Media

New in! | Handig telefoonhoesje

23 april 2013

smartphonehoesje
Yay! Eindelijk heb ik ook een fancy hoesje voor mijn telefoon. Ik heb een Sony Ericsson mini Xperia pro, een telefoon met een touchscreen en een uitschuifbaar toetsenbord (echt een SUPERfijne telefoon!) maar hiervoor zijn gewoonweg heel erg weinig leuke hoesjes verkrijgbaar. Nu heb ik toch een leuk hoesje en nog een heel erg handig exemplaar voor bijvoorbeeld een avondje uit, want er passen tegelijkertijd ook 3 bankpasjes of wat visitekaartjes en briefgeld in èn je kan er een polslus aan bevestigen waardoor het als een soort van mini-clutch gedragen kan worden. Het fuchsiaroze luipaardpatroontje maakt het helemaal af voor mij, love it!

smartphonehoesje
Bij smartphonehoesjes.nl kan je terecht voor heel erg veel verschillende telefoonhoesjes en accessoires voor je smartphone en tablet. Je kan hier betalen via onder andere iDeal, PayPal, creditcard en bankoverschrijving, er worden geen verzendkosten in rekening gebracht en je hebt je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Ook zijn er in het assortiment veel leuke iPhone 5 hoesjes en Sony Xperia Z hoesjes te vinden èn gaan er binnenkort veel leuke Samsung Galaxy S4 hoesjes binnenkomen.

Winnen?
Van smartphonehoesjes.nl mag ik een cadeaubon ter waarde van €30,00 weggeven. Je kan hiermee helemaal zelf naar hartenlust shoppen voor een leuk hoesje en/of accessoires voor jouw mobiele telefoon of tablet.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg/abonneer/like Curvacious op Twitter, Facebook, YouTube en/of Bloglovin’
2. Volg smartphonehoesjes op Facebook
3. Laat een reactie achter dat je meedoet en welk hoesje jij graag zou willen winnen.

Meedoen met deze winactie kan t/m 30 april 2013, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Good luck!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Frank
  Reply Frank 4 mei 2013 at 15:29

  Erg leuke actie ik ga zeker meedoen! Ik heb alleen geen twitter is dat erg :$

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 mei 2013 at 08:58

   Natuurlijk is dat niet erg, maar de actie is al afgelopen..

 • Avatar van Kiani
  Reply Kiani 3 mei 2013 at 19:12

  Wauw super!

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 30 april 2013 at 18:01

  Leuke actie, Desirée!
  Perfect timing want ik heb een nieuwe telefoon maar nog geen hoesje. Graag deze:
  http://www.smartphonehoesjes.nl/rood-modieuze-gladleren-insteekhoes-nokia-lumia-6.html

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 29 april 2013 at 09:30

  Mooie actie en doe graag mee!

  http://www.smartphonehoesjes.nl/wit-stijlvolle-booktype-hoes-iphone-5.html

 • Avatar van Han Do
  Reply Han Do 28 april 2013 at 22:26

  Ik doe mee!
  Een paars hoesje is wel gaaf!

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 28 april 2013 at 21:52

  Wat prachtig, helemaal mijn kleur, ik heb een regenjasje in deze kleuren, ik doe graag mee, helemaal geweldig <3

 • Avatar van Judith Donkers
  Reply Judith Donkers 28 april 2013 at 19:47

  De hoesjes met de print van Parijs vind ik erg mooi, ik heb een LG, dus dit zou zeer welkom zijn,
  Heb al geliked op Facebook, en op smartphonehoesjes, dus nu maar dopen dat ik win

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 28 april 2013 at 19:28

  Ik doe mee en ga voor deze: http://www.smartphonehoesjes.nl/vlinder-glad-hardcase-hoesje-iphone-5.html
  Ik volg je op facebook, twitter en bloglovin.
  Ik volg ook hun facebook.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 24 april 2013 at 21:07

  Ik volg je op meerdere kanalen (Twitter, FB, Bloglovin) en volg smartphonehoesjes op Fb. Ik zou graag deze fuchsia roze willen winnen, want hij is ZO LEUK!!!! Ik mag binnenkort een nieuwe telefoon en abonnement uitzoeken omdat het huidige afgelopen is. En hoe leuk zou het zijn om mijn iPhone 5 in dit superleuke hoesje te hullen! :D

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 24 april 2013 at 09:30

  Hoi,

  Alweer zo’n leuke actie :-) Ik heb zelf de HTC Desire Z, ook met toetsenbord. Héérlijke telefoon, maar ook daar dus echt geen leuke hoesjes voor te vinden, zo jammer!

  Hihi maar ik geloof dat jij al ongeveer het leukste hoesje hebt uitgekozen van de hele site, hoe handig zo’n telefoonhoesje waar ook pasjes in kunnen!

  Je begrijpt het al; ik doe heeeeel graag mee en heb alle stappen gedaan om kans te maken ;-)

  Groetjes!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 23 april 2013 at 23:48

  Oh wat gaaf. Ik kom tot dezelfde keuze als jij. (Als er dierenprintjes in het assortiment zitten, dan hoef ik niet verder te kijken.) Alleen weet ik nog niet voor welke kleur ik zou kiezen; fuchsia of grijs.

 • Avatar van Joni
  Reply Joni 23 april 2013 at 22:20

  Ik heb dezelfde telefoon :D Maar dan in het zwart. Ben er ook heel tevreden over! Maar ik heb al een gelijkaardig hoesje voor uitgaan (van de Hema) :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 april 2013 at 08:44

   Wat grappig! Je ziet deze telefoon niet vaak namelijk ^^

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 23 april 2013 at 20:21

  Aah super! Een vriendin heeft al n tijdje zo’n hoesje en ik ben echt jaloers op de handigheid ervan (niet op de schoonheid, het is een beetje een paardrijddekenstiksel haha) maar die roze van jou is supervet. Ik ben altijd alles kwijt en daarbij zijn er niet zo veel leuke hoesjes voor mijn telefoon te krijgen zijn (Sony Xperia U). Dus ik zou hem graag winnen! Een luipaardprintje lijkt me heerlijk. X Renée

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 23 april 2013 at 19:29

  is idd super handig!

 • Avatar van vief
  Reply vief 23 april 2013 at 19:17

  Dat komt goed uit! Ik heb net een nieuwe telefoon en heb nog geen hoesje ed. een bumper, zoals de TPU siliconen hoesje, lijkt me wel geschikt voor mij hihih, ik heb een paar hele leuke gezien. Ze adviseren er dan wel een screen protector bij, dus dan die die ook tegen vingerafdrukken is. Misschien vind ik er nog een handige houder ofzo voor in de auto.
  Ik duim uiteraard heel hard dat ik win, maar heb ze voor de zekerheid ook maar even onder m’n favorieten gezet, want als ik niet de gelukkige ben gaan ze me zeker nog terug zien voor die leuke hoesjes voor aantrekkelijke prijzen!

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 23 april 2013 at 15:45

  Wat een super gaaf hoesje!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 23 april 2013 at 15:01

  Wat een leuk hoesje!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 23 april 2013 at 14:16

  Leuk ik doe mee! Heb nog geen idee wat ik uit zou kiezen..

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 23 april 2013 at 14:09

  Ooh ik volg je al heel lang op twitter, facebook, youtube en bloglovin’ :) Zelf heb ik een nokia asha 302 en jammer genoeg is het ook voor dit type telefoon niet zo handig om leuke hoesjes te vinden. Dit zou een geschenk uit de hemel zijn :)

  ik vind het volgende hoesje heel leuk: http://www.smartphonehoesjes.nl/paars-portemonnee-telefoonhoesje.html

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 april 2013 at 14:06

  Wat een prachtig hoesje…..maar je mag geen mob.tel. bij je bankpas bewaren anders word je pas gedemagnetiseerd. Deze Zwart multifunctioneel portemonnee telefoonhoesje is leuk en handig met een polsbandje http://www.smartphonehoesjes.nl/zwart-portemonnee-telefoonhoesje.html.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.