Fashion Reizen & vrije tijd

Plussize | Curve Collective Festival

22 maart 2013

Curve Collective Festival

Vandaag heb ik een wel heel erg leuke tip die ik graag met jullie wil delen als je op zoek bent naar een leuk dagje uit samen met je vriendin(nen), moeder, tante, zus(sen) of collega’s. Noteer alvast 18 mei aanstaande in je agenda, want dan zal het allereerste Curve Collective Festival plaatsvinden. Dit outdoor-event staat vooral voor een feel good dagje voor jezelf, vol met gezelligheid, plussize fashion, wellness, beauty, shoppen, lekker eten en drinken en zal offline met online samengebracht worden in het Bloggers Paradise. Het zal een dag vol met positiviteit zijn om de moderne plussize vrouw te laten zien dat een kledingmaat of lichaamsvorm niets zegt over hoe je in het leven staat. 

 

Je zal tijdens het festival ook deel kunnen nemen aan één van de vele workshops die deze dag georganiseerd worden, van Big Yoga lessen en catwalktraining tot aan visagie en DIY workshops. Je zal tijd tekort komen deze dag want er zullen nog veel en veel meer leuke activiteiten en entertainment georganiseerd worden, maar dit blijft nog even een verrassing. You will not be disappointed! De kernwoorden voor deze dag: motivatie, positiviteit, inspiratie, duurzaamheid, (zelf)acceptatie, waardering, mindfullness, feelgood vibes, vriendschap en verbondenheid en een goede balans tussen uiterlijk en innerlijk.

Maak je trouwens geen zorgen als er die dag plotseling slecht weer is, dan wordt het complete festival naar de naastgelegen Kunsthal (voormalige weverijen van Ten Cate) verplaatst en kan het gewoon doorgaan.

Alle handige informatie op een rij:
– wanneer? 18 mei 2013
– waar? Indië Terrein, Sluiskade NZ 14 in Almelo
– hoelaat? 10.00 – 22.00 uur
– kosten? voorverkoop €7,50, aan de kassa €10,00
– tickets bestellen? via de Curve Collective website.

Aan het eind van de dag zal je in ieder geval met een feel good gevoel, een grote smile op je gezicht èn een goed gevulde goodiebag naar huis gaan. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om er die dag bij aanwezig te zijn in het Bloggers Paradise. Het lijkt me echt een enorm uniek en leuk event. Hope to see you there!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 23 maart 2013 at 14:51

  Ohhh hier wil ik ook heen! Snel uitzoeken of ik kan :D Thanks voor de tip!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 maart 2013 at 08:34

   You’re welcome! En wie weet zien we elkaar die dag nog :))

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 22 maart 2013 at 10:09

  Wat tof dat er zo’n festival georganiseerd wordt!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 22 maart 2013 at 09:12

  Wat een leuk idee, zo’n event! Ben dan wel geen plussize blogger, maar wel plussize!

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 22 maart 2013 at 08:29

  Ik had het al gelezen en zit er zeker over te denken om te gaan! Ik moet nog even kijken of ik wat kan schuiven in mijn agenda… Ga jij ook Desirée?! Lijkt me leuk om je eens in “het echt” te mogen ontmoeten :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 maart 2013 at 11:32

   Het lijkt me enorm leuk om er bij aanwezig te zijn en ik ga er mijn best voor doen. Leuk ook om ‘live’ mensen te ontmoeten :))

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.