Beauty

Love it! | Guerlain Terracotta 4 Seasons

14 maart 2013

Guerlain Terracotta 4 Seasons
Sinds kort heb ik een nieuwe bronzer en ik kan niet meer zonder deze aanwinst: de Guerlain Terracotta 4 Seasons bronzer in de kleur 01 blondes. Een bronzer vinden die perfect past bij een erg lichte huid is best lastig – de meeste bronzers zijn namelijk te oranje – en dan zijn er ook nog eens teveel bronzers met shimmers erin verwerkt, terwijl ik juist op zoek was naar een matte bronzer. Ik werd door verschillende mensen getipt dat ik zeker eens een bronzer van Guerlain moest proberen en ik was op slag verliefd. Deze bronzer van Guerlain is compleet mat, is het hele jaar door te gebruiken door de 4 tinten die erin zitten, komt in een prachtige verpakking èn heeft een perfecte kleur. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en een full face foto.
Guerlain Terracotta 4 Seasons Guerlain Terracotta 4 Seasons Guerlain Terracotta 4 Seasons Guerlain Terracotta 4 Seasons
De bronzer komt in een prachtig doosje met daarin een fluwelen zakje waaruit het pareltje tevoorschijn komt: een zwaar en stevig spiegeldoosje met magneetsluiting en een prachtig deksel waarin een Guerlain print verwerkt is. Er zijn 4 kleuren bronzer in terug te vinden, zodat je deze het hele jaar door kan gebruiken. In de winter gebruik je de lichtste kleuren en in de zomer gebruik je de donkerdere kleuren. Perfect!

De bronzer is prachtig van kleur: niet te oranje en niet te bruin en past hierdoor bij veel verschillende huidtypes. Het poeder is goed geperst want er stuift geen poeder in het rond als je er met je kwast in gaat en eenmaal aangebracht in de bekende 3-vorm aan beide kanten van het gezicht geeft de bronzer direct een mooie warme gloed aan mijn gezicht. De bronzer laat zich prachtig blenden en zorgt voor een egaal geheel zonder vlekken of overgangslijnen. Leuke details: er zit echt goudpoeder in verwerkt wat zorgt voor de mooie warme gloed (zonder shimmer) en de bronzer ruikt naar een warm en zomers parfum.

De Guerlain Terracotta 4 Seasons bronzer bevat 10 gram product, heeft een SPF10, kost ongeveer €62,00 en is te koop bij luxe parfumerieën en warenhuizen. Er is ook nog een donkerdere variant (02 brunettes) verkrijgbaar. Wat een prachtig luxeproduct, love it! ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elizah
  Reply Elizah 7 april 2013 at 22:44

  Guerlain is natuurlijk de Rol Royces van de Terracotta poeders, bij mij staat ie al zo’n 15 jaar op nr 1. Ik ben nog geen andere bronzingpowder tegenkomen die ik fijner of beter vindt, terwijl ik al heel veel exclusieve merken en goedkope merken heb geprobeerd. Wat misschien niet veel mensen weten is Guerlain door de Terracotta poeders bekend geworden.,….

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 15 maart 2013 at 11:06

  Mooi, wat een juweeltje om te zien! Het prijskaartje is alleen iets minder mooi ;)

 • Avatar van Faat
  Reply Faat 15 maart 2013 at 00:45

  Wauw wat een mooi product!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 14 maart 2013 at 16:37

  Mooi product is dit! Guerlain maakt altijd van die prachtige dingen!

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 14 maart 2013 at 13:36

  Super mooie bronzer!!

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 14 maart 2013 at 13:17

  wauw heel erg mooi! De verpakking is ook heel erg leuk

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 14 maart 2013 at 12:01

  Hier was ik al langer benieuwd naar, fijn dat hij zo goed meevalt. Ik ga die voor brunettes zeker eens testen!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 14 maart 2013 at 10:00

  Wauuw deze ziet er echt geweldig uit, een bronzer die compleet mat is en nog eens de goede kleur heeft! Perfect!:D

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 14 maart 2013 at 09:39

  Wauw… Perfect dat er een merk is dat lichtere bronzers uitbreng. It’s about time!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 maart 2013 at 09:10

  oeh deze lijkt me wel wat :D

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 14 maart 2013 at 06:18

  is en blijft een prachtig product!

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 14 maart 2013 at 05:33

  Wow, die is mooi zeg! En fijn dat er meer tinten in zitten, zodat je het altijd kunt gebruiken!

 • Avatar van lin
  Reply lin 14 maart 2013 at 02:33

  Oeh, wauw! Die is inderdaad heel erg mooi zeg! Zo’n doosje en fluwelen hoesje alleen al <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.