Beauty

Favorieten uit de beautyboxen van maart 2013

17 april 2013

favorieten-beautyboxen-maart-2013-4
Afgelopen maand ontving ik 3 verschillende beautyboxen en vandaag wil ik mijn favoriete items uit elke box met jullie delen om zo een idee te krijgen wat er in de verschillende boxen aan producten zit. Natuurlijk kan je ook de complete unboxing van de Glossybox van maart 2013 bekijken als je wil weten wat er allemaal precies in zat, maar in dit artikel laat ik enkel de favorieten zien uit de Truly Yours, Beautybox en Glossybox. Kijk mee voor mijn toppers uit deze boxen, meer informatie en foto’s.
favorieten-beautyboxen-maart-2013-2
Glossybox maart 2013
Mijn 2 topproducten uit de Glossybox van afgelopen maand moeten toch wel de mini Lush lemony flutter zijn en de prachtige oogschaduwpigment van Da Vinci Cosmetics. Lemony Flutter blijft gewoon een heerlijk spulletje voor droge nagelriemen (en ellebogen!) en dit kleine blikje is perfect voor onderweg of op vakantie. Het losse pigment is van een merk waar ik nooit eerder van gehoord had, maar heeft een goede pigmentatie en een prachtige glans. Love it!
favorieten-beautyboxen-maart-2013-1
Beautybox maart 2013
Mijn favoriete producten uit de Beautybox van afgelopen maand zijn de Eveline Cosmetics lipgloss in een prachtig peachy kleurtje die bij veel verschillende looks mooi staat, de Make Up Studio fluid liner in een metallicgroene kleur en een fijn puntje waarmee je perfect rechte lijntjes kan zetten en de Scottisch Fine Soaps zeep in een blik. De zeep staat leuk op het aanracht zo in het blikje, ruikt lekker en zorgt voor lekker zachte en schone handen.
favorieten-beautyboxen-maart-2013-3
Truly Yours maart 2013
Mijn favoriete items van de Truly Yours van afgelopen maand zijn de Grazia (leuke samenwerking!), de Toni&Guy extreme hold hairspray (superfijn in gebruik), de creamy Mavala nagellak in de lieflijke kleur Toulouse (perfecte perzikroze kleur voor de lente) en de Dr. van der Hoog 2-fasen oog- en lipreinigingslotion (reinigt in één simpele handeling zonder te boenen). Allemaal producten die ik heel goed vind passen bij een aanloopje naar de lente/zomer.

Voor mij persoonlijk zijn de beautyboxen een leuke aanvulling in de markt: je leert nog eens nieuwe merken kennen en je kan op een leuke manier kennis maken met andere producten dan die je zelf wellicht aan zou schaffen. Wat vind jij van de beautyboxen die er in Nederland zijn en welke spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 22 april 2013 at 16:48

  Ik heb de BB sinds bijna een jaar nu. Erg tevreden. Minpuntje is wel dat ze soms een maand overslaan. Ze schreven dat ze voortaan begin vd maand leveren maar dat is tot op heden niet gelukt. Nog steeds 3e of 4e week vd maand. Dat vind ik wel jammer. GB heb ik paar maanden geleden opgezegd. Was bijna elke maand niet happy met de inhoud. De stylecase had ik v januari en februari. Opgezegd maar nu net weer abonnee geworden. Leuk dit artikel! Ik heb dezelfde favo’s vd BB :)

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 19 april 2013 at 13:40

  Zelf heb ik vorige maand de Glossybox gehad en de RTL Stylecase. Met je favoriete items van de Glossybox ben ik het helemaal met je eens, dat waren ook mijn favoriete producten. Ik heb hem toch opgezegd, omdat ik maar 1 box wilde houden, en ik een erg leuke Stylecase had. Van de RTL Stylecase werd gezegd dat er wel eens wat in zat wat ook in de andere boxen al had gezeten, maar aangezien ik niet vanaf het begin de boxen had maakte mij dat niet uit. Was volgens mij met de eerste doos vooral, had het idee dat er nu wel andere dingen in zaten, maar kan het mis hebben. De afgelopen box vond ik erg leuk, en veel producten kon ik ook gebruiken. Dit zat in mijn box: Scheersysteem Wilkinson Sword Intuition naturals, Nak Shampoo , Sans Soucis jojoba dagcreme , Mario Badescu Seaweed night crème en een Stanga. De laatste hoeft voor mij echt niet, was ook een kleine maat die ik niet heb ;) , maar de rest erg bruikbaar en erg fijn om uit te proberen. De dagcreme en nachtcreme vind ik heel fijn, de shampoo ook, maar blijf daarvan bij mijn eigen merk toch, en het scheersysteem moet ik nog uitproberen.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 18 april 2013 at 10:51

  Wat een schattig bakje van Lemony Flutter :)

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 18 april 2013 at 07:00

  Wat een leuk artikel dit! Echt een goed idee om je favorieten van elke box op een rijtje te zetten, leuk om te lezen :-)

  Ik heb mijn abo’s op de glossybox en beautybox opgezegd, vond het iets te veel van hetzelfde en niet op mijn profiel aangepast (crèmes voor een droge huid voor mijn gemengde huidje). Maar als dit wat meer toegespitst wordt, ga ik het wel weer overwegen. Het is een leuk kadootje voor jezelf elke maand ^^

 • Avatar van Evelyne
  Reply Evelyne 17 april 2013 at 20:08

  Ik zie lemony flutter….. heerlijk voor de droge zomer nagelriempjes

 • Avatar van Kiani
  Reply Kiani 17 april 2013 at 19:58

  Leuke spulletjes allemaal!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 17 april 2013 at 16:25

  Fijn om zo’n combinatie artikel te zien! Ideaal formaatje voor de Lemony Flutter, die zouden ze in de winkel moeten verkopen!

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 17 april 2013 at 13:54

  Wauw jij hebt een mooie kleur nagellak, ik had een helle felle rood, niet echt iets voor de lente, had liever ook dat kleurtje in de trulyyours gehad!

 • Avatar van Helen
  Reply Helen 17 april 2013 at 12:49

  Ik heb sinds 2 maanden de beautybox en ik vind de inhoud redelijk tot goed. Mijn eerste beautybox van februari vond ik echt goed qua inhoud, daar zat ook een nagellak van Opi in. Ik hoop dat de box deze maand ook van goede kwaliteit is.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 17 april 2013 at 12:45

  Blijf toch wel hangen aan de Glossybox, de andere boxen ook uitgeprobeerd maar eigenlijk ben ik altijd wel blij met de gehele inhoud :-)
  De rtl box ben ik wel nieuwsgierig naar…

  liefs

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 17 april 2013 at 11:58

  Fijne producten! Ik vond de afgelopen Beautybox alleen wel tegenvallen. De Lemony Flutter is wel heel fijn trouwens <3

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 17 april 2013 at 10:56

  Wat een leuk idee om je favorieten uit de boxen in een artikel te verwerken! Ik moet ook maar eens aan de lemony flutter denk ik…

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 april 2013 at 09:35

  ik heb mijn abonnement van de glossybox 2 maanden geleden opgezegd, vond het het geld echt niet meer waard want in elke box kon ik steeds maar 2 of 3 producten gebruiken >.<

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 17 april 2013 at 09:20

  leuke manier om toch iets van de boxen te laten zien ipv allemaal apart. Er zijn genoeg artikelen over alle beauty boxen te vinden op beauty blogs. Zelf heb ik mijn abbo op de glossybox opgezegd omdat ik de producten toch niet gebruikte en het begon saai te worden.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 17 april 2013 at 08:42

  Heel erg leuk om jouw favorieten te zien. bij mij komt het redelijk overeen. De zeep ruikt echt heerlijk.
  Op dit moment heb ik alle 4 de boxen. Ik kon niet echt een keus maken en dacht ach ik verdien het. Ik vind het leuk om met verschillende nieuwe producten in aanraking te komen eb daarnaast is het ontvangen van een maandelijks cadeau ook erg leuk. Aangezien ik nog nooit wat gewonnen heb met winacties, echt nooit, dacht ik dat dit een leuk alternatief zou zijn.
  Groetjes Joyce

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 17 april 2013 at 07:56

  Op dit moment heb ik een abo op de Glossybox en de Truly Yours, de TY vind ik het leukst met de meest vernieuwende producten.

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 17 april 2013 at 01:54

  Ik heb een abonnement op de beautybox (gaat steeds meer tegenvallen) en de RTL Stylecase die ik tot nu toe érg leuk vind!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 april 2013 at 08:39

   Naar de RTL Stylecase ben ik zelf ook wel benieuwd. Brengt het echt wat ‘vernieuwends’ tussen de beautyboxen die er al zijn?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.