Beauty

Vernieuwde Lush massage bars & lip balms

25 april 2013

Vernieuwde Lush massage bars & lip balms
Zoals jullie misschien wel weten ben ik een groot fan van de producten van Lush. Niet alleen zijn de producten fijn in gebruik, natuurlijk en hebben ze vaak net wat extra’s tegenover meer commerciële merken, het bedrijf erachter is ook altijd bezig met vooruitgang en vernieuwing. Zo heeft Lush de samenstelling van de massage bars en de lip balms verbeterd waardoor ze nog beter zijn qua ingrediënten en nog meer gebruiksgemak bieden. Ik kreeg van Lush enkele producten om de nieuwe formule zelf te kunnen ervaren en wil jullie hier graag meer over vertellen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.
Vernieuwde Lush massage bars & lip balms
De vernieuwde lip balms bevatten geen conserveringsmiddelen, borax of parabenen meer. Ze zijn 100% vegetarisch en zitten in een tinnetje van 100% gerecycled materiaal.

Lip Service 10g, €8,30
Deze lippenbalsem zit nu al zo’n 10 jaar in het assortiment van Lush en is extreem populair. Je kunt hem gebruiken om je lippen lekker zacht en soepel mee te houden, maar ook andere droge plekjes op je lichaam zoals nagelriemen en ellebogen zullen dit product heerlijk vinden. Er zit o.a. cacaoboter, shea boter, olijfolie, abrikozenpitolie en essentiële oliën in. Ik vind hem zelf heel erg prettig in gebruik en hij zorgt ervoor dat droge lippen in korte tijd weer lekker zacht zijn. Ook voor de nagelriemen vind ik het echt een aanrader.
Vernieuwde Lush massage bars & lip balms Vernieuwde Lush massage bars & lip balms
Each Peach 65g, €11,15
Dit is echt een instante oppepper vanwege de vrolijke en zonnige geur. Er zit o.a. cacaoboter, shea boter, avocadoboter en mangoboter in en de geur is afkomstig van de oliën van limoen, sinaasappel, mandarijn en grapefruit.

Therapy 65g, €11,15
Deze massage bar heeft een zachte en licht kruidige geur en er zit o.a. cacaoboter, shea boter, sinaasappelolie, lavendelolie en neroli olie in.

De vernieuwde massage bars hebben een luchtigere formule, bevatten geen conserveringsmiddelen, zijn zuinig in gebruik, dragen de etherische oliën beter dan de voorgaande formule waardoor het aromatherapeutische effect nog beter merkbaar is en er zit 100% fair trade cacaoboter in. Ik merk bij beide massage bars inderdaad een groot verschil met de vorige formule: deze smelten veel gemakkelijker door de warmte van je handen en je kan hierdoor vlotter aan het masseren/insmeren gaan. Heel erg prettig! Beide massage bars zijn door alle voedende ingrediënten perfect voor als je een droge huid hebt, maar zijn ook heel erg goed te gebruiken als tussenstof voor een echte massage.

Lush is hard op weg om meer en meer producten in het assortiment te ontwikkelen zonder conserveringsmiddelen, good work!

Heb jij ervaring met de massage bars of lipbalms van Lush? Welke is jouw favoriet of naar welke ben jij het meest benieuwd?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 28 april 2013 at 21:57

  Hmm, zien er fijn uit die massagebars!

 • Avatar van Asmae
  Reply Asmae 28 april 2013 at 21:54

  Ik ben gek op Lush. Ik ga gauw eens een bezoekje brengen aan die leuke winkel! :)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 26 april 2013 at 12:15

  ik ga het eens kopen…mijn huid prikt echt de laatste tijd, de winter duurt veel te lang voor een droge huid,bedankt !

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 26 april 2013 at 11:47

  bedankt voor je antwoord,vandaar de prijs..hahha, weet je dat ik nog nooit van massage bars had gehoord,of wel gehoord en gezien maar altijd gedacht dat het gewoon zeep was…dom

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2013 at 12:04

   Nee joh, niks doms aan :) Maar mocht je een droge huid hebben dan kan ik ze wel aanraden om eens te proberen. Je doet er best lang mee en mijn huid wordt er heerlijk zacht en soepel van.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 26 april 2013 at 00:51

  niet echt goedkoop,maar ben nu wel nieuwsgierig geworden
  dus naar de zeep ga ik toch eens opzoek,ben gek op gewone zeepjes (dus geen gels)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 april 2013 at 09:19

   In het artikel laat ik massage bars zien, geen zepen. Maar als je gek bent op stukken zeep dan zou ik ook zeker eens naar Lush gaan, ze hebben hier erg veel heerlijke soorten in!

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 25 april 2013 at 22:43

  Deze producten heb ik nog niet gebruikt, de lipbalm lijkt mij wel erg fijn, die ga ik de volgende keer eens proberen denk ik.

 • Avatar van Cornelia
  Reply Cornelia 25 april 2013 at 22:28

  Oeh, die massagebar lijkt me echt fijn!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 25 april 2013 at 21:11

  Ik heb ze bij Lush in de handen gehad (massage bars) en ze leken me erg fijn, alleen vond mijn vriend ze niet lekker ruiken en tja … wie moet me dan masseren als hij het niet doet ^^ Dus ik heb ze niet meegenomen.

 • Avatar van Edith
  Reply Edith 25 april 2013 at 20:42

  Lijken me erg fijne producten!

 • Avatar van Wendy
  Reply Wendy 25 april 2013 at 20:18

  De Lip service lijkt me heerlijk. De lipbalm die ik graag wil proberen is Honey Trap en massagebar Hottie. Nu gebruik ik Soft Coeur en Friends with Benefits (helaas uit de schappen)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 25 april 2013 at 16:55

  Klinkt als erg fijne producten!

 • Avatar van Maeve MacLone
  Reply Maeve MacLone 25 april 2013 at 16:28

  Zo hé, ik wil echt nooit meer van die gladde.

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 25 april 2013 at 15:42

  Lip service en each peach kende ik al. Each peach vind ik een heerlijke massage bar

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 april 2013 at 15:27

  Ben er best benieuwd naar!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 25 april 2013 at 15:09

  Ik heb deze producten nog niet geprobeerd maar de lip balm klinkt wel heel fijn!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 25 april 2013 at 14:26

  Vooral de Lip Service is zooo fijn!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.