Reizen & vrije tijd

Win! | Een Honda Civic voor een weekend inclusief high-tea

18 april 2013

Honda Civic
Heb je zin om eens een nieuwe auto uit te proberen, leuke tourtjes te maken naar bijvoorbeeld het strand of leuke dorpjes/steden of wellicht vrienden/familie te bezoeken die verder weg wonen? En dan ook nog tussendoor genieten van een heerlijke high-tea voor 2 personen.. Dit kan allemaal geregeld worden als je mee doet met deze leuke actie. Omdat de Honda Civic uitgeroepen is tot Women’s World Car of the Year 2012 hebben Honda en ik samen een leuke actie bedacht. Je maakt namelijk kans om een weekend in een nieuwe Honda Civic rond te mogen rijden (inclusief een volle tank!) en je krijgt daarna ook nog een heerlijke high-tea voor 2 personen aangeboden. Kijk mee voor meer informatie en mijn persoonlijke ervaring met deze auto.

Women’s World Car of the Year
De jury, gevormd door twintig vrouwen uit elf verschillende landen, allemaal werkzaam in de autobranche, beoordeelden de Civic op criteria die vrouwen in overweging nemen bij de aanschaf van een auto. Veiligheid, prijs-kwaliteitverhouding, esthetisch voorkomen, bagageruimte, rijgemak, kleur, uitstraling, milieuvriendelijkheid en kindvriendelijkheid zijn aspecten die meewogen in de beoordeling in het onderdeel Economy Car. Daarnaast heeft Honda twee prijzen gewonnen voor het meest betrouwbare automerk.

Eigen ervaring
Afgelopen weekend heb ik zelf de Honda Civic mogen uitproberen en ik ben aangenaam verrast. Waar ik normaal niet val voor een sportief uiterlijk van de auto, vind ik dit witte model met sportieve details zeker niet verkeerd. De grootte van de kofferbak, de zitruimte op de achterbank, het comfort van de stoelen en de stilte in de auto (weinig last van ruis/omgevings-/weggeluiden) maakten het testen tot een prettige ervaring. Nu kijk ik hier natuurlijk heel anders naar omdat ik zelf geen rijbewijs heb, maar aangezien mijn man heeft gereden wil ik ook nog enkele opmerkingen van hem erbij plaatsen over het gebruiksgemak: “De auto heeft een fijne wegligging, trekt snel op, schakelt soepel en is sportief in gebruik. Ondanks het compacte formaat is hij van binnen toch verrassend ruim. Fijn autootje!”

honda-civic-3
Winnen?
Honda Nederland  stelt voor een weekend naar keuze een Honda Civic beschikbaar inclusief een volle tank èn een waardebon voor een high-tea voor 2 personen. De enige voorwaarde om mee te doen is natuurlijk dat je wel een geldig rijbewijs moet hebben.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg/abonneer/like op Twitter, Facebook, YouTube en/of Bloglovin’
2. Laat een reactie achter onder dit artikel waarin je omschrijft wat voor jou een perfecte vrouwenauto maakt. Zou je er bepaalde handigheidjes, gadgets, extraatjes of ‘snufjes’ in willen zien? Wat te denken van de vormgeving, kleur en/of print? Kortom: beschrijf jouw droomauto. Laat je creativiteit de vrije loop!

Meedoen met deze winactie kan t/m 24 april 2013, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Good luck!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van paula
  Reply paula 24 april 2013 at 22:17

  Wat een leuke prijsvraag zeg. ik heb geliked en gedeeld. En soms komen dromen uit…… ik heb een rijbewijs….. en ben dol op lekkere dingen! wat een leuke combinatie zeg…..ik ben helemaal enthousiast!

 • Avatar van Marjan
  Reply Marjan 24 april 2013 at 20:58

  stoer, fel kleurtje, leuke strepen, leuke gadgets en een vrouwelijk interieur! Niet altijd maar weer zwart en wit. dat is echt heel saai

 • Avatar van Inge Posthumus
  Reply Inge Posthumus 23 april 2013 at 20:45

  Mijn favoriete vrouwenauto is een mooie sportieve auto met vrouwelijke lijnen, met genoeg ruimte in de kofferbak voor al mijn tassen na het shoppen. Een airconditioning die mijn huid niet uitdroogt en een raam met UV filter voor mijn gezicht. Een automatisch lichtje wanneer je je spiegeltje gebruikt in de zonneklep, zodat je (wanneer je stilstaat) ook in het donker even je lipgloss bij kunt werken. Een speciale houder die je Ipad tijdens het rijden oplaat. En ik hou van afwisseling dus een autolak die veranderd bij een bepaalde temperatuur zodat je regelmatig in een andere kleur auto rijd zou voor mij de perfecte vrouwenauto maken!

 • Avatar van Cornelia
  Reply Cornelia 23 april 2013 at 11:40

  Ik heb zelf niet een rijbewijs, maar toch zou ik mee willen doen aan deze winactie. Want wat ik wil is dat ik een weekend weg wil met een allerbeste vriendin van mij, dat zijn wij al zo lang van plan. Omdat ik de laatste tijd een drukke en onrustige tijd heb gehad, en wij dus elkaar weinig hebben gezien. En dit lijkt me hartstikke leuk, want en ik houd er echt van om in een auto te zitten en lekker ver te gaan rijden, en wij houden van lekker kletsen theeleuten maar vooral ook van heerlijk eten! Zij heeft wel een rijbewijs, het lijkt me hartstikke leuk om samen met haar dit uit te voeren stel dat ik een van de winnaars zou zijn (zou super tof zijn!)

  Maar wat ik als ideale auto zie is een auto die van zichzelf al een hoger zittende stoel heeft bij het stuur, ik zie vaak dat vrouwen toch wel laag zitten bij het stuur. Ook moet er bij elke zitting in de auto een opklapbare (via het dak) spiegel zitten, zodat je je nog snel kan opmaken of bekijken hoe je eruit ziet ook als je achter in de auto zit. Ook moet er een speciaal dashboard inzitten die gemaakt is om parfum, borstels en makeup in te kunnen bewaren. Eigenlijk zou het ook ideaal zijn als je een standaard koelkast in de auto zou hebben om wat drinken onderweg mee te kunnen nemen! Tuurlijk moet de auto ook geruisloos kunnen rijden, zodat we met vrouwen onder elkaar lekker kunnen kletsen.
  Qua print zou ik niet zo snel wat geks doen met de auto, want om nou een knalroze barbie auto te nemen of een auto met tijgerprint lijkt me helemaal niks en het oogt ook goedkoop. Doe mij maar een chique zwarte auto, met splinternieuwe luxe opvallende velgen! Ook zou het handig zijn om een handig haakje in de auto te hebben om de tas goed op te kunnen hangen, of vat te kunnen klemmen. Het kan welleens voorkomen dat tijdens het rijden de auto van de stoel vliegt.

  Verder lijkt het me super gaaf om een ingebouwde ipad te hebben bij elke stoel in de auto, zodat je de nieuwste trends, de laatste uitzendingen, en de nieuwste blogs kan lezen! Ook handig als je je snel onderweg moet opmaken of je haar moet doen en je weet niet zo snel wat je wilt, dan kan je dat even daarop bekijken!

  Ik zou nog uren kunnen door praten denk ik over wat me allemaal leuk lijkt, maar dit is het dan ongeveer wat mij het gaafst lijkt!

  Ik volg je al op bloglovin en op facebook & twitter! & ik zal dit artikel like op bloglovin :) Vind het echt een gave winactie!

  Liefs,
  Cornelia

 • Avatar van diana van os
  Reply diana van os 23 april 2013 at 06:56

  o heelijk ik doe ook mee! leuke actie!

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 22 april 2013 at 22:50

  Echt gaaf…..alles gedaan, ik doe heel graag mee :)

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 22 april 2013 at 21:07

  De auto moet lekker sportief rijden, zodat ik bij de stoplichten lekker sneller kan optrekken en de man in de auto naast mij ver achter laat :-)

 • Avatar van Ise
  Reply Ise 22 april 2013 at 17:28

  Mijn droomauto heeft een super vette tv vanbinnen een mobiele oplader een ingebouwde stijltang en krultang ( YES ) en is van buiten klein en vanbinnen groot. roze kleurtje is niks mis mee. ik doe mee vooral voor mijn moeder maar die kan zich niet goed opgeven :D

 • Avatar van sanne molenaar
  Reply sanne molenaar 22 april 2013 at 12:28

  De perfecte vrouwenauto is voor mij een auto met automatisch piloot, voor als je eventjes je make-up wilt doen ;). Natuurlijk een handsfree systeem om te kunnen bellen. De auto zou een beetje op een mini cooper lijken alleen groter zodat al je shopping bags erin passen ^^. Een tomtom waarin alle winkels staan ingesteld en de tomtom moet weten wat je waar kunt kopen dus als je bijvoorbeeld een gucci tas wilt kopen zeg je dat hardop en hij zegt gelijk hoe je moet rijden om naar de winkel te komen waar ze die te koop hebben :D. Wat natuurlijk ook wel perfect zou zijn is een kleding kast in de auto die verdwijnt in de zijkanten achterin en als je op een knopje drukt komt er een kleding rek te voorschijn voor als je een keer per ongeluk wijn over je kleding hebt geknoeid. Ooh en veel boeken die onder de stoelen verstopt zijn zodat je altijd kunt lezen zou fantastisch zijn ^^. En een föhn in je auto !! Dus als je ’s ochtends met natte haren de deur uitrent kun je in je auto op een knopje drukken en dan komt er hete lucht van boven en van voren dat je haren föhnt :D
  XX Sanne

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Reizen & vrije tijd
activity international - Tip! Activity International
Tip! Activity International

Via een persbericht werd ik op de hoogte gesteld van Activity International en ik wilde dit graag als tip met...

Sluiten