Beauty

Roger & Gallet | Gingembre

23 april 2013

Roger & Gallet Gingembre
Roger & Gallet, het parfumhuis dat voornamelijk bekend staat om de heerlijk ruikende zepen, is in 1862 opgericht door Armand Roger en Charles Gallet. Roger&Gallet heeft veel meer dan enkel zepen in het assortiment en vandaag wil ik jullie kennis laten maken met de Gingembre geurlijn. Alle geuren zijn geïnspireerd op de allereerste eau de cologne en ze voegden hier natuurlijke essences aan toe om zo verschillende geuren te creëeren.

De Gingembre geurlijn doet je denken aan een Indiase paleistuin en als je met je ogen dicht ruikt denk je even aan de prachtige Indische tuinen, de magie van het paleis van de maharadja, het sensuele geruis van zijden sari’s en proef je de geur van een tintelfris boeketje gemberbloemen, vermengd met kostbaar hout en sensuele kruiden. Je ruikt er Japanse gember, neroli-essence, bergamot, Jamaicaanse gember absolue, amberzaad, benzoëbalsem en musk in terug.

Het is een stimulerende geurlijn die bestaat uit een eau de toilette, douchegel, zeep, geparfumeerde vloeibare zeep, deodorant, bodylotion en bodycrème. Alle producten zijn los te koop, maar er zijn ook mooie cadeaupakketten verkrijgbaar waarvan je in dit artikel een voorbeeld ziet. Hierin zit de 100ml flacon van de eau de toilette en een 75ml tube van de bath & showergel. De set wordt geleverd in een mooie doos en een bijpassend toilettasje en is verkrijgbaar voor €38,99.

Roger & Gallet Gingembre Roger & Gallet Gingembre
De douchegel doet qua geur iets warmer aan en is aan te raden om te gebruiken in combinatie met een douchepuff voor een lekker rijk schuim. Als je deze gebruikt in combinatie met de eau de toilette blijft de geur nog wat langer op de huid te ruiken. Lekker layeren dus!

De eau de toilette kan door vrouwen en mannen gedragen worden  Naast dat ik de geur heerlijk verfrissend en opwekkend en ‘comfortabel’ vind om te dragen op mijn lichaam, vind ik de eau de toilette ook heel erg prettig om te gebruiken als huisparfum. De geur blijft op het lichaam niet heel intens aanwezig, maar meer als een subtiele sluier en doet hierdoor intiem en persoonlijk aan.

De producten van Roger & Gallet zijn verkrijgbaar bij Skinpharma, een webwinkel wat als initiatief van 2 apothekers opgestart is. Je kan hier ook terecht voor producten van merken als Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, Caudalie en Beaute Pacifique. Je kan er betalen via iDeal, creditcard of bankoverschrijving en de verzendkosten bedragen €4,50 (bij bestellingen boven de €50,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht). Je hebt je bestelling vervolgens binnen enkele werkdagen in huis.

Heb jij ervaring met producten van Roger & Gallet? Spreekt de Gingembre geurlijn jou aan?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 23 april 2013 at 13:14

    Ziet er goed uit!

  • Avatar van Stell
    Reply Stell 23 april 2013 at 09:53

    Ik ben wel erg benieuwd geworden, de verpakking spreekt mij ook wel aan :) Jammer dat ik het geurtje niet kan testen in de winkel!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.