Beauty

KOH Jewels!

4 maart 2013

KOH Jewels!
Vanaf deze maand is er weer een nieuwe collectie in gelimiteerde oplage verkrijgbaar en deze keer is het een collectie die is geïnspireerd op het rijke karakter en de prachtige kleuren van juwelen en edelstenen. KOH Jewels! bestaat uit 6 verschillende kleuren met een intense glans, zonder glitters, en hebben allemaal een stralende finish. Ik vind persoonlijk de nagellak van KOH heel erg prettig in gebruik en door het platte kwastje kan je heel secuur lakken. Lees verder voor meer informatie, foto’s, review en swatches van deze collectie.
KOH Jewels! KOH Jewels! KOH Jewels! KOH Jewels!
Blue Topaz is een intens blauwe kleur die in één laagje al bijna perfect dekt, maar met 2 wordt de kleur net toch wat mooier. In deze lak zitten koele, zilverkleurige microshimmers verwerkt wat zorgt voor een prachtige schittering in de zon. Ruby is een dieproze bordeauxrode kleur die in 2 laagjes perfect dekt. Ook hierin zitten weer koele, zilverkleurige shimmers die zorgen voor een prachtige glans. Diamond is een witte nagellak waar heel subtiele roségouden microshimmers in zitten waardoor de kleur echt uniek is. Deze nagellak dekt in 3 laagjes.
KOH Jewels! KOH Jewels! KOH Jewels! KOH Jewels!
Amethyst is een mysterieuze, diepe paarse nagellak waar roze microshimmers in verwerkt zitten en hierdoor warm kleurt. Deze kleur dekt perfect in 2 laagjes. Rose Quartz is een zachtroze, nude kleur die in 2 laagjes dekt. Er zitten roze, oranje en zilverkleurige shimmers in verwerkt wat zorgt voor een unieke glinstering in fel (zon)licht. Grey Agate is een zachtgrijze kleur die 3 laagjes nodig heeft voor een perfecte dekking. In deze lak zitten rozepaarse shimmers die pas echt tot hun recht komen in de zon.

Al met al vind ik dit persoonlijk een heel erg mooie collectie waarvan alle kleurtjes wel iets hebben, maar Ruby en Amethyst zijn toch zeker wel mijn favorieten. De microshimmers die aan de lakken zijn toegevoegd zorgen ervoor dat de nagellak net wat unieker wordt en de kleuren minder standaard. Love it!

KOH Jewels! is verkrijgbaar bij de betere parfumeriespeciaalzaken en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via KohCosmetics.com. De lakken kosten €14,95 per stuk.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 10 maart 2013 at 12:38

  ik vind de Koh lakjes ook altijd erg prettig en de flesjes prachtig. Bij deze collectie zie ik niet direct een kleur die er voor mij uitspringt door bijzonderheid, maar over het geheel is het een leuke collectie :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 maart 2013 at 16:00

  Geweldige nagellakjes in mooie kleuren! Ik heb een aantal van vorige collectie’s maar die zijn hard aan vervanging toe…..dus zal ik deze nwe mezelf eens kado geven! ;-)

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 4 maart 2013 at 15:51

  Mooie collectie, zeker de blauwe en roze vind ik mooi.

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 4 maart 2013 at 15:20

  wauwie Ruby is prachtig!

 • Avatar van Evelyne
  Reply Evelyne 4 maart 2013 at 14:40

  Ze zijn niet zo spectaculair, maar wel heel mooi!
  Misschien zijn we de afgelopen maanden gewoon te veel verwent met “andere” nagellakjes envergeet ik het “gewone” te waarderen….. silly me

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 maart 2013 at 12:50

  Wat mooi allemaal :) ik vind die bovenste kleur, blauw/groen, echt mooi :)

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 4 maart 2013 at 11:42

  Ik zelf heb de paarse, vind hem super mooi!!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 4 maart 2013 at 11:08

  Ik ben niet gek op de KOH collecties, maar Amethyst vind ik prachtig :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 4 maart 2013 at 10:36

  erg mooie tinten :D

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 4 maart 2013 at 09:32

  Wat een leuke lakjes en mooie kleuren!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 4 maart 2013 at 08:55

  Ik vind de blauwe wel heel erg mooi <3

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 4 maart 2013 at 03:29

  Ik vind ze wel mooi. Je hebt trouwens weer prachtige foto’s gemaakt!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 maart 2013 at 08:31

   Dankjewel voor je compliment Lucienna! :D

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.