Beauty

The Body Shop | Absinthe handverzorging

28 maart 2013

The Body Shop | Absinthe
Absinthe, wie kent het misselijkmakende groene drankje met een hoog alcoholpercentage nu niet? Maar, wist je dat absintextract (ook wel alsem, absintbalsem of wormhout genoemd) een zuiverende en verfrissende werking heeft? De nieuwe The Body Shop absinthe handverzorgingsproducten maken een einde aan een droge huid en onaangename geurtjes en zijn geschikt voor alle huidtypes. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews over de afzonderlijke producten.
The Body Shop | Absinthe
Absinthe purifying hand wash 250ml, €7,00
Onaangename geurtjes (van bijvoorbeeld het snijden/bereiden van en koken met uien, vis etc.) verdwijnen na een wasbeurt met deze handzeep. Je hebt niet veel product nodig per keer, het geeft een goed schuimend sop en ruikt lente-gras-fris. Wel hebben mijn handen hierna nog een likje handcrème nodig, maar ik heb dan ook best snel last van droge handen.
The Body Shop | Absinthe
Absinthe purifying hand gel 60ml, €4,00
Ik ben echt fan van deze handgels en ze zijn perfect voor in de handtas, voor weekendjes weg, dagjes uit en op vakantie. Je kan er namelijk je handen mee wassen, zonder dat je water of een handdoek nodig hebt. Je brengt wat gel aan op je handen, ‘wast’ ze met de gel en dit droogt vanzelf weer op. Zo heb je binnen een minuutje weer lekker frisse handjes!
The Body Shop | Absinthe
Absinthe purifying hand cream 30ml, €6,50
Dit is een handcrème met een lichte textuur waardoor je snel na het insmeren weer door kan met je dagelijkse bezigheden. De toegevoegde shea butter en andere verzorgende ingrediënten zorgen er wel voor dat je handen lekker zacht aanvoelen. De geur van de handcrème blijft redelijk lang op de huid ruiken, iets wat voor mij zeker een voordeel is. Ik vind de geur namelijk een enorme oppepper geven, zo lekker ‘groen’ en fris!
The Body Shop | Absinthe
Absinthe purifying hand butter 100ml, €13,00
De absolute topper uit deze handverzorgingslijn is voor mij toch zeker wel deze handboter. Zoals ik al eerder vertelde heb ik redelijk snel last van heel droge handen en ik vind het dan ook heerlijk om ’s avonds voor het slapen gaan mijn handen in te smeren met een goed voedend product. Dit product is hier perfect voor! De boter is lekker dik van textuur, voelt heel fris aan op de huid en laat mijn handen weer zacht en soepel aanvoelen en droge plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Er zit o.a. cacaoboter, sheaboter, bijenwas, sesamolie en Braziliaanse notenolie in verwerkt. Ook lekker om als handmasker te gebruiken: smeer je handen royaal in met deze crème (neem je nagelriemen mee!) en slaap verder met dunne katoenen sokjes over je handen.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Herma
  Reply Herma 6 april 2013 at 17:57

  Ik ben werkzaam op een orchideenkwekerij en heb daardoor
  altijd droge en ruwe handen.
  Zou heel graag uw product willen proberen.
  M.vr.gr.
  Herma Philipoom

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 28 maart 2013 at 13:47

  Ik vind de handbutter ook de absolute topper, wat een fijn spul is dat!

 • Avatar van Muireann
  Reply Muireann 28 maart 2013 at 13:10

  Love Body Shop, zowat al hun producten zijn supergoed!

  Ik heb deze wel nog nooit geroken,dus ben heel benieuwd naar de geur!

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 28 maart 2013 at 12:50

  ik ben ook verliefd op de hand butter. Zo ontzettend fijn!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 28 maart 2013 at 12:01

  Ohh dit klinkt super, ik ben een beetje een hygiëne freak en was mijn handen zo vaak dat ze totaal uitdrogen..deze lijn is dus perfect :)

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 28 maart 2013 at 11:41

  Ik vind het fijne producten, maar van de geur ben ik niet heel gecharmeerd. Ieder z’n smaak :)

 • Avatar van Faat
  Reply Faat 28 maart 2013 at 10:06

  Ik ben zeer benieuwd naar de handcreme! lijken me fijne producten

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 28 maart 2013 at 09:48

  Ik vind de handcrème erg fijn!

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 28 maart 2013 at 09:26

  ben benieuwd naar de geur, de handboter lijkt me fijn

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 28 maart 2013 at 07:56

  De handcreme lijkt me fijn :)

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 28 maart 2013 at 02:23

  Lijken me fijne producten!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 28 maart 2013 at 00:16

  Ben erg benieuwd naar de geur!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.