Fashion Media

Plussize boektip! | Dik in orde

1 maart 2013

anne-elzinga-dik-in-orde-1
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik kennis maakte met Anne Elzinga en dat ze mij vroeg of ik mee wilde werken aan haar project, een boek voor en door de dikke medemens en iedereen die er in geïnteresseerd zou zijn. Niet veel later kwam ze bij mij thuis om mij te interviewen en om tips te vragen die ze mee kon nemen in het boek. Het was hierna eventjes stil, tot ik niet lang geleden ineens bericht kreeg dat het boek af was. Spannend! Ik vind dat Dik in orde, lifestylegids voor plussize vrouwen van Anne Elzinga een heel erg leuk boek geworden is en ik wil deze dan ook graag vandaag in de spotlight zetten.

anne-elzinga-dik-in-orde-2 anne-elzinga-dik-in-orde-3 anne-elzinga-dik-in-orde-4
Het boek is opgedeeld in 4 delen (hoe en wat in het dik, ik & dik, dood aan het dieet en de maat is vol) en neemt je in 30 hoofdstukken mee langs cijfers, weetjes, tips, interviews, persoonlijke verhalen, quotes, onderzoeken en meer. Is dik zijn de schuld van je genen, je ouders, je lichamelijke afwijkingen of van de buitenwereld? Welk effect heeft dik zijn op je zelfbeeld, zelfvertrouwen, je flirtfactor en je seksleven? En het boek legt ook uit waarom je onmiddelijk moet stoppen met crashdiëten en serielijnen en laat gezonde methodes zien om je relatie met eten te veranderen. Zoals je merkt is het een heel uiteenlopend boek geworden. Leuk!

Natuurlijk ben ik enorm blij met de vermeldingen van mij naar aanleiding van het interview in het boek. Er zijn tips, tricks en verschillende persoonlijke quotes in meegenomen en ook mijn website wordt meerdere keren genoemd. Ook stond er over het boek een artikel in De Stentor *klik* waarbij Curvacious genoemd is. Trots!

Dik in orde, lifestylegids voor plussize vrouwen van Anne Elzinga (atlas contact, ISBN 9789045022161) is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor €24,95 en telt 384 pagina’s.

Tip! Op zoek naar leuke plussize fashion webwinkels? Klik hier voor het handige overzicht!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 12 mei 2013 at 22:59

  Ik heb vanavond het boek besteld. Ben benieuwd! Ik heb sinds een paar weken deze site ontdekt. And I love it! Ik ben dagelijks hier te vinden om alle blogs te lezen!
  Keep up the good work!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 mei 2013 at 10:15

   Dankjewel voor je enthousiaste en lieve reactie, wat enorm leuk om te horen! Fijne dag :)

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 4 maart 2013 at 15:59

  Daar mag je zeker trots op zijn. :-) Ook bij mij gaat het boek op het Wil ik graag hebben lijstje. (Deze maand jarig, dus dat moet goedkomen ;) )

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 1 maart 2013 at 21:12

  Wat leuk, heb het boek op mijn lijstje nog te lezen/kopen boekenlijst gezet, lijkt me erg leuk om erin te lezen, in 2.5 jaar tijd ben ik 33 kilo afgevallen, en de laatste kilo,s moeten nog… heb een redelijk normaal postuur nu maar dit soort boeken/ervaringen trekken mij nog altijd.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 maart 2013 at 08:38

   Wat gigantisch goed van je dat je al 33kg kwijt bent, wow! Die laatste kilo’s gaan je ook vast en zeker lukken, succes!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 1 maart 2013 at 18:42

  Wat superleuk dat je erin staat, mooi compliment!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 maart 2013 at 08:39

   Vind het ook supertof om een boek in handen te hebben en mijzelf er in te zien staan ^^ *trots*

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 1 maart 2013 at 18:23

  Geweldig! Dit boek staat nu op mijn verlanglijstje :D

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 maart 2013 at 07:41

  Gefeliciteerd! Wat leuk dat je in dit boek vermeld staat!

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 1 maart 2013 at 03:18

  Leuk dat je erin staat!

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 1 maart 2013 at 00:21

  Wat leuk dat je daarvoor geïnterviewd bent! En zo mogelijk nóg leuker dat mijn site er ook in genoemd wordt! Gaaf! Morgen meteen even kopen :-)

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 1 maart 2013 at 00:15

  Wat tof dat je in het boek staat, en Marije ook! Yay!
  Gefeliciteerd, zoiets is ontzettend tof!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.