Beauty

Herôme W.I.C. Mystic Japan

15 april 2013

Herôme W.I.C. Mystic Japan
Vanaf 1 mei is er weer een nieuwe W.I.C. (World Inspired Colours) nagellakcollectie van Herôme verkrijgbaar. Deze keer is het de Mystic Japan collectie die is geïnspireerd op het überhippe, fashion forward en duizelingwekkende Japan met “kleuren die je nagels laten schitteren als een echte geisha.” Ik vind het in ieder geval een heerlijk kleurrijke collectie waarbij ik al even helemaal in zomerse sferen kom. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, review en swatches.
Herôme W.I.C. Mystic Japan Herôme W.I.C. Mystic Japan Herôme W.I.C. Mystic Japan Herôme W.I.C. Mystic Japan
“”Ooit de Japanse bloesem in bloei zien staan? W.I.C. by Herôme brengt dit beeld naar je toe in het oogverblindend mooie roze van de kleurrijke stad Shizuoka. Breng deze lekkere felle kleur terug in je accessoires voor een urban look and feel. In Nagoya lieten we ons oog vallen op de vele bomen in de rustige uitgaanswijk East End. Deze inspiratie is vertaald naar een lichte groene kleur die helemaal aansluit bij het vrolijke modebeeld van nu. De vibe die in de Japanse miljoenenstad Yohohama hangt is gevangen in een uitgesproken kleur paars. Perfect voor een avondje uit: sushi for two please!”
Herôme W.I.C. Mystic Japan Herôme W.I.C. Mystic Japan Herôme W.I.C. Mystic Japan Herôme W.I.C. Mystic Japan
“Nog een kleur die perfect past bij het vrolijke straatbeeld is het geel van Nemuro, dat verwijst naar een belangrijke havenstad in het land van de rijzende zon. Wanneer je hiermee je nagels lakt, straal jij één en al zomer uit. Combineer het met zachte verwassen pasteltinten zodat je nagels extra opvallen. Het schitterende rood van Kyoto brengt je meteen naar deze beroemde Aziatische metropool. Denk aan verfijnde geisha’s en elegante theeceremonieën. Ga dus zeker voor een chique touch rood bij je compleet zwarte outfit. Het hemelsblauw van Sapporo is geïnspireerd op de prachtige blauwe luchten die deze sneeuwrijke stad vaak kleuren. Draag het stoer met lichte jeans en vette sneakers.”

De Herôme W.I.C. (World Inspired Colours) nagellakken lakken prettig door de dunnere textuur en het bredere kwastje en bevatten 7ml per flesje. Deze lakjes uit de Mystic Japan collectie zijn vanaf 1 mei in gelimiteerde oplage verkrijgbaar voor €7,50 per stuk of €12,50 per 2 stuks.

Alle lakken hebben een creamy finish en dekken in 2 lagen. De lakken Sapporo (blauw), Yokohama (paars) en Shizuoka (roze) bevatten een bijzonder koel glansje die in het zonlicht het mooist tot haar recht komt. Mijn persoonlijke favorieten zijn het oranjerode Kyoto en de frisroze Shizuoka. Spreekt deze collectie jou aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 21 april 2013 at 18:05

  Toffe collectie, vooral de roze kleur <3

 • Avatar van macblogster
  Reply macblogster 16 april 2013 at 20:21

  Lekkere felle kleuren!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 15 april 2013 at 21:52

  Ik ben dus echt verliefd op élke kleur uit deze lijn! Zo vrolijk, zo zomers.. ik wil ze allemaal!!

 • Avatar van Muireann
  Reply Muireann 15 april 2013 at 19:36

  Heerlijke kleurtjes zijn dat! Wil meteen naar de winkel lopen :D

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 15 april 2013 at 15:21

  Mooie kleurtjes zitten ertussen!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 15 april 2013 at 13:41

  Vind de laatste het mooiste! Leuke kleurtjes!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 15 april 2013 at 13:27

  Fijne vrolijke kleuren! Helemaal zomerkriebels hifi

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 15 april 2013 at 12:22

  Wat een geweldige felle kleuren :D

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 15 april 2013 at 11:46

  Leuke kleurtjes!!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 april 2013 at 10:55

  super leuke tinten :D

 • Avatar van lin
  Reply lin 15 april 2013 at 10:13

  Dat shrek-kleurtje is tof!

 • Avatar van Viktoriasstyle.nl
  Reply Viktoriasstyle.nl 15 april 2013 at 10:11

  wow ze zijn echt mooi! Ik vind alle kleuren leuk! Perfect voor de zomer! :)

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 15 april 2013 at 10:07

  Wat een lekkere frisse kleurtjes! Paarse is erg mooi!

  liefs

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 15 april 2013 at 08:42

  Dat roze kleurtje is zo schattig :)

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 15 april 2013 at 06:33

  Hele mooie kleuren!

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 15 april 2013 at 01:27

  Mooie lakjes, vooral de twee paarse en de roze!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.