Beauty

New skincare | Clarins, Lancaster, LOOkX & Vichy

13 maart 2013

New skincare | Clarins, Lancaster, LOOkX & Vichy
Ik krijg voor de website regelmatig nieuwe producten binnen om uit te proberen voor een eventueel artikel hierover op Curvacious.nl. Lang niet alle producten kan ik ook daadwerkelijk gebruiken (omdat het bijvoorbeeld echt niet geschikt is voor mijn huidtype) en er zijn maar weinig producten die ik echt met flinke regelmaat blijf gebruiken. Vanaf nu zal er af en toe een artikel online gaan komen met hierin enkele verzorgingsproducten voor het gezicht welke ik heel prettig in gebruik vind en graag aan jullie wil laten zien. Let wel: deze producten zijn over het algemeen geschikt voor een drogere huid, aangezien ik dit zelf ook heb. Vandaag komen er producten van Vichy, Lancaster, LOOkX en Clarins voorbij. Kijk verder voor meer informatie en foto’s.
New skincare | Clarins, Lancaster, LOOkX & Vichy
Clarins instant eye make-up remover (waterproof & heavy make-up) 125ml, €25,50
Dit is één van de beste oogreinigers die ik ooit gehad heb en ik heb er al heel wat geprobeerd in het verleden. Het is een tweefasenlotion die je moet schudden voor gebruik en je haalt er zonder te hoeven boenen met gemak een complete smokey-eye in enkele seconden mee weg, inclusief de heavy eyeliner en waterproof mascara. De reiniger laat geen vettig laagje achter op de huid en ik krijg ook geen last van geïrriteerde ogen of een ‘waasje’ wat ik bij sommige oogreinigers wel heb. Er zit o.a. kamille, korenbloemwater en rozenwater in verwerkt en dit product bevat geen alcohol. Dit product zal vanaf begin komende maand bij de luxe parfumerie verkrijgbaar zijn.
New skincare | Clarins, Lancaster, LOOkX & Vichy
LOOkX eye rescue AM oogcrème 10ml, €36,60
Deze oogcrème in gelvorm voor overdag voelt verfrissend en verkoelend aan op de huid, trekt snel in en irriteert mijn ooghuid en ogen niet. Eventuele puffy oog’zakjes’ onder de ogen vallen na een minuutje of 10 ineens veel minder op en de huid rondom mijn ogen voelt na een tijdje gebruik lekker zacht aan en droogterimpeltjes vallen minder op. Ik kan er veel woorden aan vuil maken, maar het is kortgezegd gewoon een heel fijne oogcrème voor overdag.
New skincare | Clarins, Lancaster, LOOkX & Vichy
Lancaster aquamilk rich day cream 50ml, €25,00
De Aquamilk-lijn van Lancaster heeft een restyling ondergaan en is vanaf binnenkort in tubes verkrijgbaar. Deze crème bevat o.a. honing, rijst en kokosmelk en is geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Ik vind hem echt heerlijk voor overdag en merk hierbij dat ik de hele dag door een comfortabel aanvoelende huid heb zonder te trekken of te jeuken. Voor ’s nachts pak ik wel liever een iets vollere crème of gebruik ik er een huidolie onder. Als ik een dagje thuis ben en er geen make-up overheen draag merk ik dat ik regelmatig aan mijn huid voel, de crème geeft zo’n heerlijk zachte touch aan de huid. Love it! Deze crème is vanaf halverwege deze maand verkrijgbaar bij parfumerieën en warenhuizen.
New skincare | Clarins, Lancaster, LOOkX & Vichy
Vichy liftactiv serum 10 eyes & lashes 15ml, €29,95
Dit vind ik nu echt een geniaal bedacht product, deze oogcrème zorgt namelijk niet alleen voor mooiere oogcontouren en een goed verzorgde huid rondom de ogen, maar werkt tegelijkertijd ook als een basis voor de make-up en zal na enige tijd gebruik ook een zichtbare verandering in de dichtheid en lengte van je wimpers moeten geven. Of het nu aan deze oogcrème ligt kan ik niet met 100% zekerheid zeggen, maar mijn wimpers lijken de laatste tijd zeker een stuk voller dan voorheen. Ook werkt de oogcrème inderdaad nog best goed als oogschaduwbasis en door het handige en zuinige pompsysteem pak je nooit teveel. Het smeert lekker uit en trekt vlot in.
New skincare | Clarins, Lancaster, LOOkX & Vichy
LOOkX time stop cream 50ml, €59,00
Deze crème is voor mij persoonlijk voor overdag te rijk van textuur, maar ik vind hem voor ’s nachts heerlijk om te gebruiken. Deze crème zorgt ervoor dat mijn huid ’s ochtends lekker zacht aanvoelt, een stuk minder trekkerig is, minder droog en vaal uitziet en lekker soepel aanvoelt. Ik smeer mijn crème ook altijd op mijn hals, nek en decolleté en ga zo best vlot door mijn potjes heen, maar alsnog is deze crème best zuinig in gebruikt doordat hij zo fijn uitsmeert. De frisse geur geeft echt zo’n lekker wellnessgevoel tijdens het aanbrengen en zorgt voor een fijne afsluiting van de dag.

Welke producten heb jij nog maar recentelijk ontdekt qua gezichtsverzorging en vind je nu al heel erg fijn in gebruik? Of welke van bovenstaande producten spreekt jou aan om wellicht eens te gaan proberen? Deel je tips/gedachtes met de andere lezers via de reacties onder dit artikel :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 14 maart 2013 at 09:07

  De Lancaster Aquamilk heb ik nog niet geprobeerd, zal hem zo meteen eens pakken! Leuke producten!

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 13 maart 2013 at 18:43

  Mooie producten!!

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 13 maart 2013 at 15:14

  Oh, die oogmake-up remover wil ik erg graag proberen, naast mijn gewone van Nivea heb ik nog niet echt holy grail materiaal gevonden…

  <3

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 13 maart 2013 at 11:36

  Die oogcreme van Vichy lijkt me echt helemaal top! En de Aquamilk ook maar dan variant voor de gecombineerde huid.

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 13 maart 2013 at 07:44

  Leuk artikel ! De clarins oogmake-up remover vind ik niet zo fijn, de Lancaster Aquamilk dan weer wel !

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 13 maart 2013 at 07:05

  De eye créme is handig om mee te nemen in je handtas! Het lijkt me geweldig om minder opvallende lijntjes te hebben! ;-)

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 13 maart 2013 at 02:17

  Vichy liftactiv serum 10 eyes & lashes lijkt me zooo fijn!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 13 maart 2013 at 01:24

  Dat serum voor ogen en wimpers klinkt wel heel interessant! Twee vliegen in 1 klap of misschien zelfs drie, als hij ook nog fijn werkt als basis :).

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.