Beauty

KOH Delicious!

22 april 2013

KOH Delicious!
Vanaf mei is de nieuwste Delicious! nagellakcollectie van KOH verkrijgbaar, deze keer is de collectie geïnspireerd op heerlijke delicatessen om van te gaan watertanden. Of je nu houdt van zoet, zout of pittig, er zal ook zeker een kleur voor jouw smaakpapillen tussen zitten. Ik vind persoonlijk de nagellak van KOH heel erg prettig in gebruik en door het precisiekwastje kan je heel secuur lakken. Lees verder voor meer informatie, foto’s, review en swatches van deze collectie.

KOH Delicious! KOH Delicious! KOH Delicious! KOH Delicious!
“KOH begint de culinaire reis met een zwoel aperitief: Champagne Rose. Deze dieproze kleur doet je verlangen naar de daadwerkelijk bubbelende versie van deze Franse glamourdrank. De zinnenprikkelende lekkernij van dit gastronomische uitje is Oyster. Metallics in alle kleuren zijn leading in het zomermodebeeld, waardoor het koele zilver van deze lak niet mag ontbreken aan je fonkelende garderobe. Hierna volgt een verrassende amuse van Passion Fruit. Deze kleurlak heeft een intense kleur en is een passievolle smaakmaker bij je candy dress of cropped jeans.”

Champagne Rose dekt in 2 laagjes, Oyster in 3 en Passion Fruit in 2. Al deze kleuren bevatten een miniscule shimmer waardoor ze een soort van metallicglans krijgen en de kleuren net wat aparter maakt.
KOH Delicious! KOH Delicious! KOH Delicious! KOH Delicious!
Cocktail is een onmisbare lak in je schatkamer, simpelweg omdat deze fluwelig zachte nude tint overal charmant mee te combineren is. Of het nu met zachte pasteltinten als mintgroen is of met een trendy neonkleur, nude doet het altijd goed. We vervolgen het kleurmenu met een peachy shimmer nagellak die haar naam dankt aan een exclusieve zilte delicatesse: Caviar. Een verleidelijke lak waarmee je je zonnige sorbetgetinte zomeroutfit smaakvol af kunt stylen. Het dessert wordt gevormd door een hartstochtelijk zoete lekkernij, die gegarandeerd elke fijnproevende vrouw weet te bekoren: Silky Chocolate. Deze bruine nudetint met romige textuur is een weldaad voor de nagels èn de zintuigen. Prachtig bij zandtinten!”

Cocktail dekt in 3 laagjes, Caviar en Silky Chocolate dekken beide in 2 lagen. Cocktail is de enige creamy lak uit deze collectie, de andere 2 kleuren bevatten ook weer die microshimmer die de kleuren een mooie glans geeft waardoor ze net wat minder standaard zijn.

KOH Delicious! is vanaf mei verkrijgbaar bij de betere parfumeriespeciaalzaken en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via KohCosmetics.com. De lakken kosten €14,95 per stuk.

Mijn favorieten zijn Champagne Rose en Silky Chocolate. Welke kleuren spreken jou het meest aan uit deze collectie?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 22 april 2013 at 22:18

  Oftewel: de mooiste..

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 22 april 2013 at 22:17

  Stuk voor stuk mooie lakjes! De eerste (die roze) vind ik uiteindelijk wel de moiste kleur.

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 22 april 2013 at 21:58

  Hele mooie lakjes!!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 22 april 2013 at 20:47

  Ik houd niet zo van de finishes, maar Champagne Rose is toch wel prachtig!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 22 april 2013 at 16:21

  Deze kleuren spreken mij niet zo aan. Hou meer van zoete pastel of creamy knal kleuren. De oranje is wel erg mooi trouwens. Ook voor 29+30 april :) haha.

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 22 april 2013 at 16:09

  Wel mooie kleuren maar ik hou niet zo van deze finish.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 22 april 2013 at 14:54

  Ze zijn voor mij iets te “sheer’ maar het zijn zeker lieve kleurtjes!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 22 april 2013 at 12:46

  Ik vind dat zachtroze kleurtje wel erg mooi <3

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 22 april 2013 at 12:35

  Hele mooie kleurtjes!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 22 april 2013 at 12:23

  Mooie zachte tinten allemaal :)

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 22 april 2013 at 09:10

  Wat een prachtige kleurtjes, heel erg schattig.

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 22 april 2013 at 06:34

  Wauw, prachtige lakjes!

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 22 april 2013 at 02:03

  Leuke lakjes, vind de kleuren erg mooi!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 22 april 2013 at 00:11

  Super lieve tinten!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.