Eten & drinken

Love it! | Tea forté

11 maart 2013

Tea forté
Vandaag heb ik een heel erg fijne tip voor de echte theeleuten onder ons: Tea forté. Een merk met ontiegelijk veel soorten thee in heerlijke pure smaken en verrassende combinaties. De nieuwsgierigheid naar dit merk werd gewekt ergens eind vorig jaar toen ik aan het eind van een pers-event van een beautymerk enkele theesmaken van dit merk in de goodiebag terug vond. Sinds die tijd heb ik wat verder kennis kunnen maken met dit merk en sindsdien ben ik er gek op, vooral op de winterse smaken. Perfect voor een cocoon-dagje op de bank!
Tea forté Tea forté
Tea forté heeft verschillende soorten thee, van losse thee tot aan normale filterzakjes en de zijden infusers met bijzondere vorm waar dit merk bekend om staat. Hierin gebruiken ze enkel hele theebladeren en grof gesneden kruiden. De verschillende thees die verkrijgbaar zijn:

– zwarte thee
– olong thee
– witte thee
– groene thee
– kruidenthee
– rode thee.

Elke thee heeft zijn eigen smaak en combineert weer het beste met bepaalde kruiden of andere toevoegingen zoals fruit. In totaal kan je bij Tea forté terecht voor meer dan 50 soorten thee, en dan heb je de speciale collecties nog niet eens meegeteld. Genoeg smaken om lekker mee af te wisselen en aan te passen aan iedere gelegenheid voor een perfect theemoment. De prijs van de thee varieert van €6,50 tot aan prachtige cadeauboxen van €45,00.

Wat ik vooral heel erg fijn vind aan de thee van dit merk is dat deze zo verfijnd van smaak is en van hoge kwaliteit is, je kan met één zakje losse thee of een infuser gemakkelijk een hele pot thee zetten of meerdere mokken. Deze thee maakt echt een heerlijk verwenmomentje voor jezelf waarbij ik even helemaal tot rust kom.
Tea forté
Nog een onderdeel van Tea forté wat ik echt even gedeeld moet hebben: je kan er ook terecht voor mooie dienbladen, theekoppen, mokken, potten, tea trays en de kati cups die je op bovenstaande foto ziet. Dit zijn dubbelwandige mokken van porselein waarin een roestvrijstalen theefilter in geïntegreerd zit zodat je perfect losse thee kan zetten. De filter kan je hierna op de deksel leggen om even te bewaren voor je volgende kop thee. De bekers zijn lekker groot, er gaat maar liefst 350ml in! De thee blijft lang warm in zo’n dubbelwandige mok en ze zien er ook nog eens prachtig uit. Deze zijn verkrijgbaar in 10 kleuren/printjes voor €16,00 per stuk.

Bestellen bij Tea forté gaat eenvoudig via de website waar je het gehele assortiment kan vinden. Je kan hier betalen via bankoverschrijving, creditcard of iDeal, de verzendkosten bedragen €7,50 en je hebt je bestelling met enkele werkdagen in huis. Rondsnuffelen is op eigen risico: ik word er namelijk heel erg hebberig van en doe er veel inspiratie op voor verwencadeautjes voor theeliefhebbers. Love it!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Inga
  Reply Inga 21 september 2014 at 19:41

  Weet wel niet hoe ik er aan kan geraken
  Kan iemand mij de site doorgeven aub
  Dank je

 • Avatar van Inga
  Reply Inga 21 juli 2014 at 08:18

  Aanrader is die met amandelen en kersen
  En White vinger Paer
  En die met rode vruchten

 • Avatar van Inga
  Reply Inga 21 juli 2014 at 08:16

  Ken al lang deze super thé
  Een vriendin brengt het mee van Milano
  Maar wat betekend DE?
  Is dat een winkelketen in NL?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 juli 2014 at 08:22

   DE staat volgens mij voor Douwe Egberts, een koffie en thee (web)winkel.

   • Avatar van Inga
    Reply Inga 21 juli 2014 at 12:04

    Bedankt
    Ga bet meteen opzoeken

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 12 maart 2013 at 11:37

  Ik ben ook een echte theeleut en vooral benieuwd naar de smaken hazelnut Truffle en Blueberry merlot.

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 12 maart 2013 at 10:04

  Ik had her en der wel eens wat foto’s gezien van deze thee maar na het lezen van jouw artikel wil ik toch wel heeeel graag bestellen!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 11 maart 2013 at 22:06

  Ik kende het nog niet, maar klinkt lekker!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 11 maart 2013 at 20:57

  Hmmm ik ben een echte theeleut, dus ik vond deze review lezen al heerlijk! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt hoor Dees!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 11 maart 2013 at 17:43

  Wat leuk die infusers! Ik ben echt een sucker voor speciale thee’tjes e.d. haha

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 11 maart 2013 at 16:01

  Ben wel benieuwd naar al die smaakjes, ik ben sowieso dol op thee!

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 11 maart 2013 at 15:00

  Oww deze kende ik nog niet! Ik ben ook een theeleut :) lijkt me echt lekker

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 11 maart 2013 at 14:33

  Ik vind de thee van Tea Forté erg lekker! Ik haal het vaak bij de DE.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 maart 2013 at 16:29

   Mocht je nog aanraders hebben voor bepaalde smaakjes.. Ik hoor het graag! ^^

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 maart 2013 at 14:08

  Ik ben een echte theeleut! Dit is leuk! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.