Beauty

Chloé, my little Chloé’s – L’eau de Chloé

7 april 2013

L'eau de Chloé
Zooo cute! Vanaf halverwege deze maand komt Chloé met de limited edition my little Chloé’s collectie uit. De 3 favoriete Chloé geuren zijn dan in een handig formaat van 20ml aan te schaffen zodat je je favoriete parfum overal mee naartoe kan nemen; bijvoorbeeld in je handtas, met een weekendje weg of op vakantie. Ik heb zelf de L’eau de Chloé variant en wil jullie hier vandaag graag wat meer over vertellen. Kijk mee voor meer informatie, review en foto’s.
L'eau de Chloé
L’eau de Chloé is een perfecte geur voor de lente en zomer, lekker fris en een echte oppepper. Dit komt voornamelijk door de citrusnoten die erin verwerkt zitten en samen met het rozenwater, chypre roos en patchoeli maakt het ook weer zeker geen standaardgeur. Hij draagt heel fris en vrouwelijk, love it! En dat terwijl ik normaal geen fan ben van citrusnoten in parfums. Deze eau de toilette blijft op mijn huid een halve dag te ruiken, even aan het eind van de middag bijsprayen is dus wel aan te raden als je er de hele dag naar wil ruiken. Het fijne formaat, de klassieke uitstraling van de flacon en het frisgroene lintje maakt het geheel helemaal af.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Chanel – Chance eau fraiche, Marc Jacobs – Daisy eau so fresh, Chanel – Chance eau tendre, Chanel – Coco Mademoiselle en Elie Saab – Le Parfum.
Chloé, my little Chloé's
Naast L’eau de Chloé zijn ook Chloe signature (geurnoten: pioenroos, lychee, fresia, magnolia, lelietjes-van-dalen, amber en cederhout) en Love Chloé (geurnoten: iris, heliotroop, muskus, roze peper en oranjebloesem) in gelimiteerde oplage verkrijgbaar met een inhoud van 20ml. Alle varianten zijn vanaf halverwege deze maand exclusief bij de Bijenkorf verkrijgbaar en ze kosten €36,00 per stuk.

Ben jij een liefhebber van Chloé geuren? Welke is jouw favoriet of spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 8 april 2013 at 23:39

  Alle opgenoemde parfums vind ik héérlijk, en zo ook Chloé inderdaad! Ik heb ‘m leren kennen via een vriendin en my god, ik ben verslingerd aan de geur! Helaas nog niet in m’n eigen bezit.. maar dit kleintje is toch té schattig om te laten staan?! ;) I want ittt!

 • Avatar van My
  Reply My 7 april 2013 at 22:34

  Ik heb die geur in het groot, wat ziet dat er lief uit zo klein.

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 7 april 2013 at 14:02

  Wat super schattig! Ik ben gek op Love Chloé maar mijn grote flesje is nog lang niet op ;-)

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 7 april 2013 at 12:55

  Ik moet eerlijk zeggen dat de Chloé geuren niet echt mijn ding zijn! Ik heb er al meerdere geroken en ze zijn het allemaal nét niet bij mij!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 7 april 2013 at 11:41

  Ziet er echt lief uit haha! Binnenkort maar eens naar de Bijenkorf!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 7 april 2013 at 10:35

  Leuke flesjes! Ben best wel benieuwd naar de geurtjes:)

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 7 april 2013 at 08:49

  Haha. Alle geuren die je bij je tips hebt gezegd vind ik geweldig, dus dat betekent dat ik snel eens een bezoekje aan de parfumerie moet gaan brengen.. :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 april 2013 at 09:05

   Dat is wel heel toevallig, dan is dit echt een geur voor jou denk ik zo! :)

 • Avatar van Jessy
  Reply Jessy 7 april 2013 at 03:42

  Ooh, alleen het flesje al! Echt te cute inderdaad. Normaalgesproken houd ik ook niet erg van citrusnoten in parfums, maar door jouw review ben ik nieuwsgierig geworden naar L’eau de Chloé. Ik ben wel toe aan een nieuw geurtje dus ik ga binnenkort eens snuffelen :) Chloé Signature lijkt me ook lekker. Heb je zelf nog andere geuren van Chloé? Zoja: blijven die wat langer hangen of ook een halve dag ongeveer?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 april 2013 at 09:06

   Het is heel wisselend, want Love, Chloé blijft bij mij toch echt de hele dag door op mijn huid te ruiken. Dit is dan ook één van mijn favoriete geuren :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 april 2013 at 00:36

  Cute flesje! :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.