Beauty

Lenteparfums van Davidoff, Betty Barclay & Tommy Hilfiger

30 april 2013

Lenteparfums van Davidoff, Betty Barclay & Tommy Hilfiger
Vandaag wil ik jullie graag voorstellen aan 3 frisse en zachte lenteparfums, wie weet doe je er inspiratie mee op om eens wat te gaan besnuffelen in een parfumerie of wellicht doe je er een idee mee op voor aankomende Moederdag (12 mei!). Ik pas zelf meestal mijn geur niet echt aan aan een bepaald seizoen, maar ik kijk meer naar wat ik aantrek, waar ik naartoe ga en hoe ik me voel die dag en kies daar een parfum op uit. Ben jij een liefhebber van frisse en zachte geuren dan zijn deze 3 van Davidoff, Betty Barclay en Tommy Hilfiger in ieder geval het besnuffelen waard. Kijk mee voor meer informatie, review en foto’s.
Lenteparfums van Davidoff, Betty Barclay & Tommy Hilfiger
Davidoff Cool Water ‘into the ocean’ limited edition eau de toilette 100ml, €46,00
De originele Cool Water bestaat al sinds 1988 en regelmatig worden er nieuwe edities uitgebracht die vaak maar tijdelijk verkrijgbaar zijn, zo ook deze Into the Ocean variant. In deze zomereditie van 2013 ruik je muntbladeren, meloen, ananas, waterviooltjes en iris terug en het brengt me in gedachten mee naar de zee en het strand, het ziltige water, een fris windje en ergens in de verte ook een zoete virgin meloencocktail. Een erg frisse en ‘aquatische’ geur die bij mij een uurtje of 4 op de huid blijft ruiken.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Rituals – Violet & White Lily, Biotherm – Eau de Paradis, Marc Jacobs – Splash Cucumber, Tommy Hilfiger – Tommy Girl en The Body Shop – Dreams Unlimited.
Lenteparfums van Davidoff, Betty Barclay & Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger Flower Violet eau de parfum vanaf 30ml, €35,00
Als je denkt aan een eerste liefde, dan denk je volgens Tommy aan dit parfum met de geur van het enthousiasme van de eerste maanden samen. Hoe romantisch! De geur is vrouwelijk, zoet en verleidelijk en je ruikt er mandarijn, bergamot, frambozen, viooltjes, rozenblaadjes, gardenia, vanille en sandelhout. De geur draagt bij mij na zo’n minuutje of 10 heel zacht, bloemig en warm en blijft zo zo’n 7 uur op mijn huid ruiken. Leuk detail: het bloemetje om de hals van de flacon kan je bijvoorbeeld gebruiken als elastiekje voor in je haar.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Guerlain – Insolence, Dolce & Gabbana – The one Desire, Bvlgari – Omnia Crystalline, Yves Saint Laurent – Manifesto en Chanel – Allure Sensuelle.
Lenteparfums van Davidoff, Betty Barclay & Tommy Hilfiger
Betty Barclay Tender Blossom eau de toilette vanaf 20ml, €18,59
Deze lentegeur is echt wat voor liefhebbers van frisse en bloemige geuren met een pittig randje. Je ruikt er meloen, lychee, magnolia, pioenroos, fresia, cyclaam, sandelhout, muskus en cederhout in terug en dit maakt het een geur die heel fris opent maar al snel zacht bloemig en een beetje warm draagt. De geur blijft op mijn huid zo’n 5 uur goed aanwezig. Er is van deze geur ook een bijpassende cream shower en bodylotion verkrijgbaar.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Versace – Versense, L’Occitane – Cherry Blossom, Naomi Campbell – Naomagic, Nina Ricci – L’Air du Printemps en Kenzo – Amour Florale.
Lenteparfums van Davidoff, Betty Barclay & Tommy Hilfiger
Mijn persoonlijke favoriet van bovenstaande geuren is Flower Violet van Tommy Hilfiger, omdat deze het warmst draagt bij mij en ik daar wel van hou, maar ook Betty Barclay Tender Blossom vind ik heel aangenaam om te dragen en is perfect voor een romantische date (of zakelijke afspraak) waarbij je niet te overheersend wil ruiken.

Welke van bovenstaande geuren spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Janse Mode
  Reply Janse Mode 21 februari 2022 at 15:08

  Leuke blog! Betty Barclay heeft naast heerlijke geuren ook mooie mode items!

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 30 april 2013 at 21:00

  Tender Blossom lijkt me lekker, maar eens een keertje gaan ruiken!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 30 april 2013 at 12:19

  Ik denk dat ik die van Tommy wel lekker zal vinden :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 30 april 2013 at 10:49

  Davidoff vind ik super lekker!

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 30 april 2013 at 08:03

  Davidoff Cool Water zie ik echt al jaren in de winkels liggen, maar heb hem eigenlijk nog nooit geroken. Toch maar eens proberen de volgende keer, ik hou wel van lichte geuren :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 april 2013 at 03:04

  Love cool water :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.