort washi tape zou kunnen kopen?

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 25 april 2013 at 21:47

  Ziet er allemaal heel erg gaaf uit!

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 24 maart 2013 at 16:15

  En toen had ik plotseling een vrolijke spatiebalk! ;-)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 18 maart 2013 at 11:06

  Ik krijg bijna zin om te gaan DIY-en. Die neiging krijg ik wel vaker na het lezen van dit soort blogs, dus ik ga even wachten tot het voorbij is.

 • Avatar van macblogster
  Reply macblogster 17 maart 2013 at 06:12

  Leuke tips!

 • Avatar van Barbara
  Reply Barbara 16 maart 2013 at 16:58

  Leuke DIY-ideetjes heb je verzameld!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 maart 2013 at 08:32

   Thanks! Kon het niet laten om ook even terug te koppelen naar het artikel over jouw webwinkel :)

 • Avatar van Muireann
  Reply Muireann 16 maart 2013 at 16:55

  Ik gebruik hem vooral voor snailmail :) Cadeautjes, brieven en enveloppes opleuken. Maar dit zijn ook leuke ideetjes!

 • Avatar van Evelyne
  Reply Evelyne 16 maart 2013 at 16:52

  Wat grappig! HElaas ben ik niet zo creatief maar ben benieuwd wat jij ermee gaat doen!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 16 maart 2013 at 15:19

  Dat ziet hartstikke leuk uit op dat toetsenbord! Bij de eerste foto had ik al spijt dat ik ze niet heb meegenomen van de action, want daar zag ik ze vorige week liggen voor een lage prijs…

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 16 maart 2013 at 14:02

  Cute allemaal ! Ik kende dat nog niet Washi tape, is blijkbaar wel een hype nu.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 16 maart 2013 at 13:06

  OMG, dit artikel ga ik echt zo hard uitprinten he. Dat toetsenbord!!! Op die glaasjes!!! Diegene die washi tape heeft uitgevonden met een nobelprijs krijgen vind ik!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 maart 2013 at 12:45

  Wat leuk allemaal! Vooral die toetsen op het toetsenbord zijn leuk :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 16 maart 2013 at 12:32

  Het is geweldig spul, ben benieuwd wat je er mee gaat doen.

 • Avatar van Denna
  Reply Denna 16 maart 2013 at 11:55

  Er zitten hele leuke dingen bij, vooral het bureau. Echt schitterend!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 16 maart 2013 at 10:10

  Leuk, ik zie de tapes steeds vaker ook in de ‘gewone’ winkels liggen. Ik moet altijd oppassen met dat soort dingen dat ik niet doorsla en alles ga beplakken wat ik tegenkom.

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 16 maart 2013 at 08:29

  Tof, erg leuk!

 • Avatar van Faat
  Reply Faat 16 maart 2013 at 08:08

  heel mooi gedaan allemaal!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 maart 2013 at 00:39

  Super cute allemaal!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.