Beauty

Oproepje testpanel Bio-Oil

1 april 2013

Bio-Oil
Heb jij littekens, huidstriemen, pigmentvlekken, een verouderde huid en/of een uitgedroogde huid? Dan is dit oproepje voor het Bio-Oil testpanel echt wat voor jou! Ik ben op zoek naar 5 mensen die elk voor een langere periode (3 maanden) Bio-Oil zullen gaan testen en hun bevindingen bij willen houden om uiteindelijk met een review op Curvacious.nl te komen staan. Kijk mee voor meer informatie over Bio-Oil en als je je nog steeds geroepen voelt dan zie ik jouw aanmelding graag verschijnen.
Bio-Oil
Bio-Oil is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct wat het herstellend vermogen van de huid ondersteund en in te zetten is bij een uitgedroogde, verouderende huid met pigmentvlekken, huidstriemen (striae) en/of littekens. De olie heeft een zachte geur, trekt snel en bevat o.a. vitamine A, vitamine E, kamillebloemolie, lavendelolie, rozemarijnbladolie, goudsbloemextract en PurCelin Oil wat er dus voor zorgt dat de olie beter wordt geabsorbeerd door de huid. De olie kan zelfs gebruikt worden door mensen met een gevoelige huid en is geschikt voor gebruik op het lichaam en gezicht.

Het beste resultaat zal je behalen na dagelijks gebruik waarbij je de te behandelen huidoppervlaktes 2 keer per dag inmasseert met de olie. Bio-Oil is verkrijgbaar in een verpakking van 60ml (€12,15) en 125ml (€20,29).

Testpanel
Wil jij graag deelnemen aan het Bio-Oil testpanel laat dan jouw reactie achter onder dit artikel met hierin jouw leeftijd en motivatie. Ik zal vervolgens 5 mensen uitzoeken die elk voldoende Bio-Oil toegestuurd zullen krijgen om het product voor 3 maanden te gaan testen. Het enige wat ik van jou terug verwacht is dat je me op de hoogte houdt met je bevindingen zodat er na 3 maanden een testpanel-uitslag met reviews online kan komen. Jezelf opgeven kan t/m 8 april 2013, 23.59 uur.

Ben jij nieuwsgierig naar Bio-Oil? Of heb jij wellicht al ervaring met dit product?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Liesbeth
  Reply Liesbeth 14 november 2014 at 09:26

  Ja ik had ook erg veel last van mijn littekens in de zomermaanden. Maar Bio-Oil verhelpt je probleem! echt aan aanrader. Succes ermee. Groetjes Liesbeth

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 22 mei 2013 at 11:32

  ik zou graag Bio-Oil gaan gebruiken voor mijn 7 mnd zwangere buik en wellicht voor mijn 20 jaar oude (grote) littekens op mijn heup, enkel en gezicht.
  Zomers met de zon heb ik redelijk veel ongemak van die littekens, ze worden hard en trekken.

 • Avatar van Magritha Heddema
  Reply Magritha Heddema 2 mei 2013 at 09:53

  Vandaag kwam ik via facebook voor het eerst in contakt me Bio-Oil. Ik had heel graag het olie willen testen.
  Ik heb diabetes met gevolg dat ik een extreem droge huid heb. Ik heb al van alles gesmeerd maar nog steeds niets gevonden dat echt werkt. Mijn man loopt vaak te mopperen dat ik mijn huid vaker moet insmeren, maar ik smeer echt genoeg, het helt allen niet. Ik lees dat ik te laat ben voor de test maar wil het toch graag proberen. Kunt U mij vertellen waar ik Uw olie kan kopen of bestellen? Alvast hartelijk dank voor Uw antwoord.
  Met vriedelijke groet,
  Magritha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 mei 2013 at 09:14

   Hallo Magritha, je kan Bio-Oil bij de meeste drogisterijen kopen. Succes!

 • Avatar van Jolanda Verhulst
  Reply Jolanda Verhulst 21 april 2013 at 13:04

  Ik gebruik het al een poosje op een litteken onder mijn oog, en ook als ik een droge huid heb. Ik moet zeggen dat het super werkt. Dus heel tevreden.

 • Avatar van Sandra Smit
  Reply Sandra Smit 16 april 2013 at 11:27

  Ik word dit jaar Sara en merk best dat mijn huid droger word, vooral de benen en gezicht. Vorig is mijn baarmoeder eruit gehaald en een groot litteken als gevolg op mijn buik die er best nog wel vurig uit ziet.

 • Avatar van christina bijkerk
  Reply christina bijkerk 14 april 2013 at 23:29

  ik heb het gekocht op de huishoudbeurs en was eerst best wel sceptise maar na een week zag ik al resultaat ik ben zo blij dat ik het gevonden heb
  ik had (heb) een lelijke vlek direct onder mijn oog het leek op een blauwe plek ik gebruik bio oil elke dag en het is al heel erg vervaagt
  bedankt !!!

 • Avatar van anja
  Reply anja 11 april 2013 at 17:27

  helaas, het is al na 8 april maar ik kreeg de site en dus ook de oproep niet eerder te zien…
  Zou het graag uitproberen: heb hypertrofisch littekenweefsel en zeer veel kattenkrabjes die
  na jaren dus nog steeds mijn armen ontsieren. Ook veel ‘gewone’ littekens die verdikt zijn.

  Misschien maak ik nog een klein kansje?
  Ben benieuwd hoe Bio-oil met mijn littekens zou doen..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 april 2013 at 10:43

   Helaas, de testpanelleden zijn al uitgekozen en hebben al bericht gehad.

 • Avatar van simone
  Reply simone 9 april 2013 at 21:37

  ik zou graag als test persoon willen zijn ik heb namelijk een traag werkende schiltklier en een van de bijwerkingen daarbij is een zeer drogen huid ik heb al van alles geprobeerd maar niks werkt
  nu heeft mij dochter op de huishoudbeurs een flesje gekocht en vind het helemaal geweldig du ik zou het ook wel eens willen proberen

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 8 april 2013 at 21:52

  Ik heb vaak droge huid en ben benieuwd of het product goed werkt.

 • Avatar van rosi kaczmarek
  Reply rosi kaczmarek 8 april 2013 at 16:14

  nou ik hen menig operatie aan knie gehad en er littekens aan overgehouden ook heb ik striemen van het afvallen en bijkomen tijdens de zwangerschap,heb ook een droge huid waar schilfertjes op zitten en zou het fijn vinden als ik dit mag testen.IK ben op het moment weer bezig met afvallen en merk dit aan mijn huid.

 • Avatar van Hester
  Reply Hester 8 april 2013 at 11:57

  Dag Desiree,
  Ik zou graag mee willen doen met het testpanel.
  Ik doe namelijk International Lifestyle Studies en wil voor mezelf maar ook voor andere mensen weten wat de kwaliteit van leven is. En of dit product van bio oil het verbetert! Ik heb zelf een blog waar ik dan mijn bevindingen ook op kan posten. Zelf heb ik last van striemen om mijn bovenbenen en zou ze graag wat lichter willen krijgen zodat ik weer vol vertrouwen waar naar het strand kan.
  Groetjes Hester

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 8 april 2013 at 10:37

  Mijn leeftijd is 44 jaar en dan ga je toch van die lelijke pigment en rode vlekjes krijgen en op zoek naar iets dat helpt
  ik zou het dus graag willen proberen .

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 7 april 2013 at 22:32

  Ik heb erg last van striemen en wil hier graag vanaf ookal weet ik dat dat erg moeilijk is. Ik hoop dat bio-oil toch een klein wonder kan verrichten.

  Ik ben 17 jaar.

 • Avatar van Denice
  Reply Denice 7 april 2013 at 19:38

  Hallo Bio-Oil,
  Ik heb een klein pigmentvlekje op me been zitten en 2 redelijk zichtbare littekens van een scooter ongeluk en vind het niet bepaalt mooi als het tevoorschijn komt met het mooie weer. Ik zou daarom graag mee willen doen aan de test.

  Denice.

 • Avatar van Tamara van Eijk
  Reply Tamara van Eijk 7 april 2013 at 16:54

  Doordat ik van de trap af ben gevallen heb ik een lelijk litteken op mijn voorhoofd opgelopen. Een soort winkelhaak die door mijn wenkbrauw loopt zo omhoog naar mijn voorhoofd. In het ziekenhuis hebben ze geprobeerd de wond zo mooi mogelijk te hechten maar helaas blijf je het zien. Het is niet meer zo rood als voorheen maar het zit wel in mijn gezicht en is dus altijd goed te zien…
  Ik zou het geweldig vinden als deze Bio Oil mij kan helpen dit litteken te verminderen want helaas kan ik dit litteken niet verbloemen of bedekken.

 • Avatar van Twanny Boots
  Reply Twanny Boots 6 april 2013 at 19:58

  Inmiddels niet meer in de kleine kinderen maar nog steeds striae en cellulitis op buik, heup en bovenbenen.
  Ik zou dit product graag willen testen. In de periode van mijn 2 zwangerschappen was dit middel er nog niet.
  Ik hoop dat het gaat werken zodat ik toch nog mooi voor de dag kan komen als het zomer is.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 6 april 2013 at 16:14

  In mijn gezicht heb ik diverse droge plekjes, die gaan jeuken en uiteindelijk schilferen. Bovendien heb ik vreselijk droge voeten. Heb al diverse crèmes. uitgeprobeerd, echter zonder resultaat. Misschien dat Bio-Oil iets voor mij is, ben benieuwd.
  Ik ben 66 jaar.

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 6 april 2013 at 16:09

  In mijn gezicht heb ik diverse droge plekjes die jeuken en gaan schilferen. Bovendien heb ik erg droge voeten. Al van alles uitgeprobeerd, zonder resultaat. Dus misschien dat Bio-Oil iets voor mij is, ben benieuwd.
  Ik ben 66 jaar.

 • Avatar van gerrie``
  Reply gerrie`` 6 april 2013 at 12:38

  na een heupoperatie ben ik bio oil gaan gebruiken en ik moet zeggen het resultaat mag er zijn ben zeer tevreden hierover
  ik ben 65 jaar en geef me graag op als test persoon

 • Avatar van Lonneke
  Reply Lonneke 6 april 2013 at 00:57

  Hey, ik zou graag willen deelnemen aan het bio-oil testpanel! Door mijn bijbaantje in een fastfood restaurant heb ik 2 lelijke littekens aan brandwonden overgehouden. De littekens zitten beide op mijn rechterarm en zijn met korte mouwen altijd zichtbaar. Litteken nummer 1 zit net boven mijn elleboog aan de voorkant en ziet er na 3 jaar nog even lelijk uit ;) litteken nummer 2 zit aan de onderkant van m’n onderarm en deze heb ik nu ongeveer een jaar en is lichter van kleur en minder diep dan het andere litteken. Het zou fijn zijn als ik deze zomer in m’n tshirt kan rondlopen zonder dat er littekens zichtbaar zijn! :) ik ben 20 jaar. Groetjes Lonneke

 • Avatar van gretha vd laan
  Reply gretha vd laan 5 april 2013 at 20:43

  ik zou graag het product willen uit proberen .
  ik heb een litteken van een blinde darm operatie en meerdere kleine littekens van een galblaas operatie (verwijdert).ben tien kilo afgevallen en heb van die striemen op mijn buik .
  zou bio-oil dan de middel hebben wat ook waar maakt waar het voor gemaakt is

 • Avatar van Stella Maris
  Reply Stella Maris 5 april 2013 at 18:51

  ik ben een moderne vrouw van 66 jaar en door medicijn gebruik is de huid van mijn gezicht en handen erg droog geworden en bovendien ontstaan er bruine vlekjes op wangen en handen. ik wil het wondertje van Bio-Oil graag ervaren door het te testen en zal enthousiast mijn bevindingen delen.

 • Avatar van Bernadet van Wijngaarden
  Reply Bernadet van Wijngaarden 5 april 2013 at 16:05

  Ik heb mijn hele leven al eczeem, nu ik ouder ben wel wat minder dan vroeger., maar nog wel op handen en hoofdhuid. Ik heb een extreem droge huid, ben altijd aan het smeren. Doordat ik hormoonzalf heb gebruikt tegen het eczeem heb ik aan de binnnekant van mijn bovenbenen stria gekregen, geen witte strepen, maar blauwe strepen, de huid is hier echt gebroken.Ik ben trouwens 54 jaar. Ik zou heel graag Bio-Oil willen uitproberen.

 • Avatar van M.Looijestijn
  Reply M.Looijestijn 5 april 2013 at 16:00

  Goedemiddag.
  Ik zal mij even voorstellen.
  Marian looijestijn
  62 jaar moeder van 2 dochters en een zoon
  Oma van 2 kleindochters en een kleinzoon in de leeftijd van 3 mnd tot 6 jaar.
  En daar zit mijn probleem wat ik heel erg vind.
  Ik wil nl niet met mijn kleinkinderen op de foto omdat ik 2 ouderdomsplekken op mijn wang heb.
  Ik probeer deze altijd met of hand of gedeelte gezicht keinkind te verbergen.
  Heb al geel veel geprobeerd maar niets haalt dit weg.
  Wellicht heeft u iets tegen deze vlekken.
  Ik hoop het heb er ml al ceel geld aan uitgegeven van a merken tot eigen merk produkten.
  Niets helpt.

 • Avatar van m sloos
  Reply m sloos 5 april 2013 at 15:16

  Ik zou graag 3 maanden lang testen.

  Ik een zeer droge huid en ook huid striemen door 4 zwangerschappen, ben nu ook weer zwanger
  voor de 5e keer en mijn huid kan wel een steuntje in de rug gebruiken

  • Avatar van m sloos
   Reply m sloos 5 april 2013 at 15:16

   ben trouwens 29 jaar oud

 • Avatar van Puck
  Reply Puck 5 april 2013 at 14:16

  Ik zou heel graag Bio-Oil willen testen! Ik ben 19 jaar oud en heb een groot litteken op mijn onderbeen. Ik had vroeger namelijk daar een hele grote moedervlek zitten die ging muteren, dus hij moest weg. Nu heb ik een litteken in de vorm van een streep die ongeveer de helft van mijn onderbeen in beslag neemt. Het is nu al 18 jaar geleden dat ik werd geopereerd, toch ben ik benieuwd wat voor effect Bio-Oil nog heeft. Zou het mijn litteken minder opvallend kunnen maken? Ik ben benieuwd…. :-)

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 5 april 2013 at 13:42

  Ik ben 51 en heb last van pigmentvlekjes en rimpels en kraaienpoten bij de ogen.
  Ook heb ik littekens .
  Ik heb Bio-Oil nog nooit gebruikt en ik ben erg benieuwd naar het resultaat.
  Verschillende producten geprobeerd maar die hebben niet geholpen.
  Dus ik zou graag mee willen doen als testpanel.

 • Avatar van sjoukje
  Reply sjoukje 5 april 2013 at 13:38

  Ik heb een verouderende huid omdat ik de ziekte van crohn heb in ernstige mate heb al veel producten gebruikt zonder resultaat ben 51 jaar.

 • Avatar van Nicky
  Reply Nicky 5 april 2013 at 12:09

  Dit is echt iets voor mij! vanaf me 18de verschillende operaties gehad aan me been waardoor ik lelijke littekens heb. Heb er zelfs 1 op me knie die maar paars en rood blijft. Daarnaast heb ik ook nog huidstriemen van het oprekken tijdend de operatie. Oh me lerftijd is 22

 • Avatar van Samira
  Reply Samira 4 april 2013 at 21:45

  Ik heb littekens op mijn wang en armen dat zie je alleen als je heel dicht bij me staat, dat is van toen ik nog klein was van een val. Ik heb striae op mijn buik en mijn heupen (2 zwangerschappen)niet heel veel en extreem maar ik erger me er wel aan. Ik heb ook lichte pigment vlekjes op mijn gezicht en mijn lichaam is van nature erg droog. Bio oil klinkt als muziek in mijn oren, want het lijkt voor mij een uitermate geschikte oli om te gebruiken voor mijn huid.Ik ben 27 jaar.en erg actief online. Ik ben bekend met review schrijven, en hoop dat ik Bio-Oil mag testen.

 • Avatar van Kristina
  Reply Kristina 3 april 2013 at 22:33

  ik ben 27 en heb twee kinderen.
  Ik heb heel veel striemen om mijn armen, buik en benen.

  ik ben ook Engels, en mijn hele licham is wit en droog. Ik kan niet in het zon, anders ik ben een lobster!

 • Avatar van Sanne Lodder
  Reply Sanne Lodder 3 april 2013 at 13:04

  Goedemiddag,

  Via facebook ben ik dit bericht tegen gekomen. Ik ben 27 jaar en in de afgelopen jaren ben ik een aantal kilo aangekomen waardoor ik behoorlijk last heb van striemen rondom het heup- en buikgebied. Daarnaast heb ik last van een erg droge houd van benen en bovenarmen. Hierdoor lukt het de haarzakjes niet om hier goed doorheen te komen en krijg ik kleine bultjes en littekens op mijn bovenarmen en bovenbenen. Door dat ik er steeds meer last van krijg trekt dit steeds verder door naar mijn onderbenen en bilgebied.

  Wellicht is dit product wel precies wat ik nodig heb om er in de zomer toch nog een beetje leuk uit te zien in een korte broek of rokje. Ik zou het graag voor jullie willen uitproberen en houd je dan ook regelmatig op de hoogte van mijn bevindingen.

  Groeten, Sanne

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 2 april 2013 at 16:50

  Hoi!

  Ik zou dit product graag willen testen voor je. Ik ben 24 jaar, en ben op dit moment aan het afvallen. Op mijn buik heb ik last van donkere striemen. En ook op mijn armen en benen heb ik wat lichtere striemen.
  Ik heb al veel over het product geleden, en zou het graag willen proberen dus dit lijkt me een mooie kans. Het lijkt me zo fijn dat ik over 3 maanden wat kilo’s kwijt ben en tegelijkertijd mijn huid ook gezonder is!

 • Avatar van Kim zonder blog
  Reply Kim zonder blog 2 april 2013 at 02:40

  Sinds mijn puberteit heb ik enorm veel striae op mijn buik omdat ik in een korte tijd veel ben aangekomen. Vooral toen ik jonger was vond ik dit vreselijk – ik ben nu 29 – maar tegenwoordig weet ik dat ik er niks aan kan veranderen. Of… Toch wel? Daarom zou ik graag de Bio-Oil willen testen, om te zien of mijn buik (die eruit ziet alsof ik zwanger ben geweest, naar maar waar) ervan opknapt. Wat zou dat fijn zijn, zucht…

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 1 april 2013 at 22:54

  Ik heb veel littekens van waterpokken, maar ook veel striae … baal er super erg van!

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 1 april 2013 at 20:54

  Ik zou dit product graag uittesten.
  Ben net 50 geworden en heb al wat pigmentvlekken op handen.
  Ook heb ik door mijn spatader operatie wat littekentjes op mijn benen die ik wat midnder zou willen hebben.

 • Avatar van Larissa :)
  Reply Larissa :) 1 april 2013 at 16:59

  Ik zou het graag willen uitproberen. Ik ben de afgelopen tijd door persoonlijke problemen nogal wat kilootjes aangekomen. Ik heb nu al in tijdje striae op mijn bovenbenen, dijen en heupen. Ik zou hier graag vanaf willen komen. Ik hoop dat Bio-Oil mij hiermee kan helpen. Ik ben slechts 14 jaar.

 • Avatar van Yor
  Reply Yor 1 april 2013 at 16:14

  Ik heb vorig jaar mijn moedervlek weg laten halen, ze zeiden dat je hier geen lelijke plek aan over hield maar ik heb er een lelijk groot litteken aan overgehouden met een rare kleur. Nu ben ik dus eindelijk van die raar uitziende moedervlek af, krijg ik dit er voor terug. Ik ben erg benieuwd of dit product daar effect op heeft.. zou een goede test zijn! In april wordt ik 20.

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 1 april 2013 at 16:05

  Hoi,

  Ik zou heel graag de Bio-Oil voor je willen testen! Ik heb last van kleine littekentjes op mijn gezicht die het gevolg zijn van puistjes (vooral bij mijn kin) die ik echt maar moeilijk weg krijg met make-up. Verder heb ik last van striae op mijn bovenbenen.. vooral in de zomer is het zó lelijk en opvallend :(

  Dus ik zou echt graag deel uitmaken van je testpanel en ben heel erg benieuwd of Bio-Oil de littekens en striae doet vervagen!

  Oh, ik ben trouwens 25 jaar! :)

  Groetjes Janneke

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 1 april 2013 at 15:57

  Dat klinkt goed! Ik heb er wel eens van gehoord, maar wist niet dat het zo breed inzetbaar was. Ik zou het heel graag testen.
  Mijn huid is idioot uitgedroogd op t moment, echt van die rauwe plekken her en der op m’n lijf en ik word gek van de jeuk, zelfs rond m’n ogen hangen de schilfers er aan. Niet echt fijn opmaken dus, en ik weet niet wat ik er mee aan moet, alles brand zelfs oogcreme. Ook mijn handen doen gewoon pijn van t kapot zijn, gesprongen door de droogte, ook daar weet ik me geen raad meer mee, niets lijkt te helpen. In m’n gezicht heb ik ook opeens van die droogte lijntjes. Ach tuurtlijk zal er op m;n 43e ook vast wel een beetje huidveroudering meespelen, maar t is zo opeens dat dat t vast niet alleen is..
  Ik heb ook lidtekens genoeg en ben wel benieuwd of het ook op oude lidtekens werkt, maar ik heb ook n mooie verse verbrande plek als test materiaal. En ik kan zo lekker handig doen dat er regelmatig in nieuw testmateriaal word voorzien ;-).
  Er is ook nog een beetje (oude) striae te zien van wat kilotjes die er ooit te veel aan zaten.
  En ik heb een gevoelig huid ….. Dit 43 jarige velletje is van alle te-testen-markten thuis zoals je ziet, de ideale huid voor je testpannel lijkt mij zo hihihi

 • Avatar van girl74
  Reply girl74 1 april 2013 at 15:42

  Hoi hoi,

  Lijkt wel of ik op het juiste moment jouw oproep lees.
  Ik heb nm last van een zogwnaamde pigment ‘snor’ en een pigment vlek op mijn voorhoofd.
  In de winter is dit allemaal redelijk weg te werken, maar in de zomer erger ik me er steeds meer aan, dat ik zonder make-up niet durf te gaan zwemmen ed.
  Op foto’s zie ik alleen mijn pigmentvlekken. (Donkere vlekken zijn het)
  Heb al vanalles geprobeert, maar tot nu toe zonder resultaat :0(.
  Heb wel van bio-oil gehoord, maar wist niet dat t ook resultaat. zou kunnen hebben bij pigmentvlekken.
  Zou t graag voor je willen uittesten.

  Oooh ja, ik ben 38 jaar….

 • Avatar van Evelyne
  Reply Evelyne 1 april 2013 at 14:20

  Ik ben op 22 januari 2013 aan mijn eierstokken geopereerd. ONdanks dat het een laparoscopische operatie was heb ik vieze littekens er aan over gehouden. Ze zijn nog heel donker en stug. Daarbij heb ik doordat ze mn buik “opgeblazen”” hebben, donkere striae gekregen.
  Daarom zou ik het heel graag testen!. Ik ben btw 24 jaar.

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 1 april 2013 at 13:35

  Ik heb last van striemen op mijn benen en ook op mijn armen (die op mijn benen wit, omdat ze er al jaren zijn) en op mijn armen paars, denk dat ik ze nog niet zo lang heb eigenlijk.. Ik denk dat ik de geschikte pers ben omdat ik niet aleen paarse striemen heb maar ook witte, zoals ik hierboven vermelde. Zo hebben de lezers er zeker wat aan! Ik ben trouwens 20 jaar :)à

 • Avatar van Linsey
  Reply Linsey 1 april 2013 at 13:18

  Hoi! Ik weet niet zeker of ik de kandidaat ben die je precies zoekt, maar ik laat het toch maar even weten haha. Ik heb namelijk geen striae, maar ik heb wel acné (gehad) waarvan ik nu nog heel veel littekentjes heb en rode vlekjes. Ontzettend vervelend, want een normale hoeveelheid foundation of bb cream kan het niet bedekken en ik loop liever niet met 10 laagjes rond, haha. Dus ik hoop dat deze crème de littekentjes en vlekjes wat kan vervagen :)

  Ik ben trouwens 13.

  Linsey

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 april 2013 at 13:09

  Ik ben echt heel benieuwd naar dit product! Ik heb van veel mensen gehoord dat dit straie verminderd. Ik ben zelf 16 jaar en heb al een paar jaar last van straie op mijn bovenbenen. Nou zie je hier weinig van als ik een normaal shortje aan heb, maar ik vind het zelf afschuwelijk! Mijn moeder heeft dit product vroeger gebruikt tijdens haar zwangerschap, maar alsnog zie je witte strepen met dan aan straie. Ik heb dit product nog nooit geprobeerd en ik heb het gevoel dat het bij mij niet gaat helpen, maar toch wil ik het een kans wagen!

 • Avatar van Melanie
  Reply Melanie 1 april 2013 at 11:41

  Ik wil ook graag meedoen, ik heb vooral op mijn benen redelijk wat grote littekens die niet weg gaan en het zorgt ervoor dat ik niet zonder panty of legging de deur uit durf. Ik ben nog maar 16 dus dit is gewoon een punt van onzekerheid voor mij en het is niet fijn als mensen constant gaan lopen vragen hoe je ze hebt opgelopen. Mocht ik het mogen testen en mijn littekens zouden verdwijnen zou dat echt ongelofelijk fijn zijn voor mij en mijn zelfvertrouwen.
  Groetjes,
  Melanie

 • Avatar van Rowie
  Reply Rowie 1 april 2013 at 11:41

  He, ik zou het erg graag gaan uitproberen heb veel littekens en onzuiverheden in mijn gezicht en heb nog steeds het perfecte middel niet gevonden liefs rowie

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 1 april 2013 at 11:14

  Ik heb het zelf en ik ben er echt zó tevreden over. Het werkt echt, echt top spul!!

 • Avatar van enith stans
  Reply enith stans 1 april 2013 at 10:49

  hoihoi,
  ik ben een 37 jarige vrouw,en heb heel mijn leven al last van psoriasis en dan vooral aan de onderarmen.
  het lijkt me leuk om mee te mogen doen.en als ik niet gekozen word ben ik toch van plan om bio oil te gaan proberen.

  liefs enith

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 1 april 2013 at 10:40

  Het lijkt mij onwijs gaaf om samen met jou en vijf anderen Bio Oil te gaan testen. Ik ben misschien nog maar een jonge meid (22 jaar) maar ik heb al aardig wat striae. Ik ben vroeger vrij stevig geweest en de meeste kilos zijn er sinds een jaar of twee af. Nog een paar kilos te gaan voor mijn eigen gevoel en dan mag het lekkere weer van mij wel komen! Het enige wat mij nog tegenhoud om deze zomer, na jaaaren, weer op het strand te gaan liggen is de striae op mijn buik en boven benen. Daarom ben ik ontzettend nieuwsgierig naar Bio Oil, ik zou het geweldig vinden om deze zomer weer op het strand te durven liggen! Daarnaast heb ik ook nog een aantal littekens op mijn gezicht van jeugdpuistjes en die zou ik ook gelijk mee kunnen nemen. Twee vliegen in één klap!
  Enthousiaster over een product kan je mij in ieder geval niet krijgen, ik ben zó benieuwd!

  Hele fijne pasen nog en succes met het uitzoeken van het test-panel.

  Liefs!

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 1 april 2013 at 10:21

  Daar ben ik nou echt al lang naar benieuwd!
  Ik heb een litteken op mijn neus omdat mijn hond me een keer had aangevallen, dat is helaas niet zo makkelijk weg te krijgen en het ziet er niet zo mooi uit.
  Ik heb me ook eens een keer gesneden aan een tafel, vraag me niet hoe ik het voor elkaar kreeg! Dat heeft ook een flink litteken achter gelaten op mijn vinger.
  Ik ben 18jaar :)

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 1 april 2013 at 09:57

  Hallo, Ik heb een keer mijn vinger tussen de deur gehad en daar heb ik een groot litteken van en ook heb ik hele droge handen.

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 1 april 2013 at 08:08

  Ik heb altijd een gevoelige huid gehad, maar nu ik tegen de menopauze aanloop, is mijn huid superdroog en krijg ze amper gehydrateert. Daarom zou ik graag aan dit testpanel willen meewerken. Misschien is het wel iets voor mij om langer dan 3 maanden te gebruiken en natuurlijk deel ik mijn bevindingen hierover graag.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 1 april 2013 at 06:37

  Ik heb nog wat striemen, kleine littekens etc., mij lijkt deze olie de perfecte oplossing om dit alles doen te verminderen zodat het minder zichtbaar word!
  Bij deze geef ik me dan ook graag op om dit product te kunnen testen !
  Ik ben 45 jr..
  Mijn bevindingen en reviews deel ik graag met je en met alle andere lezers hier op je blog!

  Fijne paasdag!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.