Beauty

Nivea stress protect deodorant

1 maart 2013

Nivea stress protect deodorant
Nivea heeft onderzoek laten doen naar stress in Nederland en uit dit onderzoek zijn interessante resultaten naar voren gekomen. Zo geeft 35% van de Nederlands aan dat ze stress ondervinden door deadlines op het werk en de zorg voor de kinderen. Bij mannen ligt dit getal met 36% trouwens hoger dan bij vrouwen met 26%. Voor vrouwen geldt dat ze eerder stress ervaren bij dates en het klaarmaken hiervoor. Opvallend is dat mannen vaker zeggen stress te krijgen van hun manager dan vrouwen, die op hun beurt dit juist meer krijgen van hun kinderen. 

Nivea stress protect deodorant
Gelukkig geeft 34% van de Nederlanders ook aan dat stress een positieve eigenschap heeft; zo maakt het bijvoorbeeld 71% van de ondervraagden productiever. De bekendste reacties op stress? Lachen, blozen, extra veel praten, op de nagels bijten en zweten. Tegen deze laatste nare bijkomstigheid heeft Nivea nu een nieuw product gelanceerd: de Stress Protect deodorant. Stresszweet wordt veroorzaakt door hormonen in het lichaam en ontstaat niet alleen sneller maar heeft ook een sterkere geur en is lastiger te beheersen dan normale transpiratie.

De Nivea Stress Protect deodorant heeft bewezen de hoeveelheid stresszweet met 85% te verminderen en laat de vorming van lichaamsgeur flink afnemen. De antibacteriële formule biedt extra goede bescherming en de verzorgende avocado-olie is mild voor de okselhuid. Ik vind de deodorant zelf heel erg prettig in gebruik, en ruik er de gehele dag door lekker zeepachtig fris van onder mijn oksels. De deodorant is verkrijgbaar in een zwarte variant voor de mannen en een witte variant voor de vrouwen in een spray (150ml), roller (50ml) en deodorant stick (40ml) en kosten allemaal €3,99 per stuk.

Enkele interessante artikelen over stress:
Wat is stress?
Ontstress! Tips & tricks #1
Ontstress! Tips & tricks #2.

Heb jij vaak last van stress? Wat is jouw ultieme ontstress-tip?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 3 maart 2013 at 17:36

  Wat handig, die klinkt erg goed! Eens kijken als ik ‘m zie :)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 1 maart 2013 at 23:15

  De deo klinkt inderdaad erg goed! Deze ga ik de volgende keer eens proberen :)

 • Avatar van ottovanoosterhout
  Reply ottovanoosterhout 1 maart 2013 at 20:19

  omdat wij het zweten waard zijn

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 maart 2013 at 08:38

   Haha! Heeeeeel erg leuk bedacht :D

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 1 maart 2013 at 17:50

  Handig deze deo, vooral nu het steeds warmer begint te worden :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 maart 2013 at 15:16

  Ik transpireer ook zo heftig als ik haast heb of ik ben gestrest of zo……Ik ga dit product zeker even kopen…. niet 1 maar meerdere…..Het lijkt me een goed deo! ;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 maart 2013 at 15:02

  lijkt me ook wel een fijne deo :D zelf raak ik alleen in de stress wanneer ik het idee heb ergens te laat te komen of wanneer ik me moet haasten XD

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 1 maart 2013 at 14:30

  Lijkt me erg fijn! Interessant om die cijfers te zijn, heb ik nooit geweten!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.