Fashion

De leukste plussize feestjurkjes

5 april 2013

plussize-feestjurkjes-12
Ik was zelf op zoek naar een paar leuke feestjurkjes om mijn kledingkast mee aan te kunnen vullen en bedacht me toen dat ik vast niet de enige zou zijn die op zoek is naar een leuk feestelijk jurkje in grote(re) maten. Ik heb de leukste modellen die ik tegenkwam voor jullie op een rijtje gezet, wellicht doe je zo wat inspiratie op. Ik heb het mijzelf er in ieder geval toch best lastig mee gemaakt, want ik heb nog geen idee voor welke ik zelf wil gaan. De jurkjes heb ik gevonden bij de webwinkels van New Look Inspire, ASOS Curve, Forever 21 plus sizes en Mockai. 
plussize-feestjurkjes-13 plussize-feestjurkjes-11 plussize-feestjurkjes-10 plussize-feestjurkjes-8 plussize-feestjurkjes-9 plussize-feestjurkjes-7 plussize-feestjurkjes-6 plussize-feestjurkjes-5 plussize-feestjurkjes-4 plussize-feestjurkjes-3 plussize-feestjurkjes-2 plussize-feestjurkjes-1

plussize-feestjurkjes-14

Je kan een outfit met zo’n jurkje zelf zo sexy of casual aankleden als je zelf wil. Combineer je een jurkje met blote benen, pumps en een clutch dan kan vast niemand zijn of haar ogen van je afhouden, combineer je zo’n jurkje met een vestje, panty en lagere schoentjes dan krijgt het geheel weer een heel andere uitstraling. Leuk om mee te spelen in ieder geval! Zo kan je met sommige jurkjes heel gemakkelijk gaan werken en als je een aansluitend feestje hebt kan je bijvoorbeeld de panty en het vestje uittrekken en zie je er perfect uit voor de rest van de avond.

Ben jij een jurkjestype? Mocht je nog leuke tips hebben waar je terecht zou kunnen voor leuke plussize feestjurkjes dan zie ik die graag in de reacties onder dit artikel verschijnen. Ik heb in ieder geval een lijstje met de leukste grote maten webwinkels voor jullie. Je vind er enorm veel leuke adresjes voor kleding in grote(re) maten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ilona
  Reply Ilona 18 april 2013 at 14:10

  Wow ik vind die tweede echt super mooi!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 8 april 2013 at 23:52

  Die Aztec print en één-na-laatste zijn m’n favorieten.. wat een beauties! Leuk uitgezocht :D En wat leuk dat Asos nu een Curve lijn heeft, dat wist ik nog helemaal niet!

 • Avatar van Rivka.
  Reply Rivka. 8 april 2013 at 21:24

  jammer dat grote maat niet meteen betekend dat het past. Aangezien er vaak niet rekening wordt gehouden met de omvang van de borsten en/of armen, althans dat merk ikzelf….
  Maar er zitten wel leuke jurkjes bij!!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 6 april 2013 at 00:03

  Wat een onwijs leuke jurkjes zeg! Ik zou ze bijna allemaal wel willen hebben :)

 • Avatar van Evelyne
  Reply Evelyne 5 april 2013 at 17:23

  Asos jurkjes zijn echt heel fijn! SInds kort ben ik niet meer plussize maar het is een fijne collectie!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 5 april 2013 at 16:06

  Aaaaah wat een leuke jurkjes, vooral de allereerste vind ik echt hélemaal geweldig! Echt jammer dat ik al een galajurkje heb anders had ik die ook zeker even in gedachte gehouden want die kan denk ik ook wel echt voor een gala, en aangezien het toch niet geen geweldig weer word eind april als het zo blijft is dat echt geen overbodige luxe die ‘mouw’.

 • Avatar van Muireann
  Reply Muireann 5 april 2013 at 15:50

  Mooie jurkjes zijn dat hoor!

  Maar euh… die modellen hebben toch redelijk normale maten??

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 april 2013 at 16:29

   Jep, de modellen wel maar de jurkjes zijn zo ongeveer allemaal tot maat 54 te bestellen. Het zou inderdaad heel erg fijn zijn als de modellen daarvoor dan ook eens echt voller waren..

   • Avatar van Muireann
    Reply Muireann 9 april 2013 at 17:11

    Jep, dat bedoel ik ook :) Waarom plaatsen ze nooit eens wat vollere vrouwen voor zo’n jurkjes als model? Ik ken genoeg volle vrouwen die heus als model kunnen dienen. Misschien moeten we ze tippen!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 5 april 2013 at 12:31

  Daar zitten een paar hele toffe exemplaren tussen zeg!! Bedankt weer voor het uitzoeken :D

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 5 april 2013 at 11:02

  zitten echt super mooie bij !

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 5 april 2013 at 09:28

  Ik vind de curve collectie van Asos altijd super, net zoals van New Look en Forever 21 :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 5 april 2013 at 08:58

  Die blauwe op de 3e foto is leuk en ook die groene! Kan niet wachten tot het weer zomers weer wordt en m’n lente/zomer jurkjes weer uit de kast mogen :) Ben echt een fan van jurkjes dragen. Nu draag ik ook wel jurkjes en rokken maar met een dikke legging :(

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 april 2013 at 07:37

  Dit zijn prachtige dressen……;-)

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 5 april 2013 at 00:48

  Wauw super mooie jurkjes!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.