Beauty

Singuladerm Xpert Sublime

27 maart 2013

Singuladerm
Eind januari stelde ik jullie voor aan een nieuw verzorgingsmerk op Nederlandse bodem, namelijk Singuladerm. In dit artikel deed ik tegelijkertijd een oproepje voor een mini-testpanel, ik was namelijk op zoek naar iemand die het Xpert Sublime concentrated youth serum samen met mij wilde gaan testen voor een uitgebreid artikel. De 38-jarige Mieke testte dit product langere tijd met me mee en vandaag willen we onze bevindingen delen. Kijk mee voor meer informatie en onze reviews over dit product.

“Dit anti-aging shock serum bevordert het herstel van de huidcellen van binnenuit, geeft een liftend effect, vermindert rimpels en beschermt tegen vrije radicalen van buitenaf.” Dat klinkt veelbelovend!

Mijn persoonlijke ervaring
Laat ik beginnen met de verpakking van het product, wat ik er persoonlijk erg mooi uit vind zien. Een hygiënische pompflacon in een intense paarse kleur met zilverkleurige en witte accenten. Er zit in totaal 30ml in de flacon en ik merk dat dit product heel zuinig in gebruik is, waardoor je met deze flacon toch zeker wel zo’n 2-3 maanden vooruit kan. Het serum heeft een jelly substantie wat makkelijk uitsmeert en ik breng dit serum aan op mijn gereinigde huid en voel direct een ‘verstrakkend’ effect. Dit houdt maar heel kort aan, maar het is toch een apart gevoel. De geur is lekker fris en de textuur voelt ook lekker fris aan op mijn huid en trekt snel in waardoor ik alweer vlot mijn normale verzorgingsproduct aan kan brengen.

Direct na de eerste keer ervaarde ik al een zacht gevoel op de huid en dit is in de loop van de testperiode zo gebleven en ik merk dat mijn huid er ook ‘helderder’ door gaan is uitzien. Het is ook heel bijzonder hoe de pigmentvlekjes naast mijn ogen een stuk minder opvallend zijn geworden. Ik heb nog niet heel erg veel rimpels, maar de storende lijnen op mijn voorhoofd lijken wel een heel stuk zachter en minder diep. Ik ben positief verrast door dit product en ben hierdoor heel benieuwd geworden naar meer producten van dit merk.
Singuladerm
Review van Mieke
“Dit merk claimt hypo allergeen, non-comedogeen en geschikt te zijn voor alle huidtypes. Het is dus ook geschikt voor de gevoelige huidjes en verstopt de poriën niet. Het serum is verpakt in een pompflacon met opmerkelijke fuchsia kleur en zilveren details. Licht- en luchtdicht, dat is altijd beter voor de houdbaarheid van een product! Een pompflacon doseert ook altijd prettig vind ik.

Het serum is vloeibaar, en lijkt op een gel. Het is transparant van kleur, smeert gemakkelijk uit. Het heeft een lichte parfumgeur, ik vind het lekker. Die geur vervliegt snel, dus mocht je het niet lekker vinden, dan is het zo weg. ;) Ik gebruik 1 a 2 pompjes die ik met name op mijn gezicht, en eens per dag ook op mijn hals aanbreng. Direct na het aanbrengen voelt het wat trekkerig aan, wat ik herken van een product waar veel Aloë Vera in zit. Kort daarna voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Ik heb het serum zowel ‘s morgens als ‘s avonds gebruikt, gedurende een maand. Ik heb het eens zonder nachtcrème getest, ook dan voelt mijn huid prettig aan de ochtend erna. Zacht, verzorgd, niet vet.

Na een week of twee lijkt mijn huid te veranderen, het ziet er egaler uit. Ik heb redelijk wat pigmentvlekken, dus ik ben blij dat die wat minder lijken te worden! Na ongeveer 2,5 a 3 weken valt het me op dat de lachrimpels naast mijn mond wat minder diep lijken! Dit product doet dus echt wat met mijn huid, naast het verzorgende aspect! Het lijkt inderdaad jeugdiger!

Dan de zuinigheid; ik houd het na ongeveer een maand tegen het licht en zie dat de flacon voor 1/3e leeg is. De gemiddelde gebruiker zal dus 2 tot 3 maanden met deze flacon doen. De flacon bevat 30 ml, en kost € 55. Dat klinkt vrij prijzig, maar je doet er wel 2 tot 3 maanden mee. En omdat het zeker wat voor mijn huid doet, zou ik het geld er wel voor over hebben! Ik ben erg nieuwsgierig naar de rest van de producten van Singuladerm geworden!”

——

Singuladerm Xpert Sublime concentrated youth serum bevat 30ml, kost €55,00 en is verkrijgbaar via Singuladerm.nl en verschillende apotheken.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 27 maart 2013 at 12:08

  Leuk, zo’n review van twee mensen! :D

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 27 maart 2013 at 12:00

  Klinkt goed!!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 27 maart 2013 at 11:14

  Dat klinkt goed zeg!

 • Avatar van Denna
  Reply Denna 27 maart 2013 at 10:58

  Het klinkt heel goed alhoewel de kosten toch wat hoog zijn voor mij. Maar wow die verpakking! Aan de ene kant zou ik het alleen al willen kopen voor de verpakking, het zou super staan op een kastje.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 maart 2013 at 10:16

  het klinkt wel erg positief :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.