Beauty

Win! | 2 x een Pure Ontspanning delicia verwenpakket

3 april 2013

Pure Ontspanning delicia
Ook vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie in petto, dit keer gaat het om 2 keer een heerlijk verwenpakket van Pure Ontspanning in de heerlijke Delicia geur. Pure Ontspanning is een verzorgingslijn die je o.a. bij de Veluwse Bron kan aanschaffen. Ik heb de producten zelf al enige tijd in huis om er zelf ook kennis mee te maken, kijk mee voor meer informatie over de producten inclusief foto’s en reviews en natuurlijk meer informatie over de winactie.
Pure Ontspanning delicia
De pure ontspanning delicia producten hebben allemaal dezelfde zachte, bloemige geur waardoor je direct zo’n lekker wellnessgevoel krijgt en je je bijna op een prachtig Thais strand waant. De complete lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, showergel, bodylotion en geurstokjes waardoor je niet alleen jezelf van top tot teen in de geur kan hullen, maar ook je huis ernaar kan laten ruiken.
Pure Ontspanning delicia
De shampoo en conditioner doen prima hun werk en zorgen ervoor dat mijn haar schoon is en zacht aanvoelt. Ik heb een gevoelige hoofdhuid en krijg helaas wel een iets trekkende hoofdhuid van de producten, maar als je geen gevoelige hoofdhuid heb zal je daar vast geen last van hebben. De showergel geeft een lekker romig schuim en na het insmeren met de bodylotion voelt mijn huid achteraf lekker zacht aan. De bodylotion trekt lekker snel in en bevat o.a. hyaluronzuur, kokosolie, shea boter en tomaten-fruit extract. Als je de producten in combinatie met elkaar gebruikt ruik je ook nog eens de hele dag door heel subtiel naar de lekkere geur.

Winnen?
Ik mag 2 keer een complete set met hierin een shampoo, conditioner, showergel, bodylotion en geurstokjes weggeven. Hieronder staan enkele stappen waardoor je kans maakt op 1 van de 2 verwenpakketten.

1. Volg/abonneer/like op Twitter, Facebook, YouTube en/of Bloglovin’
2. Deel de winactie via social media (met linkje natuurlijk!)
3. Laat een reactie achter onder dit artikel met hierin hoe een perfecte feel good lentedag er voor jou uitziet.

Meedoen met deze winactie kan t/m 10 april 2013, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Good luck!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 9 april 2013 at 20:25

  Ik doe mee.
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je op YouTube
  Ik volg je op Facebook
  Ik volg je op twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/321689867635527682

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 7 april 2013 at 16:52

  mijn feel good lentedag is in de tuin zitten met een glas ijsthee en een goed boek.

 • Avatar van Karleine
  Reply Karleine 6 april 2013 at 18:51

  Ik volg je op Bloglovin en heb dit artikel geliked!

  Mijn favoriete feel good lentedag is eigenlijk heel simpel: het liefst maak ik in de lentezon een wandeling langs de kust. Het geeft mij z’n gezond gevoel om de frisse zeelucht op te snuiven. Verder wil ik vooral géén verplichtingen hebben op mijn feel good lentedag. Ik wil vooral doen waar ik ‘gewoon’ zin in heb!

 • Avatar van Lauren
  Reply Lauren 6 april 2013 at 16:15

  mijn feel good lente dag ziet er zo uit…
  het is heerlijk warm met een fris briesje tussen door. de vogeltjes fluiten en de bloemetje komen uit. lekker fris parfum op en lekker shoppen.
  x lauren

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 6 april 2013 at 11:46

  Beginnen met uitslapen, daarna een heerlijke dagje naar de sauna met goede vriendin, genieten van rust, eten en welness om vervolgens ’s avonds helemaal uitgerust met mijn man uit eten te gaan en te genieten van elkaar

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 6 april 2013 at 11:09

  Lekker per ongeluk vroeg wakker worden en dan uitgebreid uren in bad mooie bladen gaan lezen, met centimeters badschuim om me heen, terwijl mijn vier kinderen me lekker met rust laten ;-)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 5 april 2013 at 23:53

  Mijn perfecte feel good Lentedag is als ons gezinnetje compleet is.
  We heerlijk buiten kunnen lunchen/brunchen en daarna lekker met een bootje het water op gaan.
  Daarna heerlijk op een terrasje dineren

  Ik volg je op alle manieren en heb het artikel gedeeld: http://www.facebook.com/anita.tegussinklo?ref=tn_tnmn

  https://twitter.com/AGussinklo/status/320291377399357442

 • Avatar van jacqueline de Waal
  Reply jacqueline de Waal 5 april 2013 at 19:58

  Geweldig hoor!

 • Avatar van Lisanne Hoog
  Reply Lisanne Hoog 5 april 2013 at 18:46

  Heerlijk in het zonnetje huiswerk maken of een boek lezen, heerlijk!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 5 april 2013 at 17:55

  Ik kan kort en simpel er over zijn, maar een ultieme lentedag voor mij is gewoon: ZON!!!!! Echt, als er zon schijnt, vogeltjes fluiten en de bladeren hangen aan de boom maak je mij gelukkig haha!

  Ik volg je via bloglovin, youtube, twitter & facebook en heb getweet; https://twitter.com/britttxbrittt/status/320202867485065217

  Liefs,
  Britt

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 5 april 2013 at 17:41

  Ik volg je op alle site’s wat er boven staat en ik heb de linkje doorgestuurd naar de site’s die boven staan en mijn feel good lente dag is wanneer de zonnetje schijnt met een lekker aangenaam tempratuurtje van 15 graden en wanneer dan ook de vogels heerlijk fluiten.

 • Avatar van miranda de vries
  Reply miranda de vries 5 april 2013 at 16:55

  Met zo’n mooi pakket heb je elke dag een lente gevoel en vooral als je heerlijk op je terrasje van de zon kan genieten.

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 5 april 2013 at 16:17

  Wat een prachtig pakket, heerlijk z’n verwenpakket, doe graag mee, alles gedaan ;)

 • Avatar van Lisa Kars
  Reply Lisa Kars 5 april 2013 at 14:32

  Mijn feelgood lente dag begint met wakker worden terwijl het zonnetje naar binnen schijnt en de vogeltjes buiten fluiten. Verder hoef ik de hele dag helemaal niets te doen, maar kan ik lekker de hele dag in de tuin zitten lezen en in de zon weer in slaap vallen!

 • Avatar van Karin Spilt
  Reply Karin Spilt 5 april 2013 at 12:48

  Mijn perfecte lentedag is uitslapen, met het raam wagenwijd open klussen in de toekomstige babykamer, bijkomen in dbtuin met de poezen op schoot en als het even kan heerlijk buiten eten! Samen met mijn vriend natuurlijk!

 • Avatar van Jose Looijs
  Reply Jose Looijs 5 april 2013 at 11:29

  heerlijk met m’n vriendinnen een dagje eruit, terrasje pakken… en vooral gezellig kletsen en van het zonnetje genieten!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 5 april 2013 at 10:16

  De vogeltjes die heel me heel vroeg wakker maken met hun mooie gezang en de zon die opkomt en me wekt met de eerste lente zonnestralen die de sneeuw en alle kou doet verdwijnen….. de bloesem die heerlijke frisse geuren geven…..ik hou van de lente! ;-)
  Ik like, follow en share etc..
  Ik doe mee…..
  @chucky1012
  https://www.facebook.com/Ilovefashionandmakingpictures?ref=tn_tnmn

 • Avatar van Anika
  Reply Anika 4 april 2013 at 22:05

  Mijn perfecte feel-good lentedag: lekker weer buiten, wakker worden met de vogeltjes die fluiten. En dan er lekker op uit! Fietsen wandelen of gewoon in de tuin bezig zijn. En dan ’s middags in de tuin zitten met wat vrienden en genieten van wat drinken en wat lekkere hapjes. Zulke dagen, daar kijk ik de hele winter naar uit!

 • Avatar van Sophia
  Reply Sophia 4 april 2013 at 17:42

  De eerste zonnestralen komen eraan, nu sneeuw en ijs zijn verdwenen, kan ik met de lente in het vooruitzicht, weer de hele wereld aan

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 april 2013 at 17:41

  De eerste zonnestralen in mijn tuin verwarmen achter het glas mijn kruin en ik lach en zeg dag tegen de eerste lentedag

 • Avatar van Linda Linnemans
  Reply Linda Linnemans 3 april 2013 at 15:13

  De Lente…het mooiste seizoen. De ideale dag is de hele dag vrij zijn van verplichtingen. Genieten van de Lente-zon en lente- geuren. In mijn tuin met boek, tapas en Rosé. ..Heerlijk!!! Verheug me erop! ;)

 • Avatar van Fran
  Reply Fran 3 april 2013 at 14:41

  Superleuke actie!
  Ik volg je op Twitter, Bloglovin en Youtube.
  Ik heb hier http://tinyurl.com/c7ukub9 de winactie gedeeld.

  Mijn ultieme lente feel good moment.. Lekker in het zonnetje met een korte broek aan de hond uitlaten in het bos! Heeerlijk. En daarna op een terrasje een ijsje eten :)

  xx

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 3 april 2013 at 14:28

  Heerlijk in mijn tuin in het zonnetje, met een goed boek en een glaasje wijn, das genieten.

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 3 april 2013 at 14:17

  Ik volg je op alle 4 de plaatsen en heb een tweetje gestuurd (als PhiToe).
  Mijn ideale lente feel good moment is lekker lui in in de tuin in het zonnetje nageltjes lakken en genieten van de zon! mmmm krijg er zo zin in!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 3 april 2013 at 10:44

  Als het ooit nog lente gaat worden *wink* dan hoop ik dat ik ’s middags in de zon op mijn stretcher een boek kan lezen met het geluid van zoemende bijen op de achtergrond. Lijkt me heerlijk!

  Groetjes, Fleur

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 3 april 2013 at 09:31

  Ohhh wat een heerlijke winactie <3 l.o.v.e it!! <3

  Ik hou zo veeeeel van de lente en de zomer! Ik vind het heerlijk om weer groene bomen en bloemetjes te zien, om de eenden weer actief te zien, de mensen zonder jas te zien fietsen & mijn huisgenootjes fluitend door het huis te zien lopen. Iedereen is vrolijker, blijer en ziet er gezonder uit :). Heerlijk, love it!

 • Avatar van Jacoba Lamers
  Reply Jacoba Lamers 3 april 2013 at 08:07

  Een lekker fietstochtje maken en onderweg een terrasje pikken!
  Ik volg je op FB (als Jacoba Lamers), Bloglovin en Twitter (@Jacoba1970)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 3 april 2013 at 07:34

  Heerlijk zonnetje, vogeltjes fluiten, vlinders en bijtjes, terrasje, boek, een lekker drankje en geen lawaai of gezaag rond mijn hoofd. Life can be so good!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 3 april 2013 at 07:25

  Mijn feel good lentedag, is heerlijk luieren in de tuin en genieten van een zonnetje tussen de bloemen. Een lekker boek erbij en in de middag een lekker drankje op het terras met vrienden.

 • Avatar van vief
  Reply vief 3 april 2013 at 00:54

  mijn feelgood lentedag; die ruik ik! het prille groen, de dauw, de eerste bloemen, de krakend frisse geur omdat de luycht nog lekker schoon en helder is. ik zie het frisse groen ontluiken, hoor en zie de vogels druk in de weer met elkaar het hof maken en netjes bouwen. De zon schijnt zachtjes op m’n gezicht en ik geniet!
  zoals ik net al schreef hard bezig m’n eigen praktijk op te starten, dus geen tijd en geld voor zomerplannen….zo’n heerlijk wellness pakket voor thuis kan dan een hoop goed maken en me veel wellness momentjes bezorgen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.