Beauty

Win! | 5 x Aveda Passion Flower make-up set

10 april 2013

avedaface - Win! | 5 x Aveda Passion Flower make-up set
Ook vandaag heb ik als verrassing weer een prachtige winactie voor jullie, al zeg ik het zelf. Ik mag namelijk 5 mooie make-up pakketten met een deel van de Aveda Passion Flower collectie weggeven. De collectie is geïnspireerd op de haute couture collecties van dit seizoen. Janell Geason, artistic director van AVEDA make-up, introduceert met deze collectie een palet van vers geplukte bessen kleuren voor de lippen en unieke smokey oogschaduw kleuren. Kijk mee voor meer informatie, inspiratielooks en foto’s.
aveda passion flower 1 - Win! | 5 x Aveda Passion Flower make-up setaveda passion flower 2 - Win! | 5 x Aveda Passion Flower make-up set
De kwaliteit van de producten van Aveda vind ik zelf heel erg goed. Niet alleen hebben de producten een prachtige pigmentatie, ook hebben ze een verzorgend aspect. Zo worden de lippen gehydrateerd met plant- en fruitwassen die in de lipproducten verwerkt zitten. De producten hebben ook allemaal een subtiele natuurlijke bloemengeur.

De oogschaduws zijn verkrijgbaar voor €16,50 per stuk, de lipsticks kost €20,00 en de lipglossen kost €22,00. De producten zijn te koop bij verschillende schoonheidssalons en spa’s.
aveda passion flower 3 - Win! | 5 x Aveda Passion Flower make-up set
Beide looks in dit artikel zijn gemaakt met producten uit deze collectie. De bovenste foto is van begin dit jaar, de onderste is van deze ochtend. Zoals je kan zien is mijn huid wat van slag door de zonne-allergie en wisseling van temperaturen van de persreis naar Egypte. Mehhh :( Gelukkig begint het al langzaam weer weg te trekken! Ik wilde de foto toch graag delen vanwege de prachtige oogschaduwkleuren ♥

Winnen?
Ik mag van Aveda maar liefst 5 make-up pakketten weggeven met een deel van de Passion Flower make-up collectie hierin. Hieronder staan enkele stappen waardoor je kans maakt op 1 van de 5 pakketten.

1. Volg/abonneer/like op Twitter, Facebook, YouTube en/of Bloglovin’
2. Deel de winactie via social media
3. Laat een reactie achter onder dit artikel en omschrijf hierin welk gevoel deze collectie jou geeft. Je kan dit omschrijven in woorden, met een mooie collage, een gedicht… Creativiteit wordt beloond!

Meedoen met deze winactie kan t/m 17 april 2013, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Good luck!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ise
  Reply Ise 22 april 2013 at 17:33

  Ik doe mee!
  De collectie doet me denken aan de zomer/lente
  Daar word ik erûg vrolijk van
  Net als van makeuppies :)
  Zo ben ik weer het ZONnetje in huis

 • Avatar van Janna
  Reply Janna 15 april 2013 at 11:05

  Ik word hier warm en vrolijk van! Wat een prachtige diepe tinten. Perfect voor deze zomer.

  Ik volg je op Twitter, Facebook en heb het bericht met liefde gedeeld.

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 14 april 2013 at 21:22

  Warm gevoel, erg mooie en warme kleuren, ik doe graag mee.

  Groetjes Anneliese

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 14 april 2013 at 21:20

  Deze super leuke winactie gaat aan mij niet zomaar voor bij.
  Ik wordt van dit setje alleen maar vrolijk en erg blij.
  Met deze make up van Aveda Passion Flower raak ik helemaal in mijn sas.
  De kleuren maken mij vrolijk, hiermee blijf ik helemaal in de pas.
  Ik maak graag kans via je blog tweet of facebook.
  Van alle drie ben ik fan, en breng dan ook regelmatig een bezoek.
  Ik geniet volop van je uitgebreide site en de leuke blog.
  Het is dan ook nooit voor niets dat ik daarop inlog.

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 14 april 2013 at 19:20

  De kleuren die zijn zo mooi en wonderschoon
  Het is niet normaal meer maar net een droom
  Als ik deze prijs mocht winnen
  dan ben ik heel erg blij van binnen
  Want met deze mooie set zal ik er elke dag er mooi en dromend er uit zien
  En dat verdient dan weer elke dag een hele grote dikke tien
  Maar ja misschien kan ik er alleen maar over dromen
  En hoeft er iemand anders niet meer over deze mooie set te dromen
  Maar misschien gebeurt er wel een wonder speciaal voor mij
  En dan ben ik ermee heel erg blij

 • Avatar van Fran
  Reply Fran 14 april 2013 at 16:22

  Ik volg en like je op Bloglovin
  Ik volg je op Twitter en heb hier je actie gepromoot > https://twitter.com/DutchTeens/status/323440867241246720

  De collectie vind ik er krachtig en vrouwelijk uitzien.
  De make-up lijkt voor zelfstandige vrouwen!

  xx

 • Avatar van Heleen
  Reply Heleen 14 april 2013 at 11:35

  Nieuwe kleuren,
  nieuwe kansen,
  een nieuw seizoen en
  opnieuw gaan stralen.
  (m.a.w. hier worden we poetisch van)

 • Avatar van Amanda Gijsberts
  Reply Amanda Gijsberts 14 april 2013 at 11:11

  Alsof een champagnefles die op barsten staat,vol bubbels en prikkelende smaaksensatie.
  Het gevoel alsof vlinders over je huid kriebelen en kusjes op je navel plaatsen.

 • Avatar van Jacqueline de WAal
  Reply Jacqueline de WAal 14 april 2013 at 06:08

  Prachtige kleuren geweldige combinatie mogelijk!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 12 april 2013 at 20:24

  Wat een leuke winactie, ik volg je trouwens op alle maniertjes :)!

  Deze collectie geeft me een heel vrouwelijk gevoel. Niet alleen door de modellen die de prachtige make-up ophebben, ook de kleurtjes van de collectie zelf spreken mij behoorlijk aan. Ik kan het niet zo goed uitleggen, maar in ieder geval trekt mij deze collectie ontzettend aan! Trouwens die look die je er mee hebt gemaakt is ook mooi. De kleuren kun je goed hebben :)

  Liefs,
  Britt

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 12 april 2013 at 15:19

  Hi!! Leuk ik doe mee:D

  -Ik volg en like op bloglovin
  – Ik volg op twitter en heb een tweet gestuurd:
  https://twitter.com/JustsayAnouk/status/322700507066007552

  Liefs,
  ANouk

 • Avatar van Karleine
  Reply Karleine 11 april 2013 at 19:39

  Ik volgde je al op Bloglovin en heb je artikel geliked.

  Als ik naar deze collectie kijk, denk ik meteen aan bloemen en lente. Daarbij voel ik wat ik altijd bij lente voel: ik kan de wereld aan! Here I Come! Vanaf deze lente ga ik al mijn dromen waarmaken! De lente ontluikt nieuwe mogelijkheden, net zoals de natuur in de lente opnieuw ontluikt. Het volgende plaatje illustreert mijn gevoel helemaal:

  http://weheartit.com/entry/58186764/via/Chatelna

  Laat de lente beginnen!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
opi oz the great and powerful 2 - OPI Oz the Great and Powerful
OPI Oz the Great and Powerful

In het artikel over de nieuwste Disney film Oz the Great and Powerful heb ik jullie al een tijdje geleden...

Close