Beauty

Khroma Beauty | Shebang eye transformation kit

23 maart 2013

Khroma Beauty | Shebang eye transformation kit
Khroma Beauty heeft in korte tijd redelijk wat naamsbekendheid gemaakt op verschillende beautywebsites en beautyblogs en ook op Curvacious.nl heb je er al eerder artikelen over kunnen lezen. Deze make-up collectie is geïnspireerd op de persoonlijke looks en wensen van Kim, Khloé en Kourtney Kardashian en na de lancering van de pre-launch collectie wordt het assortiment langzaam uitgebreid. Zo is er sinds kort ook de Shebang eye transformation kit verkrijgbaar waarin alles zit voor een onweerstaanbare look. Kijk mee voor meer informatie, reviews, swatches en een look.
Khroma Beauty | Shebang eye transformation kit
De complete kit bestaat uit een zwart oogpotlood, een dubbelzijdige sponsapplicator, een setje nepwimpers met minitubetje lijm en een palette met 6 kleuren oogschaduw. De verpakking van de complete kit vind ik wat cheap ogen, maar de afzonderlijke producten voelen wel stevig aan en het palette heeft een stevige sluiting. Als je fan bent van natuurlijke tinten en bruintinten voor je make-up dan zit je met Khroma Beauty en in het bijzonder deze kit helemaal goed.
Khroma Beauty | Shebang eye transformation kit Khroma Beauty | Shebang eye transformation kit
Het oogpotlood is helaas niet zo zacht en gepigmenteerd als ik had gehoopt, maar alsnog is het een redelijk fijn potlood wat ook op de waterlijn nog best een tijdje blijft zitten zonder te irriteren. De sponsapplicator had ik liever vervangen zien worden door een zachte oogschaduwkwast, ik gebruik namelijk nooit een sponsapplicator omdat ik met een kwast mooiere resultaten kan behalen. De nepwimpers en de lijm vind ik prettig in gebruik. Ondanks dat het toch best opvallende wimpers zijn dragen ze nog best natuurlijk en de lijm houdt ze stevig op hun plek.

De oogschaduws vind ik wederom prachtig, net als bij de andere paletten van dit merk. Je moet wel van een glans (het is bijna metallic te noemen) houden, maar de intense kleuren en de goede pigmentatie… Love it! Omdat de oogschaduws zo zacht van structuur zijn is het wel aan te raden niet teveel met de vingers te werken omdat anders in combinatie met het vet van de vingertoppen het bovenste laagje hard kan worden en dan minder oogschaduw/kleur zal afgeven. Op de foto hierboven zie je de kleuren droog geswatched zonder oogschaduwbasis eronder.
Khroma Beauty | Shebang eye transformation kit
Khroma Beauty | Shebang eye transformation kit
Al met al vind ik dit toch een fijne kit omdat je zo bijna alles hebt om een complete look te maken die bij veel verschillende huidtinten goed zal staan. Ik mis er enkel een goede zwarte mascara in en had in plaats van de sponsapplicator liever een kwastje gehad. Enneh, oops! Spot de kleine nepwimper-fail. Ik moet het binnenste ooghoekje beter vastplakken..

De Khroma Beauty shebang eye transformation kit kost €17,95 en is verkrijgbaar via KhromaBeauty.eu.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 4 april 2013 at 23:30

  de kleuren staan je echt prachtig!

 • Avatar van Muireann
  Reply Muireann 27 maart 2013 at 20:47

  Leuke kleurtjes! Ben zelf alleen niet zo aan nepwimpers. Heb zelf liever gewoon mascara :)

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 24 maart 2013 at 23:04

  Woow op die eerste foto met je ogen dicht (en een beetje op de 2e foto) lijk je eigenlijk best wel op Khloe Kardashian, maar dan met een lichte huid haha ik vind de oogschaduws prachtig! Ik ga over paar weken in Amerika de winkels afstruinen, het is daar vast goedkoper dan in € via het internet.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 maart 2013 at 08:31

   Wow, dat is nog eens een compliment. Dankjewel! Ik ben benieuwd hoe duur de lijn is in Amerika, have fun alvast!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 23 maart 2013 at 19:29

  Ohhh zoveel mooi!!! <3

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 23 maart 2013 at 17:45

  Ik word nog niet echt warm van binnen van deze kit… De wimpers vind ik wel mooi!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 23 maart 2013 at 17:16

  Mooie kleuren, mooie look!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 23 maart 2013 at 14:42

  De look staat je super, vooral met de wimpers :)

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 23 maart 2013 at 12:33

  Deze look staat je heel erg goed! Een warme doch zeer sexy look! Geslaagd!

  Liefs

  xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 maart 2013 at 08:34

   Wow, dankjewel voor je enthousiaste reactie en compliment! :D

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 23 maart 2013 at 12:10

  Mooie look! En die wimpers staan je echt heel erg mooi :)

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 23 maart 2013 at 10:36

  Wow, mooie look! Ziet er uit als een hele leuke kit.

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 23 maart 2013 at 09:53

  Wauw je look is echt heel erg mooi , je ogen springen er echt uit :)

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 23 maart 2013 at 09:27

  Khroma heeft echt een leuke collectie!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 23 maart 2013 at 08:44

  Wat een mooie kit! Prachtige look :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 maart 2013 at 07:07

  Het ziet er super uit! Het staat je goed! ;-)

 • Avatar van Sonja Eding
  Reply Sonja Eding 23 maart 2013 at 06:25

  Mooie look heb je gemaakt. En die wimpers geven het net even dat wauw effect. Ik moet zeggen dat ik een sponsapplicator ook wel fijn vind voor de basis en daarna met kwast uitwerk. Maar de ene applicatir is de andere niet. Mooie goedkope set zeg. Eens even snuffelen op hun site.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 23 maart 2013 at 02:56

  Prachtige kleuren! Helemaal mijn ding! De look die je ermee gemaakt heb is echt super, je ogen springen er echt uit.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 23 maart 2013 at 00:21

  super pretty look :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.