Eten & drinken

Hotspot | Villa Westend Velserbroek

24 april 2013

Villa Westend Velserbroek
Een paar keer per jaar is er een perspresentatie in Haarlem bij een cosmeticabedrijf waarbij de Nederlandse beautypers op de hoogte wordt gebracht van alle nieuwe lanceringen op beautygebied. Een ritje Haarlem is vanuit Arnhem nog best een eind en daarom combineer ik dit meestal met een leuk dagje uit met lieve vriendin (en eigenaresse van beauty & lifestyle website Pretty Happy) Elly. Omdat Elly en ik niet zo dicht bij elkaar wonen is dit ook gelijk een leuke reden om er samen weer eens een leuk dagje van te maken.

Ik kan me nog goed herinneren hoe we op zoek waren naar een leuke plek om te lunchen en een stukje uit de richting per toeval Villa Westend tegenkwamen. We stopten de auto, liepen naar binnen en waren verkocht. Wat een gigantisch mooie locatie, gezellig interieur en lekker eten! Voor ons is dit nu die paar keer per jaar ons standaard plekje geworden waar we lekker gaan lunchen en voor de open haard verder kletsen met warme chocolademelk (met slagroom!).

Villa Westend Velserbroek
Villa Westend is te vinden aan een mooie recreatieplas waar je ook heerlijk kan wandelen. Je kan hier terecht voor de lunch, een lekker drankje, high-tea, high-wine en diner, maar het is ook een feestlocatie. Het personeel is vriendelijk en geeft je een welkom gevoel en het interieur is strak, warm, modern en gezellig en zelfs als het er redelijk druk is heb je nog het gevoel dat je rustig kan zitten.

Er is een fijne lunchkaart waarbij je de keuze hebt uit verschillende broodjes (mijn favoriet: het broodje met rivierkreeftjes, cocktailsaus, sla, kappertjes en rode ui – €8,75) en verschillende salades (mijn favoriet: de carpacciosalade met uitgebakken spekjes, Parmezaanse kaas, pesto, pijnboompitjes incl. stokbroodjes met aioli – €14,75), maar je kan ook kiezen voor een satégerecht of een soepje. Voor ieder wat wils!

Villa Westend
Westlaan 41
1991 AL Velserbroek

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 25 april 2013 at 22:22

  Ziet er goed uit, wie weet als ik een keer in de buurt ben.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 24 april 2013 at 13:28

  Ziet er goed uit! Jammer dat het zo ver weg is.

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 24 april 2013 at 11:11

  Ziet er super leuk uit!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 24 april 2013 at 10:05

  Jammer dat we er net zijn geweest, dan duurt het weer even :(. Gelukkig vandaag Amsterdam!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 24 april 2013 at 09:55

  Dat ziet er goed, de sfeer lijkt mij erg fijn! Helaas te ver weg voor mij.

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 24 april 2013 at 07:16

  Wauw, dat ziet er heel eg mooi en luxe uit! Kan mee voorstellen dat je hier blijft terug komen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.