Beauty

3 from 1 | Parfums: Thierry Mugler, Chloé & Shiseido

16 mei 2013

parfums-chloe-thierry-mugler-shiseido
Vandaag heb ik weer 3 heerlijke geuren die ik aan jullie wil voorstellen en deze keer gaat het om Alien van Thierry Mugler, de Chloé signature eau de parfum en Zen Sun van Shiseido. Het zijn drie compleet andere geuren, maar ik vind ze persoonlijk alle drie heel erg aangenaam en draag ze regelmatig. Ze zijn gewoon allemaal weer net voor een ander moment beter geschikt. Ik ben heel benieuwd welke geur jou het lekkerst lijkt. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.

shiseido-zen-sun-1 shiseido-zen-sun-2
Shiseido Zen Sun eau de toilette fraîche 100ml, €65,00
Dit is echt een perfecte geur voor de zomer en geur doet de naam hiermee zeker eer aan. Een zonnig en zomerse eau de toilette in een lekkere grote robuuste flacon die door de kleurschakering zonnigheid uitstraalt. Je ruikt hier onder andere citroen, perzik, zwarte bessen, mango, grapefruit, bergamot, kersenbloesem, lelietje-van-dalen, lotus, rozen, gardenia, sandelhout, framboos en amber in terug. De geur opent heel fris en fruitig, maar de bloemnoten in combinatie met de warme amber en het sandelhout zorgt ervoor dat de geur toch niet te fris is en ook heel vrouwelijk draagt. De geur blijft zo’n 4 uur goed aanwezig op de huid.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Chanel chance, Calvin Klein sheer beauty, Dolce & Gabbana pour femme, Lancôme la vie est belle en Thierry Mugler innocent.

thierry-mugler-alien-1 thierry-mugler-alien-2
Thierry Mugler Alien eau de parfum 30ml (navulbaar), €73,50
Ik ben gek op de parfums van Thierry Mugler, maar Alien is echt één van mijn alltime favoriete geuren waar ik steeds weer bij terug blijf komen. Het is een heerlijke mysterieuze, zware en intense geur en je ruikt er onder andere jasmijn, verschillende houtnoten en amber in terug. Deze eau de parfum blijft ook nog eens gigantisch lang op mijn huid aanwezig en dat vind ik zeker een pluspunt.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Dior addict, Dior pure poison, Bvlgari jasmin noir, Versace crystal noir en Chanel coco.

chloe-eau-de-parfum-1 chloe-eau-de-parfum-2
Chloé signature eau de parfum 50ml, €76,00
Met deze geur heb ik pas sinds kort kennis gemaakt en het is voor overdag nu al één van mijn favorieten geworden. De geur is heel vrouwelijk, romantisch en bloemig en je ruikt er onder andere pioenroos, lychee, fresia, witte roos, magnolia, lelietje-van-dalen, amber en cederhout in terug. Voor zo’n bloemige geur blijft hij echt indrukwekkend lang op mijn huid ruiken, ik kan er met gemak een dag mee door. Als je van rozige en romantische geuren houdt dan is dit er echt één voor jou.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Chanel coco mademoiselle, Dior miss dior chérie, Dolce & Gabbana rose the one, Marc Jacobs daisy en Jean Paul Gaultier classique.

Welke van bovenstaande geuren spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 22 mei 2013 at 14:06

  Chloe lijkt me echt super lekker :)

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 17 mei 2013 at 10:44

  Shiseido Zen Sun klinkt wel héél erg lekker met al die fruitige ingrediënten! Daar ben ik erg benieuwd naar! Alien vind ik (tegen de verwachting in misschien) werkelijk fan-tas-tisch lekker. Die wil ik ooit nog eens kopen, ik neem het mezelf al lang voor dus het moet er maar eens van komen, vind je niet?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2013 at 10:50

   Wat grappig dat je Alien ook zo heerlijk vindt! Dan zal ik er zeker eens voor gaan ;)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 16 mei 2013 at 13:25

  Chloé is mijn favoriet! Mmmmmmm;-)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 16 mei 2013 at 13:17

  Alien is inderdaad erg lekker. See by Chloé zou ik nog heel graag willen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2013 at 10:34

   See by Chloé is ook echt heerlijk! Ik begin zelf steeds meer Chloé-geuren te waarderen, heerlijk! En prachtige flacons ook ♥

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 16 mei 2013 at 13:04

  Chloé Signature blijft een heerlijk luchtje <3

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 mei 2013 at 12:45

  Aliën van Thierry Mugler is echt een van mijn lievelingsgeuren :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2013 at 10:34

   Ik vind het altijd grappig om te merken dat deze geur zo wisselend wordt ervaren, echt zo’n hate-it-or-love-it geur denk ik dan :)

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 16 mei 2013 at 12:25

  Alien blijft mijn grote favoriet! En Cloe lijkt me ook lekker!

 • Avatar van Merin Veronique
  Reply Merin Veronique 16 mei 2013 at 11:32

  Chloé signature lijkt me heerlijk. Die staat op mijn wishlist. Van Thierry Mugler – Alien krijg ik hoofdpijn. Veels te zwaar voor mij.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 mei 2013 at 10:35

   Tip: mocht je de geur op zich wel lekker vinden, maar enkel te zwaar: er is ook een ‘aqua chic’ variant verkrijgbaar die een stukje lichter draagt :)

   • Avatar van Merin Veronique
    Reply Merin Veronique 17 mei 2013 at 10:38

    Oh, dat is wel een fijne tip! Dankjewel, die ga ik eens proberen in de parfumerie :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 mei 2013 at 09:47

  chloe lijkt me lekker :D

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 16 mei 2013 at 06:03

  Wat een mooie parfums!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.