Beauty

OPI Oz the Great and Powerful

10 april 2013

OPI OZ the Great and Powerful
In het artikel over de nieuwste Disney film Oz the Great and Powerful heb ik jullie al een tijdje geleden meer verteld, maar van de OPI nagellakcollectie ter ere van deze film heb ik nog niets laten zien. Daar ga ik vandaag verandering in brengen want ik laat vandaag de Mini Pack en een fullsize nagellak aan jullie zien. Deze nagellakjes zijn wel redelijk lastig te bemachtigen omdat het om een collectie in gelimiteerde oplage gaat, dus je bent gewaarschuwd voor als je wat moois ziet.. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en review.
OPI OZ the Great and Powerful OPI OZ the Great and Powerful
OPI Oz the Great and Powerful Mini Pack 4 x 3,75ml, €18,95
Deze minipack bevat 3 softshade nagellakken in I Theodora You, Don’t Burst My Bubble, Glints of Glinda en een liquid sand nagellak in What Wizardry is This? De softshade nagellakken hebben allemaal een transparantere dekking en zijn perfect om te gebruiken in één laagje voor een mooie en nette French Manicure look, maar op de foto’s zie je van elk lakje 3 laagjes. Zoals je ziet dekken ze dan nog niet volledig, dus echt als ‘naked nails’ zijn ze beter aan te raden. Perfect voor de nude trend die nu gaande is.

Het liquid sand nagellakje vind ik zelf echt heel erg bijzonder. Ik heb hem hierboven met een topcoat en zo kan je alsnog de textuur van de nagellak goed zien, maar zit er toch een glansje over. Als je er geen topcoat over aanbrengt dan zal de nagellak opdrogen tot een mat geheel met een ‘zanderige’ textuur.
OPI OZ the Great and Powerful
OPI When Monkeys Fly 15ml, €14,24
Hierboven zie je de meest hysterische glitternagellak die ik in mijn nagellakcollectie heb. Er zitten verschillende groottes en vormen glitters in verwerkt, verpakt in een transparante basis. Ik heb hem hierboven aangebracht over de liquid sand nagellak uit de Mini Pack in 3 laagjes. Als je de lak een beetje deppend aanbrengt dan kan je de grote glitters mooi plaatsen zodat het redelijk verdeeld over het nageloppervlak zit. Het is een verschrikkelijke nagellak om te verwijderen, maar echt een hysterische lak voor feestjes en dergelijke. Je nagels zullen zeker opvallen!

De OPI nagellakken hebben een breed kwastje, lakken prettig en hebben een goede kwaliteit qua draagbaarheid en zullen dus niet snel gaan chippen of tipwear vertonen. De lakken bevatten geen DBP, tolueen of formaldehyde en zijn verkrijgbaar bij verschillende beautycentra, drogisterijen en parfumerieën. Klik hier voor de verkooppunten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 12 april 2013 at 23:48

  Die topcoat. Oh. My. God. Geweldig al die verschillende groottes – van shimmers tot chunky stukjes, ik ben verliefd! <3

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 11 april 2013 at 18:36

  oh die zijn mooi!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 11 april 2013 at 16:21

  Oh wat vind ik die namen van OPI lakjes toch altijd leuk. Ik ben zo rg dat ik zelfs een lakje niet koop als ik de naam niet leuk vind…. Ik denk dat ik maar eens op zoek moet naar When Monkeys Fly

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 11 april 2013 at 10:22

  Ik vind die glitterlak echt heel leuk, wel jammer dat het aanbrengen wat lastig gaat om opgekrulde vlokjes te voorkomen.

 • Avatar van Jessy
  Reply Jessy 11 april 2013 at 07:49

  Leuke review! Ik vind ze allemaal mooi eigenlijk. De nude lakjes zijn inderdaad echt iets voor dit moment en sowieso heel draagbaar, maar dat laatste lakje… Die is supergaaf! Leuke namen hebben Opi-lakjes altijd :)

 • Avatar van cora
  Reply cora 10 april 2013 at 22:22

  die lieve zachte kleurtjes zijn erg lovely!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 10 april 2013 at 21:59

  Ohhh mooie collectie! When monkeys fly wil ik absoluut hebben haha! Lachen jouw comntaar op de alk “hysterisch” hihi grappig!

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 10 april 2013 at 21:56

  Ik heb het setje inderdaad ook, vind de lakjes erg leuk :D

 • Avatar van lana
  Reply lana 10 april 2013 at 18:41

  Superleuk!!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 10 april 2013 at 15:39

  Hmm.. ik ben gék op OPI, maar hie word ik niet warm van. De nudes vind ik allemaal op elkaar lijken.

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 10 april 2013 at 13:57

  Die nude kleurtjes vind ik prachtig.. net wat ik zocht! :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 10 april 2013 at 12:32

  super pretty lakjes :D

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 10 april 2013 at 12:24

  Wow, die laatste is echt supermooi <3

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 10 april 2013 at 11:49

  mooie kleurtjes :)

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 10 april 2013 at 11:25

  Wauw What Wizardry is This vind ik echt prachtig.

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 10 april 2013 at 10:48

  Mooie lakjes, vooral die laatste! Wauw!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 10 april 2013 at 10:38

  Die donkere lak is erg mooi, zeker met die goudkleurige glitters erover.

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 10 april 2013 at 10:15

  Ik vind de liquid sand uit deze collectie zo leuk! Maar zou hem nooit met topcoat dragen want dan is het hele effect weg ;-) de gouden glitterlak vind ik wat too much.

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 10 april 2013 at 09:59

  de kleurtjes zijn wel heel naturel. Geef mij maar een felrode nagellak of roze! =)

 • Avatar van Mirjam - Jewelyz
  Reply Mirjam - Jewelyz 10 april 2013 at 09:53

  Wat een mooie lakjes! Ik vind die kleine flesjes ook zo cute ;-)
  When Monkeys Fly is wel echt een Musthave!!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 10 april 2013 at 08:07

  Dit zijn zulke mooie lakjes……;-)

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 10 april 2013 at 07:36

  Wauw, echt prachtige lakjes!

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 10 april 2013 at 06:46

  Ik vind ze allemaal echt prachtig! Hele mooie kleuren!
  Liefs

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 10 april 2013 at 01:33

  Ooh dat laatste lakje, wauwie!

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 10 april 2013 at 01:04

  Super leuk setje vooral What Wizardry is This vind ik erg mooi. When monkeys fly vind ik ook leuk alleen jammer dat de grote glitters wat opbollen.

 • Avatar van Faat
  Reply Faat 10 april 2013 at 00:19

  What Wizardry is This is zo een mooi kleurtje!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.