Beauty

Handige beautyproducten voor op reis

24 april 2013

beauty-reis-tips-1
Als ik op reis ga probeer ik altijd zo licht mogelijk te reizen en zo min mogelijk spullen mee te nemen, maar aan sommige beautyproducten ontkom je niet òf wil je niet zonder komen te zitten op vakantie. Want als je naar een plek gaat met veel zon dan kan je huid en haar dit soms uiten in vervelende vlekken, bultjes, droogheid en irritatie. Vandaag wil ik enkele handige beautyproducten voor op reis met jullie delen die bijna onmisbaar te noemen zijn. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

beauty-reis-tips-2
Paula’s Choice redness relief treatment 118ml, €20,90
Dit product is niet alleen handig om mee op reis te nemen, maar is ook een echte musthave voor in je badkamerkastje. Het is namelijk een huidkalmerende lotion die gebruikt kan worden na bijvoorbeeld een kwallenbeet, scheerirritatie, bij rode vlekken, muggensteken en zonneallergie. Het zorgt dat de meeste vormen van huidirritatie minder onprettig aanvoelen en helpt de weerstand van de huid te verhogen.

beauty-reis-tips-3
Vichy eau thermale spray
Ok, misschien niet helemaal onmisbaar maar het is wel een heerlijk product om bij je te hebben op een warme dag! Deze spray bevat het Vichy thermale bronwater wat rijk is aan minerale zouten en oligo-elementen en het voelt niet alleen heerlijk verfrissend aan maar werkt ook nog eens verzachtend voor de gevoelige huid en versterkt het tolerantieniveau van de huid. Je kan deze overdag ook over je make-up aanbrengen, maar pas dan wel op dat je niet teveel sprayt.

beauty-reis-tips-4
Care Plus clean body spray 100ml, €7,99
Dit is vooral een handig en eigenlijk onmisbaar product als je bijvoorbeeld gaat backpacken of gaat kamperen in de natuur zonder dat er sanitaire voorzieningen in de buurt zijn. Dit is namelijk een douche in een flesje, handig! Je sprayt jezelf hiermee binnen no-time hygiënisch schoon en fris. De ingrediënten verfrissen en verzorgen de huid en het laat een bacteriewerend laagje achter. Je huid is na gebruik snel weer droog, voelt niet plakkerig aan en ik krijg met mijn gevoelige en droge huid geen last van irritatie of jeuk. Met één flesje kan je ongeveer 10 keer jezelf van top tot teen opfrissen.

beauty-reis-tips-5
Australian Gold hemp nation UV repair shampoo en UV protect conditioner
Als je veel in de zon en buitenlucht bent dan kan je haar al snel flink droog aan gaan voelen. Hier zijn deze shampoo en conditioner nu perfect voor. Ze zorgen er namelijk voor dat er een optimale vocht/vetbalans wordt behouden, ze herstellen en hydrateren het haar en beschermt het optimaal tegen UV straling. Mijn haar wordt er lekker zacht en makkelijk doorkambaar van! De 60ml verpakkingen kosten €7,50 per stuk, de 235ml verpakkingen €17,95 per stuk.

Ik hoop dat je iets aan bovenstaande tips gehad hebt. Wat is voor jou een onmisbaar beautyproduct op reis?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 25 april 2013 at 22:34

  Meerdere producten kende ik ook nog niet, bedankt voor de tips. :-) Zelf neem ik in ieder geval bij zonnig en warm weer lippenbalsem en zonnecreme mee, meestal heb ik wel een mini in mijn tas zitten, voor het geval het toch eens lekker weer is. ;)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 25 april 2013 at 21:33

  Hmm die Treatment van Paula’s Choice klinkt wel heel fijn, zeker voor zoveel ‘probleempjes’. En ooh, die Vichy spray klinkt ook goddelijk voor op een warme zomerdag <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2013 at 22:13

   Nog een tipje voor die spray als je thuis blijft, zonnen in de tuin/op je balkon: zet hem dan in de koelkast, helemaal fris! ^^

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 25 april 2013 at 11:27

  Handig, ik neem vaak mini’s mee als ik een weekendje weg ga maar als ik meer dan een week weg ga neem ik gewoon fullsize producten mee. Vaak zit er de laatste dag nog een klein beetje in dus dan gooi ik het gewoon weg tenzij een fles nog voor de helft vol is dan geef ik het vaak aan een van de kamer meisjes mee.

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 25 april 2013 at 10:25

  Die redness relief treatment klinkt als iets wat ik wel zou kunnen gebruiken, handig!

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 25 april 2013 at 01:21

  Handige producten! Voor mij is desinfecterende handgel onmisbaar voor op reis. Je weet maar nooit waar je beland!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2013 at 09:23

   Die is ook bijna onmisbaar idd! Je kan de Care Plus spray daar ook voor gebruiken trouwens :)

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 24 april 2013 at 22:49

  wat een fijne producten lijken me dat!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 24 april 2013 at 19:50

  Ik spaar altijd de mini’s op die ik bij Yves Rocher krijg :) heel handig!

 • Avatar van Cornelia
  Reply Cornelia 24 april 2013 at 19:10

  Wauw echt ideale producten, ik heb op vakantie vaak last van muggenbeten. Gelukkig de laatste tijd wat minder, volgensmij ben ik er niet allergisch meer voor (Weet niet of dat kan, erover heen groeien) En tijdens het backpacken afgelopen jaar heb ik gemerkt dat het wel fijn is als je je even kan opfrissen! Wij hadden ook geen sanitair, en ik heb het eigenlijk gedaan met babydoekjes (super slecht voor me huid geloof ik)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2013 at 09:25

   Op zich zijn babydoekjes helemaal niet zo verkeerd volgens mij. En ook wel handig om even lekker op te kunnen frissen (en ze ruiken lekker haha).

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 24 april 2013 at 18:40

  De shampoo en conditioner van Australian Gold heb ik ook. Echt geweldig spul als je vaak in de zon verblijft.

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 24 april 2013 at 18:12

  Handig al die producten, ik kende veel niet eens! Ik moet echt deo en shampoo mee hebben op reis..:)

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 24 april 2013 at 14:42

  Wauw die Care Plus clean body spray lijkt me handig zeg! Wist niet dat zoiets bestond.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2013 at 09:25

   Ik kwam er ook pas sinds kort achter, superhandig he? :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.