Beauty

Win! | Khroma Beauty Kourtney’s Kardazzle & Au Naturel lip set

2 april 2013

Win! | Khroma Beauty Kourtney's Kardazzle & Au Naturel lip set
Het gaat er de komende week een beetje anders uitzien op Curvacious.nl dan je gewend bent, want ik ga jullie verrassen met een paar leuke winacties. Gewoon, om te bedanken dat jullie mijn site bezoeken! ♥ Vandaag ga ik beginnen met een setje van Khroma Beauty waarbij ik het Kourtney’s Kardazzle palette èn het Au Naturel lip setje ga weggeven. Ik heb de producten zelf ook en gebruik het palette en de lipgloss zelf echt heel erg vaak en ik hoop er iemand anders net zo blij mee te kunnen maken. Natuurlijk win je een compleet nieuw setje. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en de winactie.
Win! | Khroma Beauty Kourtney's Kardazzle & Au Naturel lip set Win! | Khroma Beauty Kourtney's Kardazzle & Au Naturel lip set Win! | Khroma Beauty Kourtney's Kardazzle & Au Naturel lip set
Kourtney’s Kardazzle complete face palette €16,95
Dit palette bevat 8 warme oogschaduwkleuren, 4 matte en 4 metallic glanzende, een bronzer, een blush en een highlighter. Het palette vind ik zelf heel erg prettig in gebruik en ondanks dat de matte kleurtjes minder goed gepigmenteerd zijn kan je er wel een zachte basis voor een ooglook mee aanleggen om de verdere kleuren mooi bij op te gaan bouwen. De overige kleuren zijn goed gepigmenteerd, gemakkelijk te blenden en werken bijna creamy, zonder te creasen. Top! De bronzer is voor mijn lichte huid nog goed te gebruiken en daar ben ik heel erg blij mee. De blush en de highlighter complimenteren de bronzer en ik ben verliefd geworden op de combinatie van deze 3 producten. Ik gebruik ze heel subtiel en zacht, maar zie een duidelijk verschil en krijg er in feller licht of zonlicht een mooie glow van. Love it!
Win! | Khroma Beauty Kourtney's Kardazzle & Au Naturel lip set Win! | Khroma Beauty Kourtney's Kardazzle & Au Naturel lip set
Au Natural nude lip set €17,95
De zusjes Kardashian staan bekend om hun nude lippen, dus een setje om deze liplook na te kunnen maken is onvermijdelijk. Deze kit bevat een 2-in-1 lipliner en lipstick (vanillegeur, 0,6 gram) en een lipgloss (honinggeur, 3,5 gram) in een lichtbruine, warmere tint die bij veel vrouwen denk ik wel een mooie nude kleur zal geven. De lipliner is longlasting en wat droger qua structuur, de lipstick is wat romiger en de gloss voelt lekker zacht aan op de lippen.

Winnen?
Ik geef één keer het bovenstaande setje van het palette + de lip set weg. Hieronder staan enkele stappen waardoor je kans maakt op het setje.

1. Volg/abonneer/like op Twitter, Facebook, YouTube en/of Bloglovin’
2. Deel de winactie via social media (met linkje natuurlijk!)
3. Laat een reactie achter onder dit artikel met hierin jouw plannen voor de zomervakantie, om alvast in een feel good stemming te komen.

Meedoen met deze winactie kan t/m 9 april 2013, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Good luck!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 9 april 2013 at 19:35

  Ik doe mee! Leuk!

  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je op facebook.
  Ik volg je op twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/321677290880778240

  Mijn plan voor de zomervakantie is een allereerste vakantie met mijn vriendje!! Zon, zee, strand!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 9 april 2013 at 19:12

  Ga Van de zomer genieten van me familie vrienden en honden na de operaties wie ik allemaal heb gehad en ik dan eindelijk zonder pijn en na alle herstel weer kan genieten van alles enz

 • Avatar van Arianne
  Reply Arianne 9 april 2013 at 17:00

  Ik doe mee! Ik volg overal en ik heb op Facebook en Twitter gedeeld en dit is de link: https://twitter.com/Arianne_vLierop/status/321638386572083202

  Mijn plannen voor de zomervakantie zijn ten eerste heel veel bloggen buiten in de zon, maar ik wil ook mijn vriend voor zijn verjaardag een onwijs gaaf cadeau bedenken. Ik zat te denken aan een weekendje weg met een cruise of een korte vakantie naar Italië of Griekenland waar hij heel graag naar toe wil.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 8 april 2013 at 23:48

  Oh wauw, ik doe heel graag mee! Ik vind die set zo tof, ik draag altijd nude kleurtjes dus hij zou erg welkom zijn hier ^_^

  Mijn retweet staat hier: https://twitter.com/CurvaciousNL/status/318854171652657153 en onder het artikel op Share op FB gedrukt en er wat bij getypt. Ik volg je ook op Bloglovin, heb ’t artikel geliked. En ik volg je op Youtube!

  Ik heb nog geen vakantie plannen, waarschijnlijk gaan vriendlief en ik eerst in de tuin werken (hoe burgerlijk :P maar moet echt gebeuren) en verder gewoon lekker thuis chillen :) Geen vakantie ofzo!

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 8 april 2013 at 14:54

  Ik volg je overal en heb geretweet, geshared en geliked!

  Ik heb eigenlijk nog geen vakantieplannen.. Ik weet niet eens of ik wel vakantie op kan nemen. Mijn project moet af en waarschijnlijk liggen er een paar deadlines in de zomer, helaas. Maar ik hoop wel te kunnen genieten van een paar daagjes weg!

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 7 april 2013 at 09:43

  Ik geen concrete plannen, hopelijk verschildende dag tripjes in het weedend naar andere NL steden om toch buitenhuis te zijn en van de zomer genieten. Zomervakantie op eigen bodem kan ook heel leuk zijn.

 • Avatar van Karleine
  Reply Karleine 6 april 2013 at 18:47

  Ik doe mee aan deze winactie! In volg je op Bloglovin en heb je geliked. Ik hoop dat ik je goed geliked heb! Bloglovin gebruik ik pas kort en het was een heel gedoe te liken……

  Helaas heb ik nog geen vakantieplannen. Een dure vakantie zit er waarschijnlijk niet in. Als pas-afgestudeerde zal ik eerst een baan moeten vinden:) Met een mooie, zonnige Hollandse zomer zal ik dan ook heel tevreden zijn:)

 • Avatar van Lauren
  Reply Lauren 6 april 2013 at 16:17

  leuke win actie.
  lekker op vakantie naar spanje hoop ik. :)
  xx lauren

 • Avatar van Ise
  Reply Ise 6 april 2013 at 13:12

  Ik volg jullie nu op alles op youtube na, ik heb het gedeeld :)
  Ik heb nog niet echt zomerplannen, aangezien mijn ouders net gescheiden zijn, wel ga ik deze meivakantie nog een paar dagen weg. Hopen op toch al een beetje zomergevoel!
  Op dit moment hoop ik alleen maar dat de zon een beetje begint te schijnen, en dat er goed weer is in de zomervakantie :)

 • Avatar van Heleen
  Reply Heleen 6 april 2013 at 08:58

  Mijn plannen voor de zomervakantie.. Ik ga voor 2 en halve week naar Frankrijk, lekker zon, zee, strand.. Ook ga ik heel veel zwemmen met lieve vrienden en vriendinnen, en bruin bakken op het strand hier in Nederland (als dat lukt, maar laten we in de stemming blijven..). Ook ga ik gewoon lekker genieten van het heerlijke weer, en hopelijk ook van een mooie look aan de hand van dit palette en de au naturel lip set!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 6 april 2013 at 02:37

  Stalker erbij !
  Deze vakantie gaan we naar Playa del Home omdat onze zoon ziek is,
  maar met de juiste kleur op mijn gezicht en lippen schijnt zelfs in ons achter tuintje de zon….hoop ik

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 5 april 2013 at 22:09

  Wat een leuke actie.
  Ik volg je op Bloglovin, Facebook, Twitter & You Tube en heb de actie op Facebook & Twitter gedeeld.
  Onze vakantieplannen zijn dit jaar naar Egypte, we hebben een hotel geboekt met een aquapark (all Inclusive)

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 5 april 2013 at 20:49

  Deze zomer ga ik waarschijnlijk verder klussen in mijn huis. Vakantie zit er even niet in, maar van alle klusje s die af zijn, geniet ik ook!

 • Avatar van Lisanne H
  Reply Lisanne H 5 april 2013 at 18:57

  Heerlijk op vakantie naar Frankrijk met mijn vriend! We moeten wel even vervoer regelen, maar als dat lukt wordt het een top vakantie!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 5 april 2013 at 18:00

  Waauw, prachtige producten. Ik doe heel erg graag mee met deze winactie :)!
  Ik volg je via twitter, youtube, fb, bloglovin en getweet; https://twitter.com/britttxbrittt/status/320202867485065217

  Ik ga deze zomer lekker naar Zeeland hartstikke leuk & heb er veel zin in!!:)

  Liefs,
  Britt

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 5 april 2013 at 17:35

  Ik volg je nu op alle site’s en ik heb op alle site’s een linkje achter gelaten. En mijn zomer plannen is dat ik 2 weken op vakantie ga samen met mijn lieve vriend en mijn mooie hond. We gaan dan naar de plaatsje Eifel nabij Keulen.

 • Avatar van Amanda Gijsberts
  Reply Amanda Gijsberts 5 april 2013 at 15:48

  Ik ben vrij eisenvriendelijk,lekker picknicken in het park met een fris zoet wite wijntje!

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 5 april 2013 at 15:39

  Leuk zeg, mee gedaan :)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 5 april 2013 at 14:39

  Ik volg/abonneer/like op Twitter, Facebook en Bloglovin’ en heb het natuurlijk gedeelt.
  Mijn vakantie wordt een avontuur. We gaan n.l. met de slaaptrein naar Italie en dat lijkt me zooow leuk!!!

 • Avatar van ling
  Reply ling 5 april 2013 at 14:11

  Ik houd van neutrale kleuren dus dit is helemaal ten einde.

 • Avatar van Jessy
  Reply Jessy 5 april 2013 at 01:54

  Oh en ik heb de winactie gedeeld op Facebook en volgen deed ik al : )
  Good luck iedereen!

 • Avatar van Jessy
  Reply Jessy 5 april 2013 at 01:48

  Ooh, echt zo gaaf dat je dit organiseert. Het palette en de lipgloss zijn beiden supermooi inderdaaad!
  Deze zomer ga ik lekker in mijn moestuintje tuinieren :) Haha, heel kneuterig, I know. Ik ben net verhuisd en nu was het zo dat ik het tuintje van de vorige bewoner mocht overnemen. Het leukste is nog wel dat het strand er 20 meter vandaan ligt, dus na al dat gewroet in de aarde duik ik meteen het water in. Aaah, ik wil zomer!!

 • Avatar van Anika
  Reply Anika 4 april 2013 at 22:19

  Super leuke actie! Ik houd wel van dit soort setjes, kun je oneindig mee variëren! Alles gevolgd en gedeeld.

  Deze zomervakantie gaan we (weer) naar Frankrijk, deze keer lekker de zeelucht opsnuiven aan de kust. Ik kijk al uit naar de mooie vissersplaatjes en boulevardtjes met de kleine marktjes. Daar hebben ze altijd wel iets leuks te bieden, zoals zonnebrillen en tassen. En natuurlijk op een terrasje genieten van de uitgebreide Franse keuken!
  Een stukje verder landinwaarts kun je ook perfect kanoën en genieten van het kleurrijke Franse landschap. We gaan vooral relaxen en even genieten!

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 4 april 2013 at 22:08

  Mijn plannen bestaan uit werken, werken, werken… Haha maar dat geeft niets! Ik kan helaas dus niks leuks vertellen over wat ik ga doen, maar hoop toch wel echt dat ik dit setje win ;-)

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 4 april 2013 at 21:12

  Helaas,geen vakantieplannen voor de zomer maar het zomerse gevoel komt
  ongetwijfeld als je deze prachtige make-up gebruikt.

 • Avatar van Anouk
  Reply Anouk 4 april 2013 at 21:02

  Wat zijn dat toch mooie producten! Ik doe mee.

  Ik volg en like op bloglovin’
  Ik volg op twitter en heb getweet:
  https://twitter.com/JustsayAnouk/status/319887592143339521

  Fingers Crossed!

  LIefs,
  Anouk

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 4 april 2013 at 04:03

  Ik zie nu pas deze te gekke actie! Wat gaaf dat je deze set weggeeft, ik wilde deze set namelijk heel graag kopen als m’n budget aan t einde van de maand het zou toelaten :) Doe dus graag mee ;) Volg jou op alle bovengenoemde kanalen en heb de actie gedeeld (ga ik nu doen). Ik heb nog geen plannen voor de zomervakantie behalve dan afstuderen en naar Parijs daarna voor minimaal een week. Ga denk ik niet echt ver weg maar gewoon dagjes strand in NL plannen zoals ik meestal doe. Maar wie weet ga ik dit jaar wel echt weg, zal wel zien. Parijs ga ik sowieso heen. Alleen of met een vriendin. Ik ben verliefd geworden op Parijs toen ik daar was ik 2008, wat een geweldig mooie stad! <3

 • Avatar van cora
  Reply cora 3 april 2013 at 22:03

  wow! wat een prachtige set met schitterende kleuren! daar kan je hele mooie looks mee maken :) volgde je al via bloglovin en heb ge-heart,volgde je al op twitter en heb getweet https://twitter.com/corawith/status/319539579189338112 en volg je nu ook op facebook.
  mijn zomerplannen? we zitten te denken aan een heerlijk stedelijk weekendje! weekende antwerpen of maastricht word het. lekker terrasjes pakken,slenteren langs de mooie straten,shoppen en ijskoffie’s drinken. lekker met een bruin neusje en blozende wangen ’s avonds naar een restaurantje, lekker eten en een drankje doen. word al relaxed van het idee…heerlijk

 • Avatar van Marrit
  Reply Marrit 3 april 2013 at 19:34

  Ah wauw, dit prachtige setje wil ik zeker winnen! Ik gebruik op het moment qua oogmake-up alleen maar naturel/nude kleuren en wil dit graag uitbreiden met wat prachtige warme tinten.

  Mijn zomerplanning is al behoorlijk vol haha. Ik werk in het onderwijs dus heb sowieso 6 weken vakantie, maar ik heb eind juli World Championships qua muziek (vergelijkbaar met Olympische Spelen), dus er staan nog heeeeeel wat repetitie uurtjes in de planning, maar ik kijk hier ontzettend naar uit. Verder ga ik daarna lekker in Limburg een paar daagjes vertoeven en hoop ik (als we nog dagen overhebben) nog weg te kunnen met mijn vriend. Allemaal erg veel zin in!

  Ik heb je geliked op Facebook, volg je op Twitter en Bloglovin’ + geshared! Youtube heb ik niet.

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 3 april 2013 at 15:34

  Wauw wat een mooie producten! Vooral de Au Natural nude lip set vind ik echt prachtig.
  Ik volgde je al op twitter, facebook, bloglovin’ en youtube, maar ik heb wel alles geliked.
  Ook heb ik het gedeeld via facebook, hier is de link: http://www.facebook.com/anne.spies.31?ref=tn_tnmn
  In de zomervakantie ga ik voor de eerste keer werken! :D Ik ben nog steeds aan het sparen voor een nieuw mobiel, maar met de eisen die ik stel wordt dat een beetje een duur mobiel, en aangezien ik nog geen werk heb omdat ik daar te jong voor ben duurt het sparen een beetje lang. Maar ik ga deze zomer – helaas – niet op vakantie, dus in plaats van een beetje hangen de hele dag, ga ik mijn tijd benutten en geld verdienen!
  Nu maar duimen.
  Liefs,
  anne.

 • Avatar van Fran
  Reply Fran 3 april 2013 at 14:37

  Ik volg je op Youtube
  Ik volg je op Twitter
  Ik volg je op Bloglovin
  En ik heb je winactie gedeeld :http://tinyurl.com/cj55d3u

  Ik heb geen grootse zomerplannen.. Ik hoop dat het een beetje mooi weer wordt hier in Nederland want ik ga niet naar het buitenland! Ik wil veel gaan werken om geld te verdienen, en ik wil beginnen met rijlessen volgen want ik wil graag mijn rijbewijs halen!

  Leuke actie xx

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 3 april 2013 at 14:14

  Ik volg/abonneer/like je op alle 4 de plaatsen.
  Ik probeer me al een beetje in zomerse stemming te brengen door een hotelletje te boeken aan zee en nu alvast lekker fluo nagellakjes aan te doen!

  Liefs,
  Inge

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 3 april 2013 at 04:38

  Wat gaaf! Het palette wil ik ontzettend graag winnen want ik wil deze al best lang hebben puur omdat het een prachtige palette is en ik deze mee kan nemen op vakantie.

  Deze zomer ga ik helaas niet op vakantie maar wil ik met mijn ziekte mijzelf inzetten bij de kinderboerderij om het kindjes naar hun zin te maken, met ze spelen, tekeningen maken, beestjes laten zien gewoon omdat ik niet stil wil blijven zitten maar helaas ook niet al te veel kan.

  Wel ga ik over 3/4 weken een weekje naar Londen samen met mijn vriend en hier heb ik ontzettend zin in.

  Uiteraard heb ik deze geweldige winactie gedeeld met mijn vrienden via twitter (beautyfizz) facebookpagina (beautyfizz) en volg ik je uiteraard al een lange tijd via bloglovin en sinds kort ook op youtube want je filmpje van laatst vond ik echt geweldig om te zien!

  Liefs
  Angelique

 • Avatar van vief
  Reply vief 3 april 2013 at 00:46

  mijn plannen voor de zomer…..tja ik ben bezig m;n eigen praktijk op te zetten en daar gaat veel tijd, werk en geld in zitten, dus ik vermoed dat ik daar volop mee bezig zal zijn en hopelijk met heeel veel clienten hihih…om te beginnen met zondag een spirituele beurs (leuke tip voor de mensen uit Breda en omstreken ;-) en de lancering van m’n website….euh O–nee het is nog geen zomer ;-)

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 2 april 2013 at 23:53

  Yay, superleuke actie :)
  Ik volgde je eigenlijk overal al, behalve op FB haha! Nu volg ik je dus overal :) heb overal en nergens gedeeld etc.! Tweet: https://twitter.com/CurvaciousNL/status/318854171652657153

  Ik ga deze zomer lekker met mijn vriend op vakantie naar Corfu! We zijn in juni 5 jaar samen en in juli 1 jaar verloofd! Dit gaan we daar dus vieren :D :D heb er zoveel zin in!! Eerste keer griekenland en eerste keer zon/zee/strand voor mij!

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 2 april 2013 at 22:53

  Leuke winactie, ik doe heel graag mee aangezien ik erg benieuwd ben na het lezen van jouw reviews naar de producten. En omdat ik de Kardashians ook echt geweldig vind.!
  Ik volg je via twitter, Youtube en bloglovin’ en heb de winactie ook via twitter bekend gemaakt: https://twitter.com/BTSteffi/status/319190388193763330

  Mijn plannen voor de grote vakantie zijn helaas niet zo groots aangezien ik helaas maar één weekje samen met mijn vriend vakantie heb. Helaas. Maar tijdens die week gaan we samen genieten in Oostenrijk van een deugddoende vakantie. En daar kijk ik erg naar uit!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 2 april 2013 at 21:10

  Ik vind dat palette zo ontzettend mooi, hebben hebben hebben! Ik volg je vanaf nu overal, heb me geabonneerd op je Facebook en heb een tweet geplaatst. En over mijn zomer- die begint lekker vroeg dit jaar, ik vertrek over twee weken al naar Griekenland! Even ontsnappen aan de kou en lekker genieten. Ik merk ook dat ik steeds meer depri begin te worden, dus een beetje zon gaat goed doen :-) In de zomer ga ik met mijn twee beste vriendinnetjes een tour doen van Nederland naar Frankrijk, voor het eerst in de auto! Super veel zin in!

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 2 april 2013 at 20:50

  Vanwege (waarschijnlijk langdurige) werkloosheid heb ik elke dag vakantie… Geen plannen om op vakantie te gaan. Wel om zoveel mogelijk van de zon te genieten, in de hoop dat we dit jaar nog van de kou verlost worden. En veel te wandelen. Daar heb ik nu wel eindelijk eens genoeg tijd voor…

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 2 april 2013 at 20:17

  Ohhh weer een super leuke winactie! :) Ik volg je op bloglovin, facebook, twitter, facebook. En ik heb je bericht geliked

  link twitter: https://twitter.com/ArtByInora/status/319145681447165952
  link facebook: http://www.facebook.com/inge.vandenbroek.12/posts/579572802066782

  Mijn zomer plannen zijn nog niet helemaal rond, het liefste zou ik naar London gaan, maar dat zou dan met mijn ouders zijn, mijn vader en ik zijn namelijk fan van David Bowie en willen graag naar de tentoonstelling in London. Helaas moet mijn moeder thuis blijven ivm papier-zaken die getekend moeten worden en opgestuurd. Helaas helaas. Zelf heb ik het budget niet om zo’n reis te maken, dus ik blijf thuis. Ik ga lekker creatief aan de gang met sieraden maken, tekenen, schilderen, foto’s maken, make-up looks, misschien ga ik lekker bloggen, maar het belangrijkste wat ik ga doen is het opruimen en uitzoeken van al mijn spullen, mijn oude kleren op marktplaats zetten en eens goed kijken wat er in de berging zit, en wat er nog bij mijn ouders thuis staat… Want eerlijk is eerlijk, veel kan weg! Dus hoera voor de grote zomerschoonmaak!

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 2 april 2013 at 19:28

  Oh, en ivm mijn revalidatie gaan we waarschijnlijk niet op vakantie, hierdoor kan ik misschien in de stemming komen…

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 2 april 2013 at 19:26

  Jay, deze staan zo hoog op mijn whishlist, maar mijn man heeft een no buy ingesteld voor luxe dingen voorlopig. Hoop dat ik em win

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 2 april 2013 at 19:24

  Geweldige winactie :) Ik doe graag mee. Ik volg je al op alle social media en heb het gedeeld op Twitter.

  We hebben als nog geen vakantie plannen omdat we gaan verbouwen :)

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 2 april 2013 at 19:11

  Hahaha hier is je stalker die heel graag deze super set wilt winnen :-)
  Ik volg je nog ongeveer overal waar ik kan.
  Deze zomer ga ik naar Indonesië, een vakantie waar ik al lang van gedroomd heb. Graag zou ik deze set daar mee naartoe willen nemen.

 • Avatar van Annette G.
  Reply Annette G. 2 april 2013 at 18:36

  Leuke set. Ik ga heerlijk naar Griekenland van de zomer en een mooie nude lip bij een zongebruinde huid is natuulijk prachtig. Volg via Bloglovin en FB.

 • Avatar van Sonja Eding
  Reply Sonja Eding 2 april 2013 at 17:59

  Wat een geweldig leuke win actie. Ga hem natuurlijk delen op facebook en volge je daar al en ook op bloglovin. Mijn zomervakantie heb ik nog iet helemaal bepaald. Wordt in ieder geval 1 weekje Duitsland en een dagje XXL Xperience en de rest heerlijk thuis geniet van het mooie weer en vrij zijn. Jij al plannen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 april 2013 at 14:52

   Ik heb wel heel erg veel wat ik wil gaan doen deze zomer (vooral lekker genieten en ècht tot rust komen), maar echt concrete plannen zijn er nog niet. Jouw plannen klinken in ieder geval heerlijk, geniet alvast van de voorpret!!

   • Avatar van Sonja Eding
    Reply Sonja Eding 3 april 2013 at 18:36

    Ga ik doen en jij alvast succes met het zoeken naar een bestemming :-) waar je heerlijk tot rust kan komen

 • Avatar van Evelyne
  Reply Evelyne 2 april 2013 at 17:44

  Leuke winactie, ik pas echter. Ik heb al zoveel paletten met deze tinten dat ik het liever een ander gun.
  Succes dames!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 april 2013 at 16:38

  Super leuk ik doe mee! Ik volg via Bloglovin en Facebook (Linda de Zoete) en heb het bericht gedeeld!
  Ik ga in de zomervakantie twee weken naar Oostenrijk; Ladis en een week naar Italie; Toscane.

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 2 april 2013 at 15:55

  Gaaaf ik doe heel graag mee! Ik volg je via Twitter, Facebook en Bloglovin’ :)

 • Avatar van Fenna
  Reply Fenna 2 april 2013 at 15:09

  Wat een gave winactie!
  Dit palette staat al een tijdje op mijn wishlist en de lipproducten zijn zeker een leuke extra :)
  Ik volg je via Twitter, Facebook, YouTube en Bloglovin.
  De optie delen staat niet bij je Facebook, dus delen lukt helaas niet.
  Mijn vakantieplannen zijn vakantiewerk doen in een Ziekenhuis als secretaresse.
  Helaas ga ik dit jaar niet op vakantie.
  Hopelijk ga ik in de vrije dagen nog wat leuke dingen doen en natuurlijk van de zon genieten!

  Liefs,
  Fenna

 • Avatar van chloe
  Reply chloe 2 april 2013 at 13:24

  i hope i win this amazing prize i am such a huge fan of the kks

  my summer plan is if i win to use my khroma set and then i am going to ireland to visit my auntie which lives in america but we are meeting her in ireland i havent seen her in 5 years so it is going to be amazing

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 2 april 2013 at 12:54

  Wat lief! Ik volg je met bloglovin, op facebook, op twitter.
  Ik heb voor deze zomervakantie nog niet echt plannen. Ik ga denk ik wel gezellig naar schuttersfeesten (ja, lach maar hoor haha) en lekker zwemmen, ook op vakantie naar Italië denk ik. Het wordt vast en zeker een mooie zomer. Ook ga ik natuurlijk bloggen en gewoon chillen en werken want dat moet ook gebeuren.
  Ik heb een tweet de wijde wereld in gestuurd over de winactie: https://twitter.com/jlalfairytale/status/319039953839456258

  Ik wens je een fijne dag!

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 2 april 2013 at 11:56

  Hoi hoi, Ik volgde je reeds of facebook, bloglovin’ en Twitter. Heb mij nu ook geabonneerd op youtube! Ook heb ik je winactie geretweet en een facebook status aangemaakt voor je winactie :)

  Deze zomer moet ik jammer genoeg ook werken, maar later deze zomer ga ik op kamp met 3-9 jarigen en met 12 tot 18 jarigen… Heel leuk. Dan is voor mij pas echt de vakantie begonnen! Ook de reeks bbq’s waar je voor uitgenodigd wordt, zorgen voor een instant zomer gevoel.

 • Avatar van Kim van Gulik
  Reply Kim van Gulik 2 april 2013 at 11:56

  Ik doe heel graag mee! Wat een prachtige producten, vooral dat palette! I’m in love!
  Ik volg je op Bloglovin en facebook. Twitter heb ik helaas niet.
  Ik heb deze winactie gedeeld op mijn facebook incl. linkje!
  http://www.facebook.com/DailylifeKim?ref=hl
  Het bericht met de winactie op de facebook pagina van Curvacious is niet mogelijk.

  En dan mijn zomerplannen! Momenteel ben ik, na het behalen van mijn opleiding, in afwachting van een baan of niet, spannend! Als dit me goed nieuws brengt ga ik zeker op vakantie om het te vieren. Dan word het waarschijnlijk een last minute met een vriendin naar een mooi warm land! Lekker genieten.

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 2 april 2013 at 11:47

  Wat tof!! Ik ben zo benieuwd naar Khroma Beauty! De kleuren in het palette zijn precies wat ik graag gebruik en van alle reviews + looks die ik al gezien heb, staat het bij iedereen mooi. Ik doe niet aan Youtube maar volgde je al op Twitter, Facebook, Bloglovin en Instagram ;-) heb het natuurlijk ook even gedeeld!

 • Avatar van Delphine
  Reply Delphine 2 april 2013 at 11:44

  Ik volg je op twitter facebook en bloglovin. Ik heb geliked op bloglovin en heb het artikel gedeeld op twitter (https://twitter.com/Delphi_Licious/status/319021515075117057) en op facebook (https://www.facebook.com/DelphiLicious/posts/386600674780628).

  Aangezien ik na de paasvakantie reeds examens heb ga ik al van de prille zomerzon kunnen genieten in juni. Sowieso staat er een reisje naar Kroatie gepland. We zijn alvast van plan om een boottocht te doen en ook de meren van Plitvice te bezoeken. Voor de rest zien we wel wat er nog allemaal te doen is, sowieso ook shoppen! Wanneer we in België thuis zijn, dan gaan we hopelijk vaak kunnen zwemmen in de Blaarmeersen en ook vaak fietsen en dergelijke. Ook eens naar de Belgische kust gaan en ook voor het eerst eens gaan shoppen in de Primark!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 2 april 2013 at 11:35

  TOF! Ik doe mee :-D

  Mijn zomerplannen zijn vol met leuke ideetjes voor de bruiloft en hier en daar wat tripjes richting new york, terschelling en curacao.

 • Avatar van Muireann
  Reply Muireann 2 april 2013 at 10:43

  Weer een leuke winactie hier!
  De zomerplannen hangen af van wat er na mijn vakantie zal gebeuren, werk ik nog in dezelfde school of niet, kan ik in een andere school aan de slag of wordt het weer richting privé? Mijn Lief heeft ook zijn vakantie nog niet vast gelegd op het werk, dus ja… We zouden eigenlijk wel graag op reis willen gaan, maar we willen ook snel een eigen huisje kopen en dat is dus momenteel even afwegen. Wel zullen er veel uitstapjes gepland worden met de hondjes! Want die zijn gek op uitstapjes – en wij natuurlijk ook!

 • Avatar van Lisa A
  Reply Lisa A 2 april 2013 at 10:37

  Ik doe graag mee! Dit jaar ga ik onderandere een weekje weg met een super vriendin van mij. Ga ik mee als leiding op kamp en staan er verschillende concerten en festivals op de planning. Genoeg te doen dus!

  Ik volgde je al op facebook, twitter en bloglovin en heb over de actie gedeeld op facebook.

  Xx

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 2 april 2013 at 10:26

  Leuk setje. Dat zou ik wel willen hebben ;-)

  Plannen voor de zomervakantie…..tja, ik zou heel graag weg willen….naar Denemarken bijvoorbeeld. Of we gaan…..ik weet het niet. Hangt van de financiën af. Onze oudste gaat voor het eerst dan echt niet meer mee en onze 2e zoon…..ook dat is onzeker. De 3 jongsten gaan wel mee natuurlijk maar het “voelt” raar. Ach, op zich maakt het mij niet zo uit waar we naar toe gaan op vakantie maar het feit dat we op vakantie gaan is veel belangrijker. We zien het wel…..

 • Avatar van Melissa
  Reply Melissa 2 april 2013 at 10:24

  Wauw die zou ik héél graag willen winnen! I <3 de looks van de zusjes Kardashian!
  Mijn (onze) plannen voor de zomervakantie:

  ONZE EERSTE VAKANTIE MET ONS ZOONTJE! Jeeeeej! Lekker 8 dagen Griekenland (Kos) met ons zoontje die dan 14 maanden is in september.
  Vind het heel spannend (vliegangst) en vooral met ons ukkie! Maar dat gaat vast goedkomen.
  En hoe gaaf zou het zijn als ik in de avond mooi nude opgemaakt ben voor mijn lieve hubby?! ;)

  Link Twitter: https://mobile.twitter.com/Melissa_v_k/status/319001115511365632?p=v

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 april 2013 at 10:20

  woot ik doe mee :D ik volg je overal en hier de tweet; https://twitter.com/femketje/status/319000377238360065

  ik heb vrijwel geen andere zomerplannen dan de hele zomer werken *rekeningen betalen zich jammergnoeg niet vanzelf* maar waarschijnlijk gaan vriendlief en ik een weekendje naar parijs in oktober als vakantie :D

 • Avatar van steffie
  Reply steffie 2 april 2013 at 10:17

  Hey Desiree!
  Wauw ik doe graag mee! Mijn plannen voor de zomervakantie? Werken, moet een laptop bij elkaar werken voor mijn studie want mijn ipad werkt toch niet zo handig als verwacht.
  Verder misschien een weekje renesse als ik geluk heb, maar tussendoor wel zwemmen, citytrips en foto`s schieten. En natuurlijk chillebillen met mijn vriendje.
  https://twitter.com/CurvaciousNL/status/318854171652657153
  Succes allemaal!

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 2 april 2013 at 10:11

  Wauw, wat een ontzettend gave actie!! Wil al heel lang iets van Khroma kopen, maar helaas zijn we net verhuisd en moet ik op de centjes letten. Ik ga helaas niet op vakantie, maar ik wil mn ouders graag helpen om de achtertuin helemaal op te knappen en zelf leuke dagjes uit te verzinnen. En wat ga jij doen?

  Ik volg je op FB en heb het bericht gedeeld onder de naam Amber van Dijl
  Ik volg je op Twitter en heb een bericht getweet: https://twitter.com/Beautyzoom1/status/318998737483624448
  Ik volg je op bloglovin en like het artikel
  En ik volg je op youtube!

  Liefs,
  Amber

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 2 april 2013 at 09:58

  Ik volg je overal!! Ontzettend gave winactie echt heel erg tof!!! Ik heb het bericht ook nog op mijn twitter en facebook https://www.facebook.com/Fablouise.nl/posts/396361783795362! Voor de zomervakantie heb ik naast ontspannen en lekker van de zon genieten nog geen plannen. Ik ga wel over 22 dagen naar parijs, een soort van ‘zomervakantie’ momentje!

  Nu maar duimen & goodluck allemaal!

 • Avatar van Heidi Steven
  Reply Heidi Steven 2 april 2013 at 08:32

  Graag loot ik mee voor dit prachtige setje. Een vakantie zit er voor ons niet in maar we hopen wel de tuin op te kunnen knappen zodat we daar lekker kunnen zitten.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 2 april 2013 at 08:14

  Wat een geweldige winactie! Ik doe alles wat je vraagt om op deze prachtige make-up set kans te kunnen maken! Ik had wel over deze collectie gelezen maar ken het helemaal niet en ik zou heel graag willen weten hoe deze mooie kleuren make-up me zullen staan omdat ik altijd maar blauw, roze en groen gebruik. Ivm met mijn geteinte huid denk ik altijd dat bruine kleuren eyeshadows me niet mooi zullen staan……
  Mijn plannen voor de zomervakantie zijn dat ik naar een zonnig en warm land op vakantie ga en genieten van de zon, zee, strand en shoppen. Maar hier ga ik veel festivals etc. bezoeken. Ik hoop dat de zomer hier net zo lang zal gaan duren als de winter die eigenlijk nu nog niet voorbij is! Dus geef me maar 6 mnd heel zomers weer……;-) Laat de zomer maar komen……
  Deze actie share ik via mijn twitter, fb en ik like daar ook en natuurlijk ook op bloglovin. Ik volg je op youtube.

 • Avatar van Veerle (Lelanh)
  Reply Veerle (Lelanh) 2 april 2013 at 08:12

  Hoi Desirée, helaas zit een zomervakantie er voor ons niet in. Ik studeer als het goed is deze zomer af, ook een heel erg leuk vooruitzicht :). Verder zal het veel genieten worden in Nederland, de Maarsseveensse plassen zijn vlakbij huis bijvoorbeeld. Daar is het altijd heerlijk vertoeven in de zomer.
  Wat zijn jouw plannen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 april 2013 at 14:55

   Echt concrete plannen hebben wij nog niet voor de zomer, maar wel een boel dingen die we graag zouden willen doen. Lekker dagjes naar het water en genieten in eigen omgeving/land is ook altijd wel lekker :)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 2 april 2013 at 07:54

  Alles gedeeld en geliked, hier doe ik graag aan mee :)

 • Avatar van susanne van de schraaf
  Reply susanne van de schraaf 2 april 2013 at 01:23

  superleuke actie! ik ga deze zomer 4 weken naar amerika en lekker rondtrekken san fransisco, yellowstone, grand canyon, las vegas, la en san diego en nog veel mee heb er ontzettend veel zin in!

 • Avatar van PJ - Nombelina
  Reply PJ - Nombelina 2 april 2013 at 01:12

  Eigenlijk heb ik geen zomerplannen. Vakantie zit er in ieder geval niet in. Hopelijk kunnen we wel wat vaker met vrienden afspreken en kan ik lekker met of voor ze kokerellen.

 • Avatar van Regina
  Reply Regina 2 april 2013 at 00:46

  Wat een leuke win actie. Ik heb al veel gelezen over de make up van Khroma beauty maar nog niet gebruikt. Ik ben dus heel benieuwd hoe deze make up is.
  Mijn plannen voor deze zomer vakantie zijn; ik ga naar Sardinie/ Italie om mijn vader te ontmoetten die ik sinds mijn 17e niet meer gezien heb. Toen ik 17 is hij naar Italie terug verhuist en hoorde ik niets meer van hem. Sinds kort heeft hij weer contact opgenomen en omdat ik toch altijd wel contact met mijn vader heb gewild ga ik naar Sardinie om hem op te zoeken en om mijn vaderland te zien omdat ik er nog nooit geweest ben en natuurlijk ook om gelijk vakantie te vieren daar.
  Wel heel spannend vind ik het :)

 • Avatar van FrouTea
  Reply FrouTea 2 april 2013 at 00:14

  Gedeeld op Twitter en Facebook, geliked op Bloglovin’, volg je nu overal! ^^ Zit af en toe al op de website te loeren, vind alleen de verzendkosten iets te hoog jammer genoeg…

  Mijn plannen voor de zomervakantie weet ik nog niet! Vorig jaar ben ik in totaal 3 weken in Engeland geweest voor een aantal concerten en festivals waar echt mijn meest favoriete artiesten kwamen, heb ook een opera bezocht van mijn grote held. :) Dit jaar weet ik het nog niet, het zal iets last minute worden ben ik bang! Ik wil graag naar Rock Werchter en het Best Kept Secret Festival. Muziek makes my world go round!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.