Huis & interieur

Rivièra Maison Portofino collectie

15 april 2013

Rivièra Maison Portofino
Voor de nieuwste zomercollectie heeft Rivièra Maison zich laten inspireren door het kleine vissersdorp aan de Italiaanse Bloemenrivièra; Portofino. De bloemenprints in de collectie zijn geïnspireerd op de weelderige bougainville die overal in het dorp langs de muren groeit en zijn afgewerkt met parels, knopen of strikken. Op één van de kussens is het silhouet van het prachtige dorp bedrukt, het andere is afgewerkt met kant of heeft een glanseffect. Kijk mee voor meer informatie en foto’s over deze zomercollectie 2013 van Rivièra Maison.
riviera-maison-portofino-1 Rivièra Maison Portofino Rivièra Maison Portofino Rivièra Maison Portofino Rivièra Maison Portofino Rivièra Maison Portofino
“De schilderachtige haven en de prachtige ligging aan de Middellandse Zee hebben Portofino in de loop der jaren doen uitgroeien tot een mondaine badplaats, waar ‘the rich & famous’ zich graag laat zien in hun luxe jachten. De parel van de Italiaanse Rivièra laat zich nog het beste bereiken via het water, want het gehele dorp is autovrij. Portofino ligt in een baai, middenin een fraai natuurgebied en is verder omringd door lage bergen. De adembenemende pracht van Portofino staat garant voor een zomercollectie die bij de eerste aanblik u het ultieme La vita è bella – gevoel geeft.”
Rivièra Maison Portofino Rivièra Maison Portofino Rivièra Maison Portofino
Het pronkstuk van de collectie moet toch wel de prachtige quilt zijn die is gemaakt van alle verschillende stoffen uit de collectie; je ziet er o.a. de paisleyprint, het kantwerk en de glansstof in terug. Love it! Mij spreekt de collectie persoonlijk heel erg aan, alle items zouden hier bij ons zo in het interieur passen. Ben je door het artikel over roze als accentkleur in je interieur van afgelopen vrijdag geïnspireerd geraakt, dan is deze collectie ook zeker wat voor jou om de roze tinten subtiel terug te laten komen in je woonkamer.

De prijzen van de kussens variëren tussen de €39,95 en €49,95, de quilt (130x180cm) is verkrijgbaar voor €159,00 en de servetten met paisleyprint voor €3,95.

Rivièra Maison is een Nederlands interieurmerk met een sterke beleving waarbij een way of life van genieten het belangrijkste aspect is en waar je een feel good associatie mee krijgt. De man achter Rivièra Maison, Henk Teunissen, haalt zijn inspiratie uit grote wereldsteden en in de landelijke Provence. De collectie bestaat uit meer dan 3.000 producten, is exclusief en straalt warmte en sfeer uit. Zo’n 4 keer per jaar wordt de collectie compleet vernieuwd en er komen elke week nieuwe producten uit.

Tip! In Almere is een Rivièra Maison outlet store van maar liefst 600m2 waar je 50% korting krijgt op accessoires uit voorgaande collecties en een korting tot 60% op meubels.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 21 april 2013 at 16:29

  Wat een fijne kleurtjes zeg!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 17 april 2013 at 11:02

  Wauw, die quilt! Love it…

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 15 april 2013 at 21:35

  Wow, die quilt is mooi! Alleen het prijskaartje vind ik iets minder..

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 15 april 2013 at 19:40

  Jeetje wat een mooie collectie, al die kleuren die zo mooi bij elkaar passen..! :)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 15 april 2013 at 19:24

  ze zijn echt super mooi!

 • Avatar van ValleyDoll
  Reply ValleyDoll 15 april 2013 at 19:16

  Oh wat verlang ik er naar om eens naar Portofino te gaan ! Ik droom helemaal weg bij het zien van deze collecie.

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 15 april 2013 at 16:05

  Hele mooie collectie! Leuke kleurtjes ook!

 • Avatar van Faat
  Reply Faat 15 april 2013 at 14:59

  De eerste kussen hoes vind ik echt prachtig!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.