Beauty

New skincare | Swisscode, Medik8, heaven & La Mer

21 maart 2013

Swisscode, Medik8, heaven & La Mer
Ik krijg voor de website regelmatig nieuwe producten binnen om uit te proberen voor een eventueel artikel hierover op Curvacious.nl. Lang niet alle producten kan ik ook daadwerkelijk gebruiken (omdat het bijvoorbeeld echt niet geschikt is voor mijn huidtype) en er zijn maar weinig producten die ik echt met flinke regelmaat blijf gebruiken. Vanaf nu zal er af en toe een artikel online gaan komen met hierin enkele verzorgingsproducten voor het gezicht welke ik heel prettig in gebruik vind en graag aan jullie wil laten zien. Let wel: deze producten zijn over het algemeen geschikt voor een drogere huid, aangezien ik dit zelf ook heb. Vandaag komen er producten van Swisscode, Medik8, heaven en La Mer voorbij. Kijk verder voor meer informatie, reviews en foto’s.

Swisscode, Medik8, heaven & La Mer
Heaven Ella Jane celebrity skin wipes verpakking van 30 stuks, €9,95
Ik ben een groot fan van reinigingsdoekjes voor die momenten dat ik te moe (of te lui) ben om met reiniger, milk en lotion aan de gang te gaan, maar ook voor op vakantie zijn reinigingsdoekjes heel erg gemakkelijk bijvoorbeeld. Deze doekjes van heaven zijn lekker groot, stevig en gemaakt van 100% organisch katoen. Ze zijn lekker vochtig en er zit o.a. biologisch appelextract, honing, kamille, aloë vera, antioxidanten, betaïne en pepermuntolie in verwerkt. Dit laatste ingrediënt is voor mij persoonlijk een nadeel omdat mijn huid hier niet altijd even prettig op reageert, maar gelukkig blijft die reactie uit bij deze doekjes. Wel vind ik de geur (overigens wel 100% parfumvrij) te sterk, ik ben meer van de subtiel geparfumeerde verzorgingsproducten.

De doekjes zijn niet het beste als het aankomt op het verwijderen van make-up en dat is voor die luie momenten wel een nadeel, toch zijn ze alsnog heel erg prettig als je een make-up loze dag hebt en als opfrisser na het sporten en op een warme dag. Ze verfrissen de huid en laat deze zacht en niet trekkerig achter. Ik ben door deze kennismaking met het merk heaven heel benieuwd geworden naar meer van dit merk!
Swisscode, Medik8, heaven & La Mer
Medik8 CE-Thione 2x 15ml, €99,95
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een erg interessante en informatieve lunch had vanuit het merk Medik8, waarna ik compleet onder de indruk was van de werkwijze en de filosofie achter dit bedrijf en haar producten. Het nieuwste paradepaardje is de CE-Thione, een serum wat de huid helpt te beschermen tegen vrije radicalen en de vorming van donkere vlekken minimaliseert en zorgt voor een heldere huid met een verstevigde en verbeterde textuur. In dit product zit ‘oplaadbare vitamine C’ zodat elke druppel die je zal gebruiken gegarandeerd fris en krachtig is om het optimale eruit te kunnen halen. De vitamine C die hierin verwerkt zit blijft op deze manier ook stabiel.

Je brengt dit product ’s ochtends aan op een gereinigde huid, 4-5 druppels is voldoende, en als het eenmaal ingetrokken is breng je je normale dagverzorging erover aan. Je voelt het even tintelen op de huid en het trekt snel in. Ik ben fan van vitamine C in huidverzorging, zoals ik in dit artikel over vitamine C al vertelde.
Swisscode, Medik8, heaven & La Mer
Swisscode pure Repair Complex 15ml, €65,00
De Swisscode pure producten zijn allemaal zeer geconcentreerd en bevatten werkzame stoffen in de puurste vorm en je kan deze producten gewoon combineren met je dagelijkse gezichtsverzorging als een serum. Mijn favoriet? Het Repair Complex wat de huideigen bescherming en herstelmechanisme van de huid ondersteunt. Het helpt een UV-beschadigde huid herstellen, verzacht een rode en geïrriteerde huid, beschermt de huid, vermindert rimpels en zorgt voor een egalere huid. Perfect voor die momenten dat mijn huid wel wat extra bescherming kan gebruiken en wanneer mijn huid geïrriteerd is of onprettig aanvoelt. Ik gebruik dit product dan ook in kuurvorm tot mijn huid weer opgeknapt is.
Swisscode, Medik8, heaven & La Mer
La Mer the moisturizing soft cream 30ml, €135,00
Al tijden was ik heel erg nieuwsgierig naar de crème van La Mer en toen ik een sample mocht proberen was ik dan ook direct enthousiast. Deze nieuwe formule heeft dezelfde werking op de huid als de originele crème de La Mer, maar dan in een luchtigere textuur. Ook in deze variant het de beroemde La Mer Miracle Broth met o.a. vitamine C, E, B12, olie van citrus, eucalyptus en alfalfa. Daarnaast zit er limoenthee extract in wat krachtige antioxiderende eigenschappen heeft. De geur is lekker fris en zacht kruidig en het product is zuinig in gebruik. Ik merkte kort na het in gebruik nemen al dat mijn huid goed gehydrateerd wordt en lekker zacht aanvoelt, zonder vettig gevoel achter te laten. Nog een voordeel: het is erg prettig om te gebruiken onder make-up. Voor ’s nachts vind ik een rijkere substantie wel prettiger, maar voor overdag is deze moisturizing soft cream van La Mer zeker voldoende. Als er een SPF in zou zitten zou het helemaal de perfecte dagcrème zijn.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 21 maart 2013 at 21:20

  Leuk item! Tja, afgezaagd, maar ik zou De la mer ook graag uitproberen. ;)

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 21 maart 2013 at 15:49

  De La mer moisturizer wil ik graag proberen.. maar ja… money money ;-)

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 21 maart 2013 at 12:06

  La Mer is echt zo’n cultding met een belachelijke hoge prijs, maar toch wil ik hem ook nog een x proberen. Klinkt goed in ieder geval!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 21 maart 2013 at 11:57

  Die crème van La Mer wil ik ook zo graag nog een keer proberen… Maar die prijs he ;)

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 21 maart 2013 at 11:40

  Leuk nieuw item Desireé! crème de La Mer <3 Mooie producten.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.