Beauty

OPI Oz the Great and Powerful

10 april 2013

OPI OZ the Great and Powerful
In het artikel over de nieuwste Disney film Oz the Great and Powerful heb ik jullie al een tijdje geleden meer verteld, maar van de OPI nagellakcollectie ter ere van deze film heb ik nog niets laten zien. Daar ga ik vandaag verandering in brengen want ik laat vandaag de Mini Pack en een fullsize nagellak aan jullie zien. Deze nagellakjes zijn wel redelijk lastig te bemachtigen omdat het om een collectie in gelimiteerde oplage gaat, dus je bent gewaarschuwd voor als je wat moois ziet.. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en review.
OPI OZ the Great and PowerfulOPI OZ the Great and Powerful
OPI Oz the Great and Powerful Mini Pack 4 x 3,75ml, €18,95
Deze minipack bevat 3 softshade nagellakken in I Theodora You, Don’t Burst My Bubble, Glints of Glinda en een liquid sand nagellak in What Wizardry is This? De softshade nagellakken hebben allemaal een transparantere dekking en zijn perfect om te gebruiken in één laagje voor een mooie en nette French Manicure look, maar op de foto’s zie je van elk lakje 3 laagjes. Zoals je ziet dekken ze dan nog niet volledig, dus echt als ‘naked nails’ zijn ze beter aan te raden. Perfect voor de nude trend die nu gaande is.

Het liquid sand nagellakje vind ik zelf echt heel erg bijzonder. Ik heb hem hierboven met een topcoat en zo kan je alsnog de textuur van de nagellak goed zien, maar zit er toch een glansje over. Als je er geen topcoat over aanbrengt dan zal de nagellak opdrogen tot een mat geheel met een ‘zanderige’ textuur.
OPI OZ the Great and Powerful
OPI When Monkeys Fly 15ml, €14,24
Hierboven zie je de meest hysterische glitternagellak die ik in mijn nagellakcollectie heb. Er zitten verschillende groottes en vormen glitters in verwerkt, verpakt in een transparante basis. Ik heb hem hierboven aangebracht over de liquid sand nagellak uit de Mini Pack in 3 laagjes. Als je de lak een beetje deppend aanbrengt dan kan je de grote glitters mooi plaatsen zodat het redelijk verdeeld over het nageloppervlak zit. Het is een verschrikkelijke nagellak om te verwijderen, maar echt een hysterische lak voor feestjes en dergelijke. Je nagels zullen zeker opvallen!

De OPI nagellakken hebben een breed kwastje, lakken prettig en hebben een goede kwaliteit qua draagbaarheid en zullen dus niet snel gaan chippen of tipwear vertonen. De lakken bevatten geen DBP, tolueen of formaldehyde en zijn verkrijgbaar bij verschillende beautycentra, drogisterijen en parfumerieën. Klik hier voor de verkooppunten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 12 april 2013 at 23:48

  Die topcoat. Oh. My. God. Geweldig al die verschillende groottes – van shimmers tot chunky stukjes, ik ben verliefd! <3

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 11 april 2013 at 18:36

  oh die zijn mooi!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 11 april 2013 at 16:21

  Oh wat vind ik die namen van OPI lakjes toch altijd leuk. Ik ben zo rg dat ik zelfs een lakje niet koop als ik de naam niet leuk vind…. Ik denk dat ik maar eens op zoek moet naar When Monkeys Fly

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 11 april 2013 at 10:22

  Ik vind die glitterlak echt heel leuk, wel jammer dat het aanbrengen wat lastig gaat om opgekrulde vlokjes te voorkomen.

 • Avatar van Jessy
  Reply Jessy 11 april 2013 at 07:49

  Leuke review! Ik vind ze allemaal mooi eigenlijk. De nude lakjes zijn inderdaad echt iets voor dit moment en sowieso heel draagbaar, maar dat laatste lakje… Die is supergaaf! Leuke namen hebben Opi-lakjes altijd :)

 • Avatar van cora
  Reply cora 10 april 2013 at 22:22

  die lieve zachte kleurtjes zijn erg lovely!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
huid voorbereiden zon 1 - How to | Je huid voorbereiden op de zon
How to | Je huid voorbereiden op de zon

Ik heb een gevoelige huid en ik verbrand heel snel in de zon, het was dan ook een groot wonder...

Sluiten