Beauty

3 from 1 | Superdry, Yves Rocher & Oriflame

1 april 2013

Superdry, Yves Rocher & Oriflame parfum Superdry, Yves Rocher & Oriflame parfum
Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt een geurenmens en ben ik helemaal gek op heerlijke parfums. Vandaag wil ik er maar liefst 3 aan jullie laten zien waarvan ik denk dat veel van jullie ze ook lekker zullen vinden. Het gaat om de Yves Rocher so elixir purple, Superdry neon pink en Oriflame mirage daydream. De geuren verschillen onderling heel erg met elkaar, maar ze zijn alle drie heel aangenaam. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews. Yves Rocher so elixir purple
Yves Rocher so elixir purple eau de parfum 50ml, €26,50 (huidige actieprijs)
Van lieve vriendin Elly kreeg ik dit parfum toegestopt omdat ze het echt wat voor mij vond. En daar heeft ze helemaal gelijk in! Ik ben dan ook heel erg blij dat ik dankzij haar dit parfum toe mocht voegen aan mijn parfumcollectie en ik draag hem zeer regelmatig. Je ruikt er de geurnoten van bergamot, vetiver, tuberoos, houtnoten, vanille, benzoë, wierook, tonkabonen en patchoeli in terug en dit maakt het een zwaardere parfum. De eau de parfum blijft op mijn huid ook nog eens lekker lang ruiken, love it!

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Lancome – La vie est belle, Cacharel – Amor Amor, Thierry Mugler – Alien, Elie Saab – Le Parfum & Givenchy – Ange ou demon.
Oriflame mirage daydream
Oriflame mirage daydream eau de toilette 50ml, €29,00
Deze nieuwe geur van Oriflame is perfect voor de aankomende lente. Het is een friszoete, maar ook weer geen alledaagse geur. Je ruikt er de geurnoten van hazelnoot, slagroom, vanille, jasmijn, lelie, cacaobarst, cederhout en Peruaanse balsem in terug. De geur draagt heel erg comfy, als een lekkere zachte shawl, en is zeker perfect geschikt voor romantische lente momenten. De eau de toilette blijft op mijn huid een halve dag ruiken en moet ik daarna wel even bijsprayen.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Bruno Banani – Dangerous woman, Lancome – Hypnose, Bond No 09 – I ♥ NY, Escada – Escada magnetism & Jean Paul Gaultier – Classique.
Superdry neon pink
Superdry neon pink eau de toilette 40ml, €39,95
Dit is misschien wel de meest opvallende flacon uit mijn collectie en dat komt 1. door de superfelle neonroze kleur die licht lijkt te geven en 2. doordat je de geur opent als een zippo (aansteker). De geur zelf is heel warm en sensueel, maar ook weer zoet en dat maakt een leuke afwisseling. Je ruikt er de geurnoten van ananas, bergamot, jasmijn, rozen, vruchten, vanille, muskus en sandelhout in terug. De geur blijft ondanks dat het een eau de toilette is flink lang op mijn huid ruiken, heerlijk!

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Annayake – Matsuri, Versace – Crystal noir, Viktor&Rolf – Flowerbomb, Dior – Addict & Lolita Lempicka – Midnight.

Ik ben benieuwd welke van bovenstaande geuren jou het meest aanspreekt?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 3 april 2013 at 12:51

  ben benieuwd naar die van Super Dry :)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 3 april 2013 at 10:37

  Wat leuk om te lezen dat het parfum zo in de smaak valt :). Mooie foto’s weer!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 april 2013 at 14:50

   Dankjewel voor je compliment! :D

 • Avatar van Kiani
  Reply Kiani 3 april 2013 at 01:59

  Ze lijken me allemaal super lekker!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 2 april 2013 at 12:15

  Volgens mij zou ik ze allemaal lekker vinden! Ik vind dat flesje van Oriflame echt super schattig trouwens!

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 1 april 2013 at 21:17

  Ik ben heel benieuwd hoe de geur ruikt van Superdry!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 1 april 2013 at 19:07

  Ik denk dat Superdry neon pink mij het meest zou aanspreken.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 1 april 2013 at 17:49

  Ik ben erg benieuwd naar die van Superdry!:D

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 april 2013 at 14:44

  die van yves rocher lijkt me wel lekker :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.