Beauty

5 zomerse nagellakken van Alessandro International

19 april 2013

5 zomerse nagellakken van Alessandro International
Vandaag wil ik jullie graag de lakken uit de zomerse top 5 nagellakken van Alessandro International laten zien. Dit merk is opgericht in 1989 door Silvia Troska en sinds die tijd heeft het merk al verschillende awards gewonnen. Niet lang geleden werd de top 5 met kleuren voor deze zomer bekendgemaakt en als het aan Alessandro International ligt gaan we of voor nude nagels of voor roze/rood tinten of voor (mint)groene tinten. Mij spreken deze kleuren zeker aan, ik krijg er een beetje een tropisch gevoel bij! Kijk mee voor meer informatie, swatches, review en foto’s.
5 zomerse nagellakken van Alessandro International

Alessandro International Nude Elegance
Nude Elegance is een perfect naturelle kleur voor die dagen dat je toch verzorgde nagels wil hebben, maar geen zin hebt in een kleurtje. De lak geeft in 2 lagen de dekking zoals op de foto te zien is. Zoals je ziet is dat lang geen volledige dekking, maar geeft het wel een mooi French manicure-achtige look.
Alessandro International First Kiss
First Kiss ziet er in het flesje uit als een rozerode kleur, maar eenmaal aangebracht op de nagels wordt deze meer oranjerood. Voor mij persoonlijk een perfecte kleur voor de zomer, het past bij veel kleuren die we in de mode gaan zien het komende seizoen. Deze kleur dekt volledig in 2 lagen en heeft een mooie, diepe glans.
5 zomerse nagellakken van Alessandro International

Alessandro International Peppermint Patty
Peppermint Patty is een pastelkleurige, mintgroene nagellak die in 3 laagjes volledig dekt. Persoonlijk vind ik deze kleur bij mijn huidstint niet zo heel erg mooi staan, het maakt me nog wat bleker en ‘koeler’ dan ik al ben. Maar bij zongebruinde huidjes is een kleur als deze een absolute hit.
Alessandro International Hawaiian Dream
Hawaiian Dream is de perfecte, creamy Barbieroze nagellak. Helaas heeft ook deze kleur 3 lagen nodig voor een volledige dekking, maar voor zo’n intens roze kleurtje (welke in het echt nog een stukje feller is als op de foto) vind ik dat persoonlijk niet erg. Aan de ene kant misschien een ‘foute’ kleur, maar aan de andere kant is het wel een heel zomerse kleur die bij veel verschillende types mooi zal staan.
Alessandro International Wild Safari
Wild Safari is een intense groene nagellak die op de foto’s helaas meer blauwig overkomt dan deze in het echt is. Deze kleur dekt volledig in 2 lagen en heeft ook weer een diepe, intense glans na het opdrogen. Love it!

De lakken van Allessandro International zijn in Nederland bij luxe parfumerieën verkrijgbaar voor €9,95 per stuk. De lakken hebben een plat en flexibel kwastje en lakken hierdoor prettig, ook drogen de lakken redelijk snel waardoor je vlot door kan met een volgende kleurlaag of topcoat. Mijn favorieten? First Kiss en Wild Safari.

Welke kleuren spreken jou het meest aan uit bovenstaande zomer top 5?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van stacey
    Reply stacey 24 april 2013 at 22:00

    Peppermint Patty is practig

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
glossybox april 2013 1 - Filmpje | De Glossybox van april 2013
Filmpje | De Glossybox van april 2013

Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste GLOSSYBOX. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht...

Sluiten