Beauty

Win fijne beautycadeautjes voor je moeder!

28 april 2013

Win fijne beautycadeautjes voor je moeder!
Nog even en het is 12 mei: Moederdag! De perfecte dag om haar eens even extra te verwennen met lieve woorden en/of een leuk cadeautje. Dit jaar mag ik enkele van jullie hier bij helpen want zowel Nivea als Sabon hebben fijne beautycadeautjes beschikbaar gesteld. Doe mee met deze winactie en wie weet krijgt jouw moeder nog mooi op tijd een leuke verrassing bij de post. Kijk mee voor meer informatie over de te winnen beautyproducten en de actie.
Win fijne beautycadeautjes voor je moeder!
10 x Nivea crème in limited edition blik
Wie kent deze blikken nu niet? De bekende crème uit het blauwe blik kan gebruikt worden voor de handen, het gezicht en het lichaam en is een perfecte vochtinbrenger voor elk seizoen. Deze blikken met de bekende Nivea Crème worden verzonden in een leuk cadeaudoosje en met één van de 4 leuke hartprintjes erop maakt het een lief cadeautje.
Win fijne beautycadeautjes voor je moeder!
2 x Sabon ‘Dear Mom’ pakket
Sabon heeft speciaal voor Moederdag een leuk cadeaupakket samengesteld welke ook in de winkels te koop zal zijn. Er zit een heerlijke bodylotion (50ml), een handcrème (30ml) en een voetcrème (30ml) in. De gezamenlijke waarde van het pakket is €23,80, maar speciaal voor Moederdag zijn ze verkrijgbaar voor €14,95 èn wordt het mooi luxe verpakt. De Sabon moederdagcadeaus zijn hier direct te bestellen.

Winnen?
Om kans te maken op 1 van de 12 moederdagcadeautjes voer je onderstaande stappen uit:

1. Volg/abonneer/like Curvacious op Twitter, Facebook, YouTube en/of Bloglovin’
2. Laat een reactie achter onder dit artikel met hierin de leukste/mooiste herinnering aan je moeder.

Meedoen met deze winactie kan t/m 5 mei 2013, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Good luck!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jacques
  Reply Jacques 5 mei 2013 at 16:56

  ..mijn moeder is al JAREN geleden overleden… Ik herinner mij haar als degene die Nivea-creme gebruikte en haar kinderen voorschreef voor bescherming zonnebrand… Dat blikje behoort nog steeds tot mijn standaard uitrusting, ook al hebben mijn ex en mijn kinderen mij inmiddels de modernere varianten van Nivea aangesmeerd (letterlijk..)

 • Avatar van Karleine
  Reply Karleine 5 mei 2013 at 11:42

  De leukste herinnering aan mijn moeder? Dat zijn er eigenlijk een heleboel! Mijn moeder en ik hebben een fijne band en daardoor doen we geregeld leuke dingen samen. Het zijn geen ‘hoogtepunt herinneringen’, maar voornamelijk herinneringen waar ik later met een fijn gevoel aan terug kan denken. Waarvan ik achteraf denk: ‘blij dat ik het heb gedaan’. Hele fijne herinneringen zijn bijvoorbeeld de vele Nederlandse steden, die ik toch echt – al shoppend – met mijn moeder onveilig heb gemaakt. Inmiddels hebben we bijna alle bekende Nederlandse steden gehad. Of de buitenlandse reisjes die we hebben gemaakt. Londen en Madrid. In beide steden zijn we een week (!) geweest. Heerlijk! Ik denk dat die reisjes toch echt de bekroning waren op onze fijne moeder-dochter band. Ik hoop dat er nog vele bekroningen mogen volgen!

  Oh ja, ik volg je op Bloglovin!

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 5 mei 2013 at 07:25

  Het is moeilijk om een favoriet moment met/van mijn moeder te vinden. We maken al jaren regelmatig uitstapjes met de trein en gaan dan samen verschillende steden in Nederland onveilig maken. Altijd heel gezellig en hier denk ik ook graag aan terug. Ook staat ze altijd voor mij klaar als er iets is, ik advies nodig heb, ik hulp nodig heb met het ramen lappen, en noem maar op. Het is gewoon een hele lieve vrouw, die hopelijk nog lang bij mij is en die ik als ik haar in het zonnetje zet zegt, ja dat is toch niet nodig. En toch blijf ik het doen. Daarom ook, wil ik haar graag weer een keer verrassen, want Nivea gebruikt ze ook nog eens dagelijks en dat al meer dan 40 jaar (toen ik geboren werd namelijk al).

 • Avatar van Lorelay
  Reply Lorelay 4 mei 2013 at 13:06

  Dit is een zeer leuk initiatief! Ik ben je beginnen volgen op alle channels ;)
  Ik heb heel wat herinneringen aan fijne tijden met mijn mama. Al van kleins af aan probeert ze haar best te doen voor mij. Al is het soms niet makkelijk om met een mama om te gaan die manisch depressief is. Toch proberen we telkens uit diepe putten te komen en er het beste van te maken.
  We proberen elkaar te steunen wanneer het moeilijk is en wanneer we samen tijd vrij hebben gaan we leuke dingen doen, dat kan gaan van een daguitstapje naar eens winkelen of iets gaan drinken.

  Vroeger gingen we al eens vaker op vakantie. Dat waren pas leuke tijden! Die zitten goed in mijn geheugen gegrift. Deze vakanties zijn zeker nog eens voor herhaling vatbaar!

 • Avatar van ilona
  Reply ilona 4 mei 2013 at 12:17

  Geen specifieke herinnering. Maar sinds de dood van mijn vader zijn we echt maatjes geworden. Vriendinnen <3

  Ik volf op facebook.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 mei 2013 at 11:22

  Ik vond het kleien met mijn moeder vroeger altijd onwijs leuk, zij had fantastische ideeën!

 • Avatar van Laura K.
  Reply Laura K. 30 april 2013 at 23:29

  Das moeilijk! Want het zijn er een heleboel.
  De meest bijzondere herinnering aan mijn moeder is toch wel het moment waarop ze de navelstreng van haar kleinzoontje (mijn zoontje dus) doorknipte!
  Dat was een heel mooi moment. :)

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 30 april 2013 at 21:45

  Wat een super actie…..we hadden twee weken geleden nog iets leuks, ik had haar een gezichtsbehandeling cadeau gedaan….en ik zou haar brengen, maar het was op een flat en we wisten eigenlijk niet wat we konden verwachten.
  Ik ben maar even mee gelopen, maar het was gewoon bij iemand in de huiskamer, weer eens wat anders, ze heeft er wel van genoten, en we hebben veel lol gehad die dag :)

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 30 april 2013 at 18:37

  Mijn mooiste herinnering aan mijn moeder was de dag van mijn huwelijk. De gereserveerde kapster kwam niet omdat ze een ongeluk had en vergat op tijd te bellen. Ik was in paniek, nog een uurtje tijd. Maar mijn moeder was relaxed. Ze belde de kapster bij ons in de buurt. Gelukkig, de kapster had nog even tijd voor mij. En wat een mooi resultaat, ik was zo ontzettend blij.

  Ik volg/abonneer/like Curvacious op Twitter, Facebook, Bloglovin’.

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 30 april 2013 at 13:02

  Dat we er heel toevallig (hoewel, toevallig) er allebei bij waren toen mijn vader stierf

 • Avatar van Clau-dya
  Reply Clau-dya 30 april 2013 at 11:24

  Mooiste herinnering is toen ze mij bijstond samen met mijn man bij de geboorte van mijn dochter, een heel bijzonder en intiem moment

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 30 april 2013 at 09:58

  De leukste herinnering aan mijn moeder…. op woensdagmiddag picknicken. Met de fiets naar het bos en mama had dan een hele mand met lekkere dingetjes mee en wat speelgoed. Uren konden we ons daar vermaken, en alle vriendjes en vriendinnetjes vonden het helemaal top. Zou af en toe best weer wel een jaar of 8 willen zijn …..

 • Avatar van L
  Reply L 30 april 2013 at 07:32

  Helaas is mijn moeder er niet meer, maar onze dagjes Amsterdam samen zal ik niet vergeten. Samen naar het Waterlooplein omdat ik alternatief was, samen naar de vans winkel om stoere skateschoenen te kopen. Naar de Albert cuypmarlkt. Heerlijke middagen vol gesprekken. Ik was denk ik 15 of 16 ofzo. Een heel goede manier om de lijnen open te houden tussen ons. Dit doe ik nu ook met mijn dochter. Avondje shoppen, bij voorkeur langs sabon in v&d en alle andere luxe drogisterijen/parfum winkels. Daar is zijd gek op.
  Je hebt een topsite! Ik doe er toptips van op

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 29 april 2013 at 22:39

  Ik volg je op Bloglovin’! Mijn mooiste herinnering is nog van pas geleden. Mijn moeder had misschien borstkanker en we zaten een aantal dagen met de hele familie in spanning. Gelukkig bleek dat het niets (kwaadaardigs) was. Daardoor ik onze ‘band’ eigenlijk nog sterken geworden en besef ik hoe belangrijk mijn familie wel niet voor me is. Het klinkt heel erg cliché, maar het is wel zo! De afgelopen tijd was best moeilijk voor haar en daarom zou ik het super vinden als ik dit voor haar zou kunnen winnen! Liefs’ Iris

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 29 april 2013 at 22:37

  Ik volg je op Bloglovin’! Mijn mooiste herinnering is nog van pas geleden. Mijn moeder had misschien borstkanker en we zaten een aantal dagen met de hele familie in spanning. Gelukkig bleek dat het niets (kwaadaardigs) was. Daarom v

 • Avatar van nadine
  Reply nadine 29 april 2013 at 22:34

  ik koester ieder leuk moment van me moeder zolang ze nog leeft mam ik hou van je

 • Avatar van Tessa
  Reply Tessa 29 april 2013 at 21:49

  Ik had een bijzondere band met mijn moeder toen mijn oma afgelopen Kerst overleed. Omdat mijn moeder en ik als enige in de familie een goede band hadden met mijn oma heb ik haar met raad en daad bijgestaan en veel steun gegeven. Mijn moeder was mij daar erg dankbaar voor. Ik wil haar nu verrassen met een leuk moederdagcadeautje om haar een hart onder de riem te steken nu wij bijna een half jaar verder zijn.

 • Avatar van bidaste
  Reply bidaste 29 april 2013 at 19:13

  Mijn moeder is bijna 80 en wat ik vooral heerlijk vond is dat ik in een tijd ben opgegroieid waarin het heel normaal was dat moeder thuis was en zelfs niet mocht werken toen ze trouwde. Getrouwde vrouwen waren meteen hun baan kwijt bijvoorbeeld bij Philips. Voor ons kinderen was het heerlijk. Moeder zat altijd op ons te wachten met een kopje thee, een boterhammetje of een koekje. en obvergetelijke tijd!

 • Avatar van Sarena
  Reply Sarena 29 april 2013 at 18:49

  Ik heb geen speciaal moment. Mijn moeder, die
  is speciaal en staat altijd voor mij en een ander klaar. Dat is mijn mooiste herinnering, door dik en dun.
  Ze mag weleens meer aan haar zelf denken en daarom doe ik voor haar mee.

 • Avatar van rebecca
  Reply rebecca 29 april 2013 at 13:15

  Ik heb heel veel mooie herinneringen aan mijn moeder : hoe ze krokodillen maakte toen ik peuter was, hoe we samen spookslot speelden, hoe ze speciaal voor mij lekker eten maakte… Ook hoe moedig ze was toen ze kanker kreg en het me moest vertellen, hoe ze zich probeerde sterk te houden voor mij… Maar de mooiste herinnering van al is het moment dat ze voor de allereerste keer haar kleindochter in haar armen nam, mijn dochter, die toen een uurtje of twee oud was : zo zalig om te kunnen kijken naar de twee belangrijkste vrouwen in mijn leven die kennis met elkaar maken! Sedert mijn dochter is geboren vormen we ook een viergeslacht : mijn grootmoeder, mijn moeder als enige dochter, ik als enige dochter en mijn eigen enige dochter : we voelen ons best wel uniek en verbonden met elkaar en gaan graag samen winkelen, er is altijd wel iemand van onds die begint te vertellen dat we een viergeslacht zijn aan de winkelierster!

 • Avatar van ANNELISE-FRANK
  Reply ANNELISE-FRANK 29 april 2013 at 11:54

  De gelukkige tranen in mijn moeders ogen als ze liep me naar het altaar in de kerk en gaf me aan mijn man op mijn trouwdag. Hou van je altijd mama ♥

 • Avatar van Niquelle
  Reply Niquelle 29 april 2013 at 11:26

  Hee,

  Ik volg/like/abonneer je op facebook = JonnadeVries, Bloglovin = Niquelle, Youtube = NiquelleGreven.
  Mijn mooiste herinnering aan mijn moeder is…
  Vroeger toen ik jonger was lieten we altijd met Koninginnedag een ballon in de lucht. Dit deed ik altijd samen met mijn moeder. Het is één van de vele mooie/leuke herinneringen met m’n moeder.
  Het leukste aan moederdag dit jaar is, dat ik zelf ook jarig ben!
  Dus dan mogen de jongens bij ons thuis is een keer de meiden verwennen ;)

  Liefs, Niquelle

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 29 april 2013 at 09:53

  Leuk pakket! Mijn moeder is geen makkelijke vrouw maar ondanks alles houd ik van haar.

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 29 april 2013 at 09:30

  De allermooiste en allerliefste herinnering aan mijn moeder is toen ze bij me was bij de bevalling van mijn dochter. Dat was een moment om nooit te vergeten. Die blik in haar ogen, dat vergeet ik echt nooit …. Een echte dierbare herinnering die ik mijn leven lang zal koesteren.

 • Avatar van Judith Donkers
  Reply Judith Donkers 29 april 2013 at 09:03

  Toen mijn moeder naar een hersenbloeding, toch nog een heel fijne en lieve moeder is ondanks
  haar beperkingen is ze altijd blij en opgeruimd, dat vind ik geweldig.

 • Avatar van Amanda Gijsberts
  Reply Amanda Gijsberts 29 april 2013 at 08:25

  Toen mijn ,dementerende,moeder mijn pasgeboren zoontje voor het eerst zag!

 • Avatar van Louisa
  Reply Louisa 29 april 2013 at 08:11

  Mijn beste herinnering aan mijn moeder? Mijn moeder is een geweldige vrouw, dat allereerst. Ze is hartstikke sterk en vraag me af hoe ze uberhaupt nog de kracht heeft om door te gaan. Ze ligt nu alweer 5 weken in het ziekenhuis na al een heel 2013 met bijna alleen maar ziekenhuisbezoeken. Voor moederdag ga ik een cd maken met allemaal persoonlijke boodschappen en liedjes waar ze van houdt ertussen door. Waar dit allemaal vandaan komt?

  Een tijdje terug bedacht ik me dat ik écht iets moest doen voor mijn moeder. Toen ze zo ziek was dat ze niet eens meer naar het concert van haar favoriete Nederlandse artieste kon, besloot ik iets te doen. Ik schreef een brief en vroeg daarin heel subtiel of er geen mogelijkheid was dat ze hierheen kon komen….. wonder boven wonder kreeg ik een mailtje terug en begonnen we het een en ander te regelen! Mijn moeder wist van niks. Er was al een datum gepland maar plots werd mama weer opgenomen dus we moesten een nieuwe datum plannen, deze datum was 2 dagen van tevoren gepland zodat we niet voor verassingen zouden komen te staan. En ja hoor, toen was het zover. Mama heeft tranen gelaten, maar niet alleen mama,iedereen die dag. Het was het mooiste wat ik mijn moeder heb kunnen geven en ik weet dat ze het tot op de dag van vandaag nog herinnert.

  Mijn mooiste herinnering was dus ook toen mama haar favoriete artieste in haar armen sloot, hoe ze genoot van de muziek en hoe ze ondanks alles, die dag toch even heel gelukkig was.

 • Avatar van Nina Mol
  Reply Nina Mol 29 april 2013 at 05:11

  Ik hoorde gisteren toevallig het prachtige lied “Mamma” wat Gerard Joling zong. Ik ben geen Gerard lover maar ik moest heel erg aan mijn moeder denken en kreeg kippenvel…..

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 28 april 2013 at 22:11

  Leuke winactie! Haha net zoals veel anderen die al gereageerd hebben, is het moeilijk om één leuke herinnering te beschrijven… het zijn er zoveel! Maar vooral heb ik veel leuke herinneringen aan de vakanties vroeger, we gingen ieder jaar een paar weken kamperen in Frankrijk, zo leuk was dat altijd! Tegenwoordig ga ik altijd samen met mijn vriend (niet dat dat niet gezellig is, haha) maar vroeger met mijn ouders was het toch ook wel heel gezellig!

 • Avatar van Michella Nanhekhan
  Reply Michella Nanhekhan 28 april 2013 at 21:01

  1 herinnering is lastig omdat ik zoveel leuke herinneringen aan haar heb nog steeds met haar opbouw. Het leukste vind ik toch de allerdaagse dingen die ik met haar mee maak. Denk hierbij aan de heerlijke telefoongesprekken die wij kunnen voeren, of de leuke momenten tijdens het boodschappen doen. Gewoon de dingen die mij er dagelijks weer aan herinneren dat ik blij ben dat mijn moeder, mijn moeder is!

  Ik volg je via Bloglovin en Twitter. Liefs xxx Michella

 • Avatar van Kim van Gulik
  Reply Kim van Gulik 28 april 2013 at 20:50

  Wat leuk, een winacties voor de mama’s :)
  Ik volg je op facebook en bloglovin en heb dit artikel geliked.

  Het mooiste aan mijn moeder is haar kracht. Als gezinnetje hebben we al heel wat meegemaakt maar ze blijft een mooie sterke vrouw. Dat vind ik zo ontzettend knap. Bovendien zal ze altijd haar kinderen op de eerste plaats zetten. Mijn mooiste herinnering aan haar is dan ook haar lach, als we samen grapjes maken en het gezellig hebben :) Ze is een moeder uit duizenden om heel trots op te zijn! :)

 • Avatar van vief
  Reply vief 28 april 2013 at 17:40

  DE mooiste…tjee joh, dat zijn er zoveel! Maar de kern zit um vooral in de simpele geneugten, zoals samen dubbel liggen van het lachen op een terrasje, en precies weten waarom omdat we aan een halve blik genoeg hebben.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 28 april 2013 at 17:22

  Ik doe mee! Ik volg je op facebook, twitter en bloglovin.

  Mijn mooiste herinnering aan mijn moeder is de creativiteit van haar. Ik kwam altijd met de mooiste traktaties op school. De kinderen waren het meest enthousiast over mijn verjaardagsfeestjes en als ik een surprise moest maken viel die van mij het meest op. Mijn moeder zorgde ervoor dat veel mensen mij geweldig vonden, maar eigenlijk was zij degene die geweldig was!

 • Avatar van Rosie
  Reply Rosie 28 april 2013 at 17:14

  Wat super leuk, ik zou dit heel graag winnen voor mn moeder, ze zou het op dit moment goed kunnen gebruiken. Ik heb je facebook geliked, ik ben je gaan volgen op Bloglovin en ik volgde je al via Twitter :)!

  Mijn mooiste herinnering aan mn moeder vind ik op het moment heel moeilijk om te zeggen. Niet dat ik ze niet heb maar de situatie momenteel lijkt alles te overschaduwen. Mijn moeder heeft namelijk Tinitus, een zware vorm van oorsuizen. Dit lijkt zo op het eerste oog ‘ach vervelend’ maar het verpest werkelijk waar haar hele leven. Momenteel zijn we bezig met allerlei onderzoeken om te kijken of ze eventueel een speciaal gehoorapparaat met een tegengeluid kan gaan uitproberen om hopelijk weer wat plezier in haar leven te kunnen brengen. Een fijne herinnering waar ik op dit moment aan moet denken is eigenlijk heel simpel. Van de basisschool tot de middelbare school zat mijn moeder elke ochtend om 7 uur beneden om onze boterhammen te smeren, ons een fijne dag te wensen en altijd ‘doe voorzichtig!!!’ te roepen. Als ik weer uit school kwam was ze er weer. Ik vraag me af hoeveel mensen kunnen zeggen dat je een moeder hebt gehad die er altijd voor je was en vooral nu, nu zoveel moeders ook allemaal werken. Natuurlijk is dat goed, daar heb ik geen negatieve mening over maar ik voel me heel gezegend met het feit dat mams er altijd was en is voor ons zoals ik er nu voor haar probeer te zijn :)!

  Liefs van Rosie

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 28 april 2013 at 17:00

  Ik heb sinds kort mijn vader verloren en nu pakken we geregeld de fotomappen er weer bij.
  Als ik kijk hoeveel mijn moeder zich altijd ingezet heeft voor ons gezin en de vele uitstapjes
  die altijd een groot feest werden door de grote tas met lekkers en spelletjes voor onderweg
  dan bewaar ik daar hele warme herinneringen aan en ik hoop dat ik nog heel veel mooie en leuke dingen met haar mag beleven.

 • Avatar van Arianne
  Reply Arianne 28 april 2013 at 15:15

  Ik doe mee! Ik volg je op alle social media!
  Ik heb veel mooie herinneringen met mijn moeder, maar de mooiste was nog toen ze me vertelde na een aantal onderzoeken in het ziekenhuis dat ze compleet genezen was van borstkanker. Ze heeft er lang voor gestreden en er veel voor moeten doorstaan, zowel pijn als onzekerheid en verdriet en het hele gezin had er moeite mee. Toen ze me opbelde dat ze helemaal genezen is en de kans klein was dat het nog terug zou komen, was ik ook weer zeker van onze toekomst. De onzekerheid dat mijn moeder opnieuw ziek zou worden door zo’n vreselijke ziekte was voor mij ondraaglijk en de blijdschap van haar genezing dus des te groter! Ik heb mijn moeder weer terug en ze is fit genoeg om weer te reizen en leuke dingen te doen.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 28 april 2013 at 12:33

  Ah, heel leuk. Ik doe graag mee en volg je overal. De mooiste herinnering aan mijn moeder is toch wel de brief die ik van haar kreeg toen ik op mijn 18e uit huis ging. Sommige letters waren doorgelopen omdat er tranen op waren gevallen. Zo ontzettend lief. Ik heb de brief nu nog steeds. :)

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 28 april 2013 at 11:42

  Ik kan niet kiezen en ik wil ook niet kiezen wat het leukste was want dan voelt het net alsof ik moet kiezen tussen mijn vader en mijn moeder bewijze van spreke omdat alle herinneringen met mijn moeder goud waard zijn.
  Ik volg curvacious bijna via alle ‘social media’ en ik gun mijn moeder een cadeautje.

 • Avatar van iris
  Reply iris 28 april 2013 at 11:39

  kopje thee, samen aan de tafel, spelletje yahtzee en een fijn gesprek

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 28 april 2013 at 11:33

  Bloglovin en twitter, check!
  Mooiste of leukste herinnering? Nou, ik heb wel een aparte herinnering haha! Ik heb last van epilepsie en een trigger daarvoor is warmte en pijn. We hadden een nieuwe douche en die had ik best warm staan omdat het winter was. Toen stootte ik me aan het doucheputje (ja, dat kan!) en begon ik te bloeden. Ik voelde dat het niet goed ging dus stapte uit de douche. Tegelijk met het moment dat ik een aanval kreeg kwam mijn moeder binnen omdat ze voelde dat er iets aan de hand was. Moedergevoel!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 28 april 2013 at 11:32

  super leuke actie ik doe mee :D (ik volg en like je overal)
  ik vind het lastig om 1 leuke herinnering te beschrijven omdat ik er echt heel erg veel heb met mijn moeder.. ik ga dan maar voor een iets recente dag: vorig jaar zijn mijn moeder en ik met zo’n touringbus vanuit zeeland naar limburg gegaan voor een dagje maastricht. onderweg gebeurde er echt de meest wacko dingen (denk aan 3 keer bijna tegen een vrachtwagen aan crashen, oude vrouwtjes in de bus die “ongelukjes” hadden met koffie, bananen en het net niet op tijd halen van de wc).. de dag in maastricht zelf was ontzettend leuk want we hadden nooit eerder zoiets samen gedaan omdat er simpelweg het geld niet voor over was. ik kom uit een groot gezin en heb nog 4 oudere broers dus vaak was het geld er al doorheen voordat het binnen was XD ik woon nu zelf alweer bijna 5 jaar samen maar toch ben ik closer geworden met mijn moeder sinds ik niet meer thuis woon en hebben we elke keer super veel lol als ik weer eens thuis kom, of wanneer we dus op zulke rare tripjes gaan XD begin augustus dit jaar gaan we weer, ben benieuwd wat er dan allemaal in die oude-vrouwtjes-bus gaat gebeuren XD

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 28 april 2013 at 11:31

  Dit is wel een heel leuke actie. Sinds ik apart gaan wonen ben, mis ik haar enorm. Jammer genoeg wonen we ook niet heel dicht bij elkaar in de buurt. Daarom geniet ik van elk moment dat ik haar zie en probeer ik telkens een lach op haar gezicht te toveren.

 • Avatar van Heidi Steven
  Reply Heidi Steven 28 april 2013 at 11:09

  Ik probeer bij elke gelegenheid een mooie herinnering te maken. Je moet elke gelegenheid grijpen omdat je nooit weet hoe lang een leven duurt.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.