Fashion

MAT Fashion lente en zomer collectie 2013

29 maart 2013

MAT Fashion lente en zomer collectie 2013
Vanaf het moment dat er weer een nieuw lookbook in mijn mailbox ligt van MAT Fashion ben ik weer helemaal enthousiast en kom ik direct in de stemming voor de komende seizoenen. Je vindt bij dit merk geen standaard kleding, belijningen en kleuren, alles heeft een bepaalde stijl waar MAT Fashion zo bekend om staat. Het is denk ik wel in het straatje hate it or love it, maar ik vind dat er zeker weer mooie items tussen zitten. Voor de lente en zomer gaan we ons volgens MAT Fashion kleurrijk en fruitig kleden en de verschillende stijlen zijn dan ook ingedeeld op fruitsoorten als fresh as lemon, sweet as strawberry, exotic as papaya en mysterious as fig. Kijk mee voor meer afbeeldingen en campagnefoto’s van de lente en zomer collectie voor 2013 van MAT Fashion.
MAT Fashion lente en zomer collectie 2013
MAT Fashion lente en zomer collectie 2013
“Step out in the absolute spotlight and bright up uour style.” We zien in deze vrolijke collectie veel frisse kleuren terug, belijningen die de lichaamsvormen comfortabel volgen, fijne texturen en mooie stoffen. De verschillende contrasten tussen zwart-wit en felle kleuren zijn denk ik wel kenmerkend voor de gehele collectie.

MAT Fashion lente en zomer collectie 2013 MAT Fashion lente en zomer collectie 2013 MAT Fashion lente en zomer collectie 2013
De complete collectie is ingedeeld in 15 stijlen, de collectie is dus zeer uitgebreid! De kleding van MAT Fashion is verkrijgbaar t/m maat 52 en je kan er slagen voor veel verschillende gelegenheden. In Nederland is MAT Fashion via verschillende (web)winkels verkrijgbaar, klik hier voor een overzicht van leuke plussize webwinkels.

Wat vind jij van de campagnefoto’s, collectie en stijl van MAT Fashion?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van mw Arnolda Nijman
  Reply mw Arnolda Nijman 5 augustus 2013 at 21:37

  Waar kan ik de kleding van MAT bestellen.,ik heb maat 44 soms 45

 • Avatar van Sonja Eding
  Reply Sonja Eding 30 maart 2013 at 07:16

  I love Mat. Ik vind ze echt te gekke tops hebben. Maar ook de jurken zijn leuk dit jaar. Broeken heb ik nog geen ervaring mee. Maar die spijkerbroek op de laatste foto die wil ik wel hebben :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 april 2013 at 15:01

   Ik vind die jeans ook echt superleuk, ga er zeker eens voor kijken!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.