Beauty

New skincare | LOOkX, comfort zone & Boots

16 april 2013

New skincare | LOOkX, comfort zone & Boots
Ik krijg voor de website regelmatig nieuwe producten binnen om uit te proberen voor een eventueel artikel hierover op Curvacious.nl. Lang niet alle producten kan ik ook daadwerkelijk gebruiken (omdat het bijvoorbeeld echt niet geschikt is voor mijn huidtype) en er zijn maar weinig producten die ik echt met flinke regelmaat blijf gebruiken. Zo af en toe zal er een artikel online komen met hierin enkele nieuwe verzorgingsproducten voor het gezicht welke ik heel prettig in gebruik vind en graag aan jullie wil laten zien. Let wel: deze producten zijn over het algemeen geschikt voor een drogere huid, aangezien ik dit zelf ook heb. Vandaag komen er producten van LOOkX, comfort zone en Boots voorbij. Kijk verder voor meer informatie, reviews en foto’s.

comfort-zone-skin-regimen-hydra-pro-booster
Comfort Zone skin regimen hydra-pro booster 30ml, €75,00
Zoals jullie misschien wel weten ben ik een enorme fan van serums en gezichtsoliën en als ik dan een nieuwe variant binnenkrijg die ook maar enigszins bij mijn huidtype past, dan kan ik het niet laten om deze direct in gebruik te nemen. Zo ging dat ook met de skin regimen hydra-pro booster van Comfort Zone. Het is een hydraterend serum wat een antiverouderingsbescherming biedt en bevat o.a. hyaluronzuur, extracten van maquibessen, chiazaden, spinazie en carnosine en maslinic zuur. Dit alles werkt kalmerend, verzachtend, werkt tegen pigmentvlekken en zorgt voor minder rimpels, meer hydratatie en meer elasticiteit in de huid.

Je brengt dit product ’s ochtends en/of ’s avonds aan op een gereinigde huid waarbij 6 druppels voldoende zijn voor je gezicht en hals. Het smeert fijn uit, trekt snel in en laat geen plakkerig gevoel achter op de huid.
lookx-change-daycream
LOOkX change daycream 50ml, €69,90
LOOkX heeft de change daycream vernieuwd en belooft hierdoor verbeterde effecten op het verjongen, liften en beschermen van de huid. Er zit o.a. een extract in afkomstig van de plantstamcellen van de koffieboon wat sterk hydraterend, antioxiderend en liftend werkt. Daarnaast vermindert het de schade die is aangebracht door vrije radicalen, herstelt het de barrièrelaag van de huid en verhoogt het de celenergie.

Door de etherische oliën van o.a. mirte, cederhout, petitgrain en sandelhout ruikt de crème niet alleen heerlijk maar krijgt het ook een ontstekingsremmende en helende werking op de huid. Je brengt deze crème ’s ochtends en of ’s avonds aan op een gereinigde huid, al vind ik hem persoonlijk prettiger in de avond. Door de rustgevende wellnessgeur van het product kom ik direct tot rust en voelt mijn huid lekker zacht en gevoed aan.
boots-botanics-facial-oil
Boots botanics facial oil 25ml, €11,95
Hier hebben we een heerlijke gezichtsolie, iets waar mijn huid na de trip aan Egypte hard aan toe was omdat deze ineens nog wat droger aanvoelde dan normaal. Deze 100% organische gezichtsolie van Boots Botanics bevat o.a. zoete amandelolie, arganolie, hondsroos olie, rozengeranium olie, rozenbottel olie, bittere sinaasappel extract, bergamotolie en citroenolie wat zorgt voor een gehydrateerde, gevoede en zachte huid met een natuurlijke glow.

Ook deze olie kan je ’s ochtends en/of ’s avonds gebruiken, maar ik vind olieproducten zelf alleen fijn in de avond omdat overdag mijn make-up erdoor kan gaan glijden en mijn huid er vetter uit kan zien dan deze is. Ik vind een gezichtsolie zelf heerlijk na het douchen, het laat zich dan ook gemakkelijker verdelen en trekt wat sneller in. De rustgevende geur en het inmasseren van de olie zorgt gelijk voor een lekker verwenmomentje voor jezelf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 28 april 2013 at 16:03

  Die olie lijkt me heerlijk zeg!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 21 april 2013 at 16:30

  Die olie van Boots lijkt me erg fijn!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 17 april 2013 at 11:01

  Hmmm die olietjes, ik hou ervan! Soms gebruik ik het een week achter elkaar vrij veel als booster, en soms is het een tijdje niet nodig, maar ik vind het heerlijk!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 16 april 2013 at 13:00

  Jammer dat ik een wat vettere huid heb, ik denk dat ik er maar beter geen olie op kan smeren haha!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 16 april 2013 at 12:56

  Zo’n flesje olie kan ik wel meenemen naar vegas in de zomer… Ik vrees nu al voor de droogte ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 april 2013 at 08:40

   Dan kan ik je een gezichtsolie zeker aanraden, moet je alleen even kijken/overleggen of het ook met eczeem kan.. Hoop van wel, want ik hou van een gezichtsolietje op z’n tijd!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 april 2013 at 09:48

  Die facial oil lijkt me wel wat!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.