Beauty

MAC | Archie’s Girls & Viva Glam 2

2 maart 2013

MAC | Archie's Girls & Viva Glam 2
Archie’s Girls, voor ons in Nederland minder bekend maar in Amerika hebben deze ‘oude’ striphelden vele lezers. Tijd voor een comeback met deze MAC Archie’s Girls collectie. De collectie is opgedeeld in 2 kleurcollecties, genaamd Betty en Veronica en ik laat jullie vandaag 2 producten uit de Veronica kleurcollectie zien. Ook is de nieuwe Viva Glam 2 uit en wil ik jullie daar iets meer over vertellen. Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, review en een look.

MAC | Archie's Girls & Viva Glam 2 MAC | Archie's Girls & Viva Glam 2 MAC | Archie's Girls & Viva Glam 2 MAC | Archie's Girls & Viva Glam 2 MAC | Archie's Girls & Viva Glam 2 MAC | Archie's Girls & Viva Glam 2 MAC | Archie's Girls & Viva Glam 2
MAC Archie’s Girls
“Betty en Veronica, alleen de namen zijn al voldoende voor een kleurrijke flashback naar een tijd van stripboeken en zoete onschuld. Hun oneindige love triangle met de all-American Archie met zijn rode haar en sproetjes, blijft legendarisch. De blonde girl-next-door Betty tegenover de verwende, vurige brunette Veronica. Een epische strijd, nu verwerkt in twee contrasterende MAC kleurcollecties en omhuld in exclusief ontworpen verpakkingen.”

Uit de Veronica collectie heb ik de Ronnie Red lipstick (€19,00), een intens rode kleur met een ietwat rozige ondertoon en een semimatte finish. De pigmentatie hiervan is echt geweldig en de kleur blijft ook nog eens lang op de lippen. Om perfect rode lippen te houden gedurende de dag is af en toe even bijwerken natuurlijk wel aan te raden. Ondanks de matte finish voelt de lipstick niet heel erg droog aan op de lippen en dat vind ik ook een groot pluspunt.

Het Spoiled Rich oogschaduwpalette (€41,50) bevat 4 koele kleuren oogschaduw; pin-up purple, Ron Ron run, Spoiled Rich en Gravel. De pigmentatie vind ik prima, zeker als je de kleuren aanbrengt met een oogschaduwbasis eronder. De swatches op mijn hand zijn droog aangebracht zonder basis/primer eronder.

Vaak vind ik het niet mooi om een gekleurde ooglook te dragen in combinatie met gekleurde lippen, maar als je het op de manier aanbrengt zoals ik in de look heb verwerkt dan komt het geheel nog heel draagbaar over. Ik heb er dan ook met opzet voor gekozen om onder het oog helemaal niks van make-up aan te brengen zodat het geheel niet ’te zwaar’ wordt. De kleur rood van de lipstick vind ik perfect voor bij mijn huidskleur. Love it!

MAC Archie’s Girls is vanaf vandaag in gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij alle MAC verkooppunten en via MACcosmetics.nl.
MAC | Archie's Girls & Viva Glam 2
MAC Viva Glam Nicki 2
“Hip-hop queen Nicki Minaj is opnieuw het gezicht van MAC Viva Glam. De lipstick-loving diva is terug met een heerlijk duo bestaande uit een lipstick en een lipglass in de gloednieuwe tint Pastel Lavender Pink. De gehele opbrengst wordt gebruikt om vrouwen, mannen en kinderen die geïnfecteerd zijn met HIV/aids te helpen.”

De lipstick (€18,00) en de lipglass (€17,50) zijn sinds gisteren verkrijgbaar bij alle MAC verkooppunten en via MACcosmetics.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 4 maart 2013 at 15:56

  De kleuren zijn niet echt mijn ding, maar de verpakkingen vind ik erg leuk. Mooie foto, staat je goed!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 maart 2013 at 08:20

   Dankjewel voor je compliment! :D

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 4 maart 2013 at 09:16

  Wauw die lipstick is prachtig en staat je heel erg mooi

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 maart 2013 at 09:23

   Wat superleuk om te horen, dankjewel voor je compliment Stacey! :D

 • Avatar van debby
  Reply debby 3 maart 2013 at 20:22

  Ik heb gister het andere palette weten te bemachtigen welke nog onaargeraakt op mijn eetafel ligt :) De lipstick heb ik om de rozeondertoon weggelegd, maar wauw dees wat staat deze je geweldig mooi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 maart 2013 at 08:32

   Dankjewel voor je compliment Debby! :D Ik ben heel benieuwd naar het andere palette ook, veel plezier ermee ^^

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 3 maart 2013 at 17:37

  Oehhh, mooie kleuren! Die lipstick is liefde! Alleen die jongen op die Archie’s poster is echt dodelijk eng .____.

 • Avatar van jana
  Reply jana 2 maart 2013 at 20:55

  Mooie collectie is dit & mooie look :D x

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 2 maart 2013 at 12:05

  De MAC Archie’s Girls collectie spreekt mij niet heel erg aan, misschien ook door de verpakking. Wel een prachtige look, ik hou echt van paarse tinten!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 2 maart 2013 at 09:08

  Wauw, echt hele mooie collectie!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 2 maart 2013 at 08:46

  Wat een práchtige look, echt stunning!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 maart 2013 at 08:36

   Dankjewel Chantal, leuk om te horen! :D

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 2 maart 2013 at 07:38

  Allleen al voor de verpakkingen zou je het willen hebben. De kleurtjes zijn ook mooi.

 • Avatar van macblogster
  Reply macblogster 2 maart 2013 at 06:59

  Mooie kleuren, maar de verpakking vind ik non appealing.

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 2 maart 2013 at 03:27

  Wauw., de lipstick is echt mooi!

 • Avatar van lin
  Reply lin 2 maart 2013 at 01:07

  Wat een supertoffe oogschaduws! En die lipstick ziet er ook geweldig uit. Nice!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 maart 2013 at 00:20

  Prachtige oogschaduws!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.