Beauty

Win! | 5 x Skin79 shining pearl BB Cream

4 april 2013

Skin79 shining pearl BB Cream
Sinds kort heb ik een nieuw product in huis en ik ben er gek op, de Skin79 Oriëntal shining pearl BB Cream Plus. Dit is een verzorgend product en een highlighter in één en is onsmisbaar als je van een mooie glow op je huid houdt. Ik heb hem zelf in ieder geval aan mijn routine toegevoegd voor als ik een feestje heb of er een bepaalde dag extra mooi uit wil zien, dit product geeft dan namelijk net een extra touch aan je look. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review van dit product en meer informatie over de winactie, want ik mag ditzelfde product maar liefst 5 keer verloten onder de lezers van Curvacious.nl.
Skin79 shining pearl BB Cream Skin79 shining pearl BB Cream Skin79 shining pearl BB Cream
De handige verpakking met ingebouwde kwast (die je eenvoudig los kan maken om te wassen, wel zo hygiënisch!) heeft een inhoud van 20ml. Je kan dit product gebruiken over je gehele gezicht waarbij het zorgt voor een algehele glow en een lichte egalisering, maar je kan hem ook als highlighter gebruiken op bijvoorbeeld je jukbeenderen. Op zichzelf geeft deze shining pearl BB Cream van Skin79 niet genoeg dekking, maar hij is wel erg prettig om bijvoorbeeld onder je foundation/BB Cream te dragen. Zo krijgt je huid een mooie glow en voelt het de hele dag door comfortabel aan, er zitten namelijk ook nog eens verschillende voedende en verzorgende ingrediënten in. De glow ontstaat door de miniscule lichtreflecterende deeltjes die erin verwerkt zitten. Love it!

Winnen?
Van BBcreamshop.nl mag ik maar liefst 5 keer dit product weggeven. Hieronder staan enkele stappen waardoor je kans maakt op 1 van de 5 Skin79 shining pearl BB Creams.

1. Volg/abonneer/like op Twitter, Facebook, YouTube en/of Bloglovin’
2. Deel de winactie via social media (met linkje natuurlijk!)
3. Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel hierin wat jouw leukste momentje van deze dag was.

Meedoen met deze winactie kan t/m 11 april 2013, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Good luck!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van home remedies for white hair
  Reply home remedies for white hair 18 juli 2013 at 23:33

  There are many different types of mousse out no gray hair at 70 there,” he says before an abrupt change of tack Mr. You re better off with softer lava shades. We sit in silence for a mile or two.

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 11 april 2013 at 21:00

  Nog net op tijd voor deze actie!
  Het fijnste moment vandaag was toen ik de hele looples van start to run kon uitlopen, trots op mezelf!

  Ik volg je via alle kanalen en postte een tweet (https://twitter.com/IlseDePrijck/status/322423447898685440)

  Bedankt voor alle fijne winacties!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 9 april 2013 at 20:52

  Ik doe mee!!
  Ik volg je op twitter, facebook, Youtube en bloglovin.

  Dit is mijn tweet: https://twitter.com/nona89/status/321696795858190336

  Mijn leukste moment van de dag moet nog komen. Zometeen heerlijk met mijn vriendje kletsen!

 • Avatar van Michelle Kaiser
  Reply Michelle Kaiser 9 april 2013 at 18:14

  Wat een mooi product! Ik doe mee, i love BB Cream

 • Avatar van Arianne
  Reply Arianne 9 april 2013 at 17:04

  Wat een leuke winactie! Ik volg overal en heb gedeeld via Facebook en Twitter. Dit is de link van Twitter: https://twitter.com/Arianne_vLierop/status/321639291795156992

  Ik kreeg een mailtje van Dove dat ik op de perslijst gezet word! Dat is mijn leukste moment van de dag haha.

 • Avatar van Deborah Swabedissen
  Reply Deborah Swabedissen 9 april 2013 at 07:43

  Dat mijn man, zijn baan in de gevangenis mocht houden!

 • Avatar van chloë
  Reply chloë 8 april 2013 at 23:14

  Mijn leukste momentje van de dag was vanmiddag samen met de kindjes op de bank een peertje eten. In de straat verzamelde zich een paar kids om te gaan spelen. Dit trok de aandacht van mijn kindjes (17 mnd oud tweeling jongen en een meid) ze gingen op hun krukjes voor het raam staan en begonnen uitbundig te zwaaien en kushandjes te geven aan de grotere kids, mijn hart smolt en op dat moment toverde ze bij die kids ook een grote glimlach op hun gezicht. Dat doet je toch al je zorgen vergeten!! Love it.

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 7 april 2013 at 14:53

  Heel erg, maar alle producten die je in je winacties zet zijn producten die ik heel graag wil hebben- ik blijf maar meedoen hehe! Ik tweet via @irisxvi.

  Mijn geluksmoment van de dag was eigenlijk heel raar, ik werd vanmorgen wakker met een super erge kater, ik ben doodmoe en zie er niet uit. Maar mijn herinnering aan gisteravond maakt alles weer goed! Na lange tijd kon ik eindelijk een paar van mijn beste vrienden weer zien :-) We zijn allemaal druk aan het studeren en het maakt me zo gelukkig als ik ze weer zie! Daardoor geniet ik op een rare manier van mijn kater, haha!

 • Avatar van Karleine
  Reply Karleine 6 april 2013 at 18:54

  Ik volg je op Bloglovin en heb je artikel geliked!

  Ik werd helemaal gelukkig toen ik mij realiseerde dat we vandaag de eerste echte lentedag hebben gehad! Dat voelde als een geluksmomentje:)

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 6 april 2013 at 16:40

  Wat ontzettend leuk, ik doe graag mee :). Ik volg je via Fb, Twitter, Bloglovin en youtube en ik heb ook getweet: https://twitter.com/britttxbrittt/status/320541529238298625

  Mijn leukste momentje van de dag was dat ik had gewonnen met korfbal =D Altijd leuk!

  Liefs,
  Britt

 • Avatar van Lauren
  Reply Lauren 6 april 2013 at 16:13

  Ik heb alles gedaan.

  mijn favoriete moment van vandaag was dat ik vanochtend wakker werd en dat hel heerlijk weekend was.
  xx lauren

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 6 april 2013 at 12:00

  Het moment dat mijn dochter onder het gat doorzwemde voor het behalen van haar C-diploma

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 6 april 2013 at 11:07

  Leukste moment moet nog komen: als ik straks mijn lief op ga halen (we LATten)

 • Avatar van Lisanne H
  Reply Lisanne H 5 april 2013 at 18:54

  Het leukste moment van de dag was dat ik mijn vriend ging ophalen om naar een huisje te gaan waar ik oppas, en daarvoor nog samen met hem naar de kapper gegaan ben. Vervolgens zijn we eten gaan halen en nu heerlijk op de bank achter de laptop + knuffelen. Eigenlijk was de middag een groot leuk moment!

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 5 april 2013 at 17:45

  Mijn beste moment moet nog komen en dat is vanavond wanner ik mijn nieuwe bril op haal en ik heb vandaag al wel 1 klein heerlijk momentje gehad toen ik mij heerlijk verzorgde met een scrub, en verzorgings behandeling voor mijn gezicht heerlijk gewoon om wel eens een uitgebreide gezichts behandeling te doen.

 • Avatar van angelique
  Reply angelique 5 april 2013 at 16:54

  super zou het heel graag willen uitproberen

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 5 april 2013 at 16:03

  Erg mooi, ik doe graag mee, alles gedaan ;)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 5 april 2013 at 14:45

  Ik heb net onze kleine Fytje aan de telefoon en die biedt me een plak zelfgebakken cake aan. Zo lief!

 • Avatar van Jose Looijs
  Reply Jose Looijs 5 april 2013 at 11:46

  mijn leukste momentje van deze dag? Toen ik vanmorgen m’n vriendin appte om te vragen of ze thee kwam drinken en dat ze kon komen! :-) Was ff gezellig… en ook wel ff nodig in deze heftige week…

 • Avatar van lin diemeer
  Reply lin diemeer 5 april 2013 at 09:49

  Deze wil ik wel uit proberen.ziet rr top uit

 • Avatar van maartje
  Reply maartje 5 april 2013 at 09:35

  mijn mooiste moment van de dag was een tekening met tekst van mijn dochter dat ze erg blij met mij is dat ik er voor haar ben en klaar sta als ze met iets zit

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 5 april 2013 at 05:48

  Om dit artikel te lezen en vervolgens invulde om mee te doen!! * wacht in spanning af*

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 5 april 2013 at 05:20

  Geweldige actie super leuk om mee te mogen doen.

 • Avatar van Dala Luz
  Reply Dala Luz 4 april 2013 at 23:46

  een overwinning op mezelf, beetje overstuur na een intensieve sessie en daarna toch naar een meet met onbekenden gegaan op het stationr ond spitsuur: schouderkloppen voor mij!

 • Avatar van Anika
  Reply Anika 4 april 2013 at 22:30

  Ook al een leuke actie!

  Mijn mooiste moment van de dag was toen een vriendin belde die ik al tijden niet heb gezien. We zaten vroeger in hetzelfse sportteam, maar later verhuisde ze met haar familie naar de andere kant van het land. Het contact verwaterde tot ze vandaag ineens weer belde. Ontzettend gezellig!

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 4 april 2013 at 22:13

  Mijn geluksmomentje van vandaag waren de nacho’s die ik vanavond gemaakt had. Vriendjelief noemde ze ‘niet zijn ding’ (GRR) maar ik vond ze heerlijk! I <3 NACHO'S!!!!!

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 4 april 2013 at 19:39

  Ik kan niet ontkennen dat ik het heel erg leuk vond dat de rok die ik
  vanmorgen in de kast zag hangen en die ik door “omvangrijke”problemen
  al een tijdje niet meer had gedragen me weer als gegoten zat.
  Ik heb nog net geen dansje gemaakt.

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 4 april 2013 at 17:49

  Yay, mijn mooiste moment was vandaag dat ik me 3 kwartier had verslapen, en achteraf het eerste uur vrij bleek te zijn :D altijd leuk zo’n moment!

 • Avatar van Fran
  Reply Fran 4 april 2013 at 17:21

  Mijn leukste moment van de dag was toen ik klaar was met de toets(en) waar ik de hele week tegenop zag. En ze gingen beter dan verwacht!

  Ik volg en like je op Bloglovin, op Twitter en op Youtube! Hier mijn tweet: http://tinyurl.com/c8w7odn

 • Avatar van Kim Kloosterman
  Reply Kim Kloosterman 4 april 2013 at 17:01

  Mijn mooiste moment van de dag is samen met mijn lief de stad ingaan en samen lunchen voordat hij ging werken echt gezellig, het enige voordeel van het geen werk meer hebben :(

  Gedeeld op Twitter @kimigirlz en op Facebook

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 april 2013 at 16:36

  Leuk ik doe mee! Heb alles gedaan (: Mijn leukste moment van vandaag was mijn economie SE! Volgesmij is dat de makkelijkste economie toets die ik ooit heb gemaakt xD Hopen op een goed cijfer!

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 4 april 2013 at 16:20

  Vind ik leuk! Ben wel benieuwd naar dit product, heb sowieso wel goede ervaringen met Skin79 :) Ik heb gedeeld op twitter (https://twitter.com/Marjolean/status/319816221325414400) en geliked via bloglovin. En ik hoop dat mijn diner bij Happy Italian Pizza vanavond hoogtepuntwaardig gaat worden, want verder is m’n dag tot nu toe niet zo spetterend haha.

 • Avatar van Rikst
  Reply Rikst 4 april 2013 at 15:53

  Mijn leukste moment van de dag is dat ik na het maken van een zware toetsweek naar huis fietste, en lekker kon ontspannen op de fiets met een heerlijk zonnetje en overal om me heen lammetjes! Ik heb je geliked op bloglovin als dots&blossom

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 4 april 2013 at 15:09

  Dat ziet er zo goed uit en ik ben op zoek naar een goede BB cream dus wie weet :-)
  Ik volg je met bloglovin, facebook, twitter en ik heb ook getweet, dit is de link: https://twitter.com/jlalfairytale/status/319798179593854976
  Misschien heb je hem al gezien bij je mentions, want ik heb je ook even gementioned als je dat niet erg vind. Mijn mooiste moment van de dag was net twee uurtjes geleden dat ik met mijn muziekleraar mijn individueel eindexamen stuk voor muziek aan het oefenen was onder begeleiding van hem op piano en ik op sopraan saxofoon. Echt een moment van, ‘ik wil zo graag slagen en hopelijk gaat alles goed aankomende dinsdag met de uitvoeringen.’ En het was natuurlijk ook gewoon even heerlijk om te spelen.

 • Avatar van natasja kroneman
  Reply natasja kroneman 4 april 2013 at 14:24

  super leuke aktie, lijkt me een heerlijk produkt . Heb de aktie gedeeld via twitter en facebook. mijn leukste moment van de dag was…dat tussen de middag de zon heerlijk scheen en ik mijn broodje in het zonnetje uit de wind kon eten…..heerlijk heb echt zin in de lente/zomer…….#genietvankleinedingen
  groetjes natasja

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 4 april 2013 at 14:12

  Wow nog een geweldig winactie :) Deze bb cream ziet er heel mooi uit, ik doe graag mee.

  Ik volgde je al op alle social media en heb een tweet verstuurd http://twitter.com/staceyswereld/status/319783846658834433

  Mijn geluksmoment van vandaag was lekker uitslapen (mijn man was vrij en heeft de kids naar school gebracht en dus gebeurt uitslapen voor mij nooit) en toen mijn dochter thuis kwam en mij een dikke knuffel gaaf omdat ze mij miste :)

 • Avatar van Judith Donkers
  Reply Judith Donkers 4 april 2013 at 13:30

  Mijn mooiste moment van de dag was vanmorgen , ben naar de kapper geweest voor een goede opknapbeurt en zie er weer stralend uit met mijn nieuwe kapsel.

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 4 april 2013 at 12:20

  Mijn mooiste momentje van de dag was een half uurtje geleden, toen de postbode voor de deur stond met mijn maandelijkse Stylecase. Wederom een mooie box die aanvoelt als een cadeautje. Helemaal happy en ongeduldig om al het leuke uit de box te gaan testen.

 • Avatar van Evelyne
  Reply Evelyne 4 april 2013 at 10:48

  Dit product ken ik nog niet! Voor de droge huidjes vast heel fijn, voor een vette huid als de mijne is een highlighter all over vaak een slecht idee…… dus veel succes dames.
  Hoop leuke winacties weer Desiree!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 4 april 2013 at 10:22

  Oh dit lijkt me een heel mooi product. Ik vind Skin79 een erg fijn merk, ik heb twee verschillende BB Creams van ze.

  Mijn geluksmoment van vanmorgen: ik ging Cody uit bed halen en hij lag zoals altijd weer eens achterstevoren en ondersteboven in bed. Zo gauw hij de deur open hoorde gaan ging z’n koppie omhoog, stak 1 vingertje op en zei: ‘hai’. Dat heeft hij net geleerd en doet hij nu de hele dag door. Zo schattig <3

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 4 april 2013 at 09:38

  Een fijn moment was gisteren toen ik twee ieniemini kleine bokjes zag op een wei. Ze waren niet hoger dan 30 cm!! Zou het dan toch lente worden? I sure hope so ;-)

  Groetjes, Fleur

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 4 april 2013 at 07:20

  Wat een leuke actie, hiermee ben ik bijna klaar voor de zomer, oké alleen de zon nog. Ik volg en like je op Bloglovin en Facebook. Twister heb ik helaas niet. Maar ik wil wel heel erg graag winnen. Groetjes joyce

 • Avatar van steffie
  Reply steffie 4 april 2013 at 06:12

  Mijn leukste momentje is dat mijn vriend nog een dikke knuffel haf voordat hij ging. En dan niet een standaard knuffel, maar gewoon een knuffel die wat bij me losmaakte ^^ Waarom? Geen idee maar het gaf me een geweldig gevoel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 4 april 2013 at 05:56

  Wat een leuke winactie……ik doe dan ook erg graag mee omdat ik van glowy producten hou en de weersberichten zien er voor volgende wk heel goed uit met veel zon! Ik ga binnenkort naar een concert en een aantal dgn erna is mijn b’day…..dus party´s genoeg om er goed uit te zien! Mijn mooiste moment van de dag was dat ik met een vriendin naar een afterwork party geweest was en ze er eightees en ninetees muziek draaiden……mijn vriendin en ik gooiden de benen lekker los en wat hadden we een lol…… terwijl ik dacht dat er alleen maar over werk gesproken zou worden……..We waren met flink wat kennisen van haar en het was zo gezellig Dat we de hele avond veel gelachen hadden, genoten van de heerlijke hapjes en veel gekletsd! ;-)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 4 april 2013 at 03:53

  Ik doe graag mee aan de winactie want ik hou erg van dit soort glowy producten! Ik volg je op Twitter, FB, bloglovin’ en instagram. En heb de actie gedeeld op FB en Twitter! Mijn leukste moment vandaag: op de kermis even langs lopen met een vriend van me en spontaan besluiten om de New Yorker in te gaan. Heerlijk jeugdsentiment zo in zo’n attractie. Lekker ongegeneerd gillen, we hebben genoten :)

 • Avatar van Marrie sterk
  Reply Marrie sterk 4 april 2013 at 00:55

  Het leukste moment was, dat mijn zoon vanmiddag vertelde dat hij artiest wil worden . Hij had een complete berekening gemaakt, wat hij verdient met z’n AH baantje 48 uur per maand en wat hij kwijt zou zijn aan zangles en drumles, want hij wilde wel graag in de + blijven staan. Superleuk toch ? En zo verstandig :)

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 4 april 2013 at 00:38

  Mijn leukste momentje was het helemaal aantrekken van de outfit voor mijn bruiloft omdat mijn moeder naar onze jurken kwam kijken. En dan de blik op mama’s gezicht <3

  • Avatar van Lin
   Reply Lin 4 april 2013 at 00:42

   Oh, ik heb het artikel gelinkt op mijn FB. Heb je even een vriendschapsverzoek gestuurd, kun je het zelf bekijken ;)

 • Avatar van Kiani
  Reply Kiani 4 april 2013 at 00:37

  Heb het even gedeeld en gevolgd!

  Mijn mooiste moment van de dag was tochwel toen ik na maanden mijn vroegere beste vriend terug zag. Ik had hem zo lang niet meer gezien, en was zo blij!

 • Avatar van Doortje Nicolaï
  Reply Doortje Nicolaï 4 april 2013 at 00:22

  Mijn mooiste moment was om half 10 vanavond, toen onze zoon uit Haarlem onverwacht voor de deur stond..! Hij was ” toch in de buurt” , zei hij…Na even gezellig bijgepraat te hebben, is hij nu weer op de terugweg, nog 2 uur rijden voor de boeg…!

  • Avatar van angela luca
   Reply angela luca 4 april 2013 at 14:25

   Mooiste moment was vanochtend toen ik lekker aan het kroelen was met mnbabytje ♥

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.