Beauty

Win fijne beautycadeautjes voor je moeder!

28 april 2013

Win fijne beautycadeautjes voor je moeder!
Nog even en het is 12 mei: Moederdag! De perfecte dag om haar eens even extra te verwennen met lieve woorden en/of een leuk cadeautje. Dit jaar mag ik enkele van jullie hier bij helpen want zowel Nivea als Sabon hebben fijne beautycadeautjes beschikbaar gesteld. Doe mee met deze winactie en wie weet krijgt jouw moeder nog mooi op tijd een leuke verrassing bij de post. Kijk mee voor meer informatie over de te winnen beautyproducten en de actie.
Win fijne beautycadeautjes voor je moeder!
10 x Nivea crème in limited edition blik
Wie kent deze blikken nu niet? De bekende crème uit het blauwe blik kan gebruikt worden voor de handen, het gezicht en het lichaam en is een perfecte vochtinbrenger voor elk seizoen. Deze blikken met de bekende Nivea Crème worden verzonden in een leuk cadeaudoosje en met één van de 4 leuke hartprintjes erop maakt het een lief cadeautje.
Win fijne beautycadeautjes voor je moeder!
2 x Sabon ‘Dear Mom’ pakket
Sabon heeft speciaal voor Moederdag een leuk cadeaupakket samengesteld welke ook in de winkels te koop zal zijn. Er zit een heerlijke bodylotion (50ml), een handcrème (30ml) en een voetcrème (30ml) in. De gezamenlijke waarde van het pakket is €23,80, maar speciaal voor Moederdag zijn ze verkrijgbaar voor €14,95 èn wordt het mooi luxe verpakt. De Sabon moederdagcadeaus zijn hier direct te bestellen.

Winnen?
Om kans te maken op 1 van de 12 moederdagcadeautjes voer je onderstaande stappen uit:

1. Volg/abonneer/like Curvacious op Twitter, Facebook, YouTube en/of Bloglovin’
2. Laat een reactie achter onder dit artikel met hierin de leukste/mooiste herinnering aan je moeder.

Meedoen met deze winactie kan t/m 5 mei 2013, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Good luck!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jacques
  Reply Jacques 5 mei 2013 at 16:56

  ..mijn moeder is al JAREN geleden overleden… Ik herinner mij haar als degene die Nivea-creme gebruikte en haar kinderen voorschreef voor bescherming zonnebrand… Dat blikje behoort nog steeds tot mijn standaard uitrusting, ook al hebben mijn ex en mijn kinderen mij inmiddels de modernere varianten van Nivea aangesmeerd (letterlijk..)

 • Avatar van Karleine
  Reply Karleine 5 mei 2013 at 11:42

  De leukste herinnering aan mijn moeder? Dat zijn er eigenlijk een heleboel! Mijn moeder en ik hebben een fijne band en daardoor doen we geregeld leuke dingen samen. Het zijn geen ‘hoogtepunt herinneringen’, maar voornamelijk herinneringen waar ik later met een fijn gevoel aan terug kan denken. Waarvan ik achteraf denk: ‘blij dat ik het heb gedaan’. Hele fijne herinneringen zijn bijvoorbeeld de vele Nederlandse steden, die ik toch echt – al shoppend – met mijn moeder onveilig heb gemaakt. Inmiddels hebben we bijna alle bekende Nederlandse steden gehad. Of de buitenlandse reisjes die we hebben gemaakt. Londen en Madrid. In beide steden zijn we een week (!) geweest. Heerlijk! Ik denk dat die reisjes toch echt de bekroning waren op onze fijne moeder-dochter band. Ik hoop dat er nog vele bekroningen mogen volgen!

  Oh ja, ik volg je op Bloglovin!

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 5 mei 2013 at 07:25

  Het is moeilijk om een favoriet moment met/van mijn moeder te vinden. We maken al jaren regelmatig uitstapjes met de trein en gaan dan samen verschillende steden in Nederland onveilig maken. Altijd heel gezellig en hier denk ik ook graag aan terug. Ook staat ze altijd voor mij klaar als er iets is, ik advies nodig heb, ik hulp nodig heb met het ramen lappen, en noem maar op. Het is gewoon een hele lieve vrouw, die hopelijk nog lang bij mij is en die ik als ik haar in het zonnetje zet zegt, ja dat is toch niet nodig. En toch blijf ik het doen. Daarom ook, wil ik haar graag weer een keer verrassen, want Nivea gebruikt ze ook nog eens dagelijks en dat al meer dan 40 jaar (toen ik geboren werd namelijk al).

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
john van g lente zomer 2013 2 - Een frisse lentelook met John van G.
Een frisse lentelook met John van G.

Zodra de zon meer gaat schijnen ben ik iemand die qua make-up lichtere en frissere kleuren gaat gebruiken en de...

Sluiten