Persoonlijk

Let’s get personal #19 | It has been too long..

25 april 2013

personal-april-2013-3
Wow, het is echt alweer veels te lang geleden dat ik een persoonlijke update heb geplaatst op Curvacious.nl en ik wil het vanaf nu ook weer echt maandelijks gaan oppakken. De afgelopen maanden zijn heel druk geweest, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak, en voor ik het in de gaten had was de laatste ‘Let’s get personal’ alweer 5 maanden geleden. It has been too long.. Ik ga jullie niet over de afgelopen 5 maanden bijpraten, maar ga beginnen met de afgelopen maand en pik het van hier weer op. Let’s start!

De 4 foto’s hierboven zijn allemaal gemaakt op recente perspresentaties, zo krijg je een beetje een ‘kijkje achter de schermen’. Mochten jullie dit nu sowieso leuk vinden, geef het dan aan dan zal ik vaker foto’s van events en achter de schermen maken. Ik ben in ieder geval weer helemaal op de hoogte van veel merken/bedrijven op beauty- en fashiongebied. Op de foto linksonderin zie je mij en Chloë van ChloeSterk.nl (Fashionista Chloë) waarbij we samen als uitdaging kregen een outfit samen te stellen die past bij de nieuwe (zonne)brillencollectie van Michael Kors (we hebben ook beide een bril van dit merk opgezet voor de foto).

personal-april-2013-2
Regelmatig wordt er met een perspakket met nieuwe producten een extraatje meegestuurd. Zo ontving ik bij een pakket van Andrélon over de nieuwe ‘Pink Collection’ een neonroze make-uptasje die licht leek te geven, zo fel was die. Superleuk!

Samen met Elly genieten van een lekkere lunch en een paar drankjes bij de open haard van Villa Westend, waar ik gisteren meer over schreef.

Ik kreeg van Spa Nederland 60 literflessen toegestuurd zodat ik op mijn werkplek voldoende water zou gaan drinken. Ik moet van mijzelf sowieso meer water drinken, dus dit is een flinke motivatie. Alleen jammer dat de chauffeur de flessen beneden neerzette en wegreed en ik ze in m’n eentje met de lift en over de galerij naar de keuken kon tillen.. Het 1e glaasje water smaakte erna erg goed ;) (En natuurlijk kwam nieuwsgierige Sassy ook weer even photobomben!)

Mijn huid ziet er altijd een heel stuk rustiger uit als ik 2 keer per dag na het reinigen een thermale waterspray gebruik zoals die van La Roche-Posay of Vichy. Ik heb geen idee hoe het komt, maar mijn huid houdt er schijnbaar van!

personal-april-2013-1
Sassy wordt echt steeds groter en we zijn dan ook heel erg benieuwd hoe ze er eenmaal volgroeid uit zal zien. Dit ras is pas volledig uitgegroeid met een jaar of 3, dus dat is nog even afwachten want ze is nu ruim 6 maanden jong. Ze weegt nu 2,6kg en is echt een superlief en zachtaardig knuffelkontje. Gelukkig gaat het ook supergoed samen met de andere poes en de hondjes ♥

Mijn man en ik wonen in een groot appartementencomplex/flatgebouw op de bovenste verdieping in een hoek. Hierdoor wonen we heerlijk rustig en hebben we een prachtig uitzicht. Ik kan echt intens genieten van een mooi, vrij uitzicht met een mooie lucht, groen, water en de zon!

Ik heb het gezond leven best goed te pakken en heb er nu een goed ritme in zitten waarbij ik meer ben gaan eten, beter verdeeld over de dag en het regelmatige bewegen er steeds beter in komt te zitten. Ik kocht een hardloophorloge zodat ik tijdens het sporten een beetje kan kijken of ik er wel het maximale uithaal qua hartslag/verbrandingsfase etc. Leuk ook om een resultaat te zien na een workout!

personal-april-2013-4
Op dit moment ga ik richting het einde van het boek Violet, heldin van de duisternis van Abigail Gibbs. Zodra ik het boek uit heb ga ik hier zeker een artikel over schrijven want ik vind het een aanrader. Echt wat voor jou als je van vampierverhalen houdt.

Eind maart/begin april ben ik 6 dagen naar Egypte geweest voor een persreis. Een nieuw paspoort was nodig en deze werd direct beplakt en bestempeld. Staat toch wel heel erg leuk op de één of andere manier. Ben benieuwd of ik dit paspoort een beetje vol kan krijgen. Reislust? Yes sir! Binnenkort zal het eerste artikel over de persreis naar Egypte online komen, jullie gaan dus zeker meer lezen over het niet toeristische Egypte wat ik heb meegemaakt, de mooie resorts, de heerlijke wellnessbehandelingen, onbewoonde eilandjes en de wilde dolfijnen. Het was een onvergetelijke reis en ik ben heel dankbaar dat ik zulke dingen mag doen voor mijn werk <3

Verder hebben we veel fijne en gezellige momenten met vrienden en familie gehad en alvast goed kunnen genieten van de eerste zonnestralen. Ik kan niet wachten tot de lente zich echt laat zien en er komen weer veel leuke perspresentaties, etentjes en events aan de komende tijd. Lekker veel naar Amsterdam toe dus :) En nog een heel erg leuk vooruitzicht… Ik ga samen met Elly naar John Mayer eind oktober. Het duurt nog even, maar ik heb er nu al ontiegelijk veel zin in! ^^

Volg me via Twitter, Facebook en/of Instagram om altijd op de hoogte te zijn van persoonlijke updates en leuke nieuwtjes. Wat voor leuks heb jij de komende tijd op de planning staan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Rosie
  Reply Rosie 28 april 2013 at 19:00

  Ahw wat is Sassy een cutie zeg! Ze lijkt wel wat op mijn Lola en James alleen zijn dat heilige birmanen :)!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog! Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super leuk toch? Ik zou het gezellig vinden als je mee komt ‘feesten’!

  Liefs van Rosie

 • Avatar van nina
  Reply nina 27 april 2013 at 14:40

  Aaah Sassy is leuk! Wij hebben 2 Siamesen kittens, bij hen duurt het ook ongeveer 3 jaar voor ze echt volwassen zijn. Maar ze groeien zo snel :(

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 april 2013 at 09:17

   Ja he? Het ‘echte’ kitten is er best snel vanaf qua uiterlijk, maar gelukkig is Sassy nog wel qua gedrag lekker gek ^^

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 25 april 2013 at 22:41

  Ook ik ben benieuwd naar je ervaringen in Egypte, ik ben zelf in februari voor de 2e keer geweest, en heb genoten. Wat een mooi uitzicht hebben jullie overigens!
  Ik persoonlijk vind het erg leuk om wat foto’s te zien wat er achter de schermen gebeurt bij persevenementen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2013 at 09:20

   Dan ga ik proberen eraan te denken vaker achter-de-schermen-foto’s te maken voor een maandelijks overzichtje :)) Leuk!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 25 april 2013 at 21:40

  Ooeh ik kijk zo uit naar het artikel van de persreis!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2013 at 22:12

   Morgenmiddag om 14.00 uur komt het eerste artikel over Egypte online ^^

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 25 april 2013 at 21:31

  Holy, 60 flessen Spa? Moeten ze er vanaf ofzo? :’) Je hardloophorloge ziet er goed uit trouwens, ik wil er binnenkort ook eentje aanschaffen. Sassy wordt al zo groot, ik ben ook heel benieuwd hoe ze er volgroeid uitziet! Volgens mij een hele knappe, flufffy dame! :D

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 25 april 2013 at 19:46

  Leuk om te zien/lezen! :)

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 25 april 2013 at 15:42

  Leuk om te lezen allemaal! See you @ John mayer! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2013 at 16:31

   Ahh leuk, wie weet zie ik je daar!

 • Avatar van Beautyandugly
  Reply Beautyandugly 25 april 2013 at 12:54

  Heel erg leuk om te lezen☺☺

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 25 april 2013 at 10:23

  Jaaaa John Mayer w00t w00t!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 april 2013 at 09:23

  Super leuke foto’s!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 25 april 2013 at 09:03

  Heel erg leuk om te lezen en mooie foto’s! Wat heb je een prachtige kat :)

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 25 april 2013 at 09:02

  erg leuk om te lezen meis!

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 25 april 2013 at 02:19

  Leuke foto’s en super schattig dat felroze make-uptasje!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 25 april 2013 at 00:41

  ik volg je al een paar jaar op twitter dus ik krijg de meeste dingen wel mee.
  maar het is toch leuk om wat meer uitleg bij de foto;s te lezen.
  het lijkt me fantastisch om te mogen reizen voor je werk. maar dat verdien je ook, je werkt er hard voor!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 april 2013 at 09:23

   Ahww wat ben je toch ook een lieverd, dankjewel! X

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.