Beauty

Sephora wenkbrauwkit, travelbrush & palette

4 april 2013

Sephora wenkbrauwkit, travelbrush & palette
Helaas zal Sephora per 1 juni 2013 ons land verlaten en kunnen we er dus niet meer terecht voor de prachtige en unieke merken die ze hier verkopen zoals Urban Decay, Too Faced, Make Up Forever en hun eigen merk producten. Naar alle waarschijnlijkheid zullen veel van deze merken alsnog in Nederland verkocht gaan worden, maar per wanneer precies is nog niet helemaal duidelijk. Nu je er dus nog even naartoe kan om eventuele back-ups in te slaan van je favoriete producten leek het mij tijd om toch nog even een paar mooie items van het Sephora eigen merk te laten zien: een wenkbrauwkit, travelbrush en het palette uit de lentecollectie. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews en een look.
Sephora wenkbrauwkit, travelbrush & palette
Het ‘eyebrow editor’ wenkbrauwkitje van Sephora (€14,90) is echt superhandig, want er zit alles in om je wenkbrauwen perfect in model èn kleur te houden. Ik heb het kitje zelf in de kleur Midnight Brown No3 en er zitten 2 wenkbrauwpoeders, een wenkbrauwwax, een schuine applicator, een borsteltje (spoolie) en een pincetje in. Op de fullface foto onderaan dit artikel heb ik mijn wenkbrauwen met dit kitje ingekleurd met de grijzige tint, netjes bijgewerkt met het pincet en de wax aangebracht zodat ze de hele dag op hun plek blijven. Dit alles met enkel dit kitje en de accessoires die erin zitten.
Sephora wenkbrauwkit, travelbrush & palette
Deze retractable travelbrush (€15,90) van Sephora moet ik even tippen, want hij is zo heerlijk zacht en handig voor onderweg. Je kan de kwast terugdraaien in de huls, de dop erop doen en zo heb je altijd een kwast bij je zonder dat er iets tussen de haartjes kan gaan zitten of de inhoud van je (make-up)tas onderpoedert. Hij is perfect om even snel je poeder of blush bij te werken. Bij mij zit deze standaard in mijn tas, zo fijn is ‘ie!
Sephora wenkbrauwkit, travelbrush & palette Sephora wenkbrauwkit, travelbrush & palette Sephora wenkbrauwkit, travelbrush & palette
Uit de nieuwste lentecollectie van Sephora komt dit palette, het Powdery eyeshadows and sparkling topcoats palette (€29,90). De verpakking had op zich wel wat kleinder gekund om het palette handiger te maken voor onderweg, mee op vakantie etc. maar de inhoud maakt dit nadeeltje meer dan goed. De 4 matte kleuren hebben een goede pigmentatie, voelen lekker zacht aan en laten zich gemakkelijk blenden en door de 4 topcoat oogschaduws kan je je matte daglook heel snel bijwerken in een sprankelende look voor ’s avonds als je een etentje hebt of ergens nog wat gaat drinken. Met de glitteroogschaduws heb je wel snel kans op wat fallout, maar met een zachte poederkwast kan je dit eenvoudig van je gezicht wegvegen. Ik ben verrast en onder de indruk van dit palette, leuk om mee te spelen en echt ‘mijn’ kleurtjes. ♥
Sephora wenkbrauwkit, travelbrush & palette
Bij bovenstaande look heb ik mijn wenkbrauwen gedaan met het Sephora wenkbrauwkitje en heb ik op mijn ogen een complete look met het palette. Ik heb de ooglook afgemaakt met een paarse eyeliner langs de bovenste wimperrand en een zwarte mascara op de bovenste wimpers. De neutrale kleuren met paarsige ondertoon laten mijn blauwe ogen mooi stralen, ik hou wel van looks als deze bij mijzelf. De wenkbrauwen zien er op deze manier alsnog heel natuurlijk uit, maar wel mooi in model en ingekleurd. Ik kan niet de deur uit zonder mijn wenkbrauwen te doen dus zo’n kitje waar alles in zit is perfect.

Je kan vanaf 1 juni 2013 dus helaas niet meer in Nederland terecht bij Sephora, je kan eventueel nog wel producten aanschaffen via de Franse website Sephora.fr. De verzendkosten zijn hier alleen wel aan de hoge kant en betalen kan enkel via creditcard en PayPal. Wellicht is samen met een groepje vriendinnen bestellen een tip zodat je de verzendkosten kan delen? Je kan in de Franse webwinkel namelijk wel terecht voor heel erg veel mooie merken en hun eigen merk natuurlijk.

Heb jij nog een bepaald product wat je nog zeker voordat ze weg zijn bij Sephora wil halen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 8 april 2013 at 23:50

  Die oogschaduw is heel mooi! Wat een gave kleuren zitten erin. Mooie look heb je ook gemaakt! ^_^

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 5 april 2013 at 22:03

  Prachtig palette vooral de coats vind ik erg mooi

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 5 april 2013 at 08:47

  Mooie look! En die travelbrush wil ik, ik ben een sucker voor alles in miniformaat haha.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 april 2013 at 08:52

   Haha! Heeeeeeel herkenbaar ;)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 4 april 2013 at 19:32

  Zo jammer dat ze weggaan. Had nog ergens hoop dat het toch een 1 april grap was, maar helaas, ik ben er nu vrij zeker van dat dat niet het geval is ;). Mooie producten hebben ze! Ik zeg: we gaan een keertje naar Sephora Parijs ^^

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 4 april 2013 at 18:21

  Ik baal zo dat Sephora weggaat :( maar ik heb nu niet echt de neiging om in te slaan omdat ik over 2 weken in Amerika alles voor veel minder kan krijgen. Had eigenlijk wel gehoopt op een grote sale bij Sephora in NEderland!

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 4 april 2013 at 17:58

  Het palette ziet er mooi uit. Mooie look heb je gemaakt!!!

 • Avatar van Amanda
  Reply Amanda 4 april 2013 at 17:01

  Dat oogschaduwpalette ziet er mooi uit!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 4 april 2013 at 16:49

  Het wenkbrauw kitje ziet er goed uit, mooie bruintinten.. ik zoek nog steeds een met een juiste ondertoon :)

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 4 april 2013 at 16:31

  Ziet er heel goed uit! Mooie look heb je ermee gemaakt.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 4 april 2013 at 15:46

  Dat palette vind ik wel tof en het wenkbrauwsetje past qua kleur ook wel goed bij je brows! En dat ze weg gaan uit Nederland is stoooohooooom.

 • Avatar van Kimberly
  Reply Kimberly 4 april 2013 at 15:36

  Full faced ziet het er goed uit!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 4 april 2013 at 14:54

  Wauwiee ziet er heel goed uit!!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 4 april 2013 at 14:44

  Wauw, ziet er heel mooi uit allemaal!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 4 april 2013 at 14:20

  gorgeous oogschaduws :D love de look die je er mee gemaakt hebt!
  volgens mij sta jij ook echt met alle kleuren :P

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 4 april 2013 at 14:20

  Mooie look! Het oogschaduwpalette heb ik zelf ook en ik ben zeer te spreken over de pigmentatie maar ook over de houdbaarheid! In combinatie met mijn TFSI primer blijven de oogschaduws heel de dag prima zitten, ook de glitterende topcoats!

  Het wenkbrauwkitje ziet er ook goed uit, ik wist niet eens dat ze die hadden joh!

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 4 april 2013 at 14:08

  Mooie look heb je weer gemaakt :) De wenkbrauw set ziet er heel mooi uit

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.