Beauty

Gratis designblikje bij duopak Libresse

23 april 2013

Gratis designblikje bij duopak Libresse
Vanaf deze maand start Libresse weer met een erg leuke campagne waarbij je een gratis design blikje krijgt bij aankoop van een duopak maandverband of inlegkruisjes. Zo kan je je maandverband of inlegkruisje op een leuke manier in je tas meenemen. In één blikje passen een paar maandverbandjes en/of inlegkruisjes en het maakt zo een musthave voor in je tas tijdens een dagje of avondje uit. Geen gênante momenten meer wanneer je je tas per ongeluk open hebt laten staan…

In totaal zijn er 5 verschillende blikjes verkrijgbaar. Het thema van 2013 is ‘The Spring 5 Senses’ waarbij deze 5 zintuigen zijn vertaald naar een vrouwelijk thema. Van elk thema is er een design blikje verkrijgbaar; zien, proeven, ruiken, voelen en horen. Ze hebben natuurlijk een hoog spaargehalte, maar opgelet: op = op!

Klik hier voor meer informatie over de Libresse producten en neem ook zeker een kijkje op de Facebookpagina van Libresse, je maakt hier namelijk kans op leuke prijzen. Enjoy!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.