Beauty

3 from 1 | Parfums: Yves Rocher, Oriflame & Guess

24 mei 2013

yves-rocher-retropical-guess-girl-oriflame-vivacity-1

yves-rocher-retropical-guess-girl-oriflame-vivacity-2
Het is weer geurentijd; er komen er heel erg veel uit de laatste tijd. Ik als geurenmens vind dit echt heerlijk! Vandaag wil ik graag 3 geuren aan jullie laten zien die perfect zijn voor de lente en de aankomende zomer. Kijk mee naar meer informatie, foto’s en reviews over Yves Rocher Retropical, Guess Girl en Oriflame Vivacity. Ik heb hier zelf duidelijk één favoriet tussen zitten en ik ben heel benieuwd naar welke van de drie jou het meest aanspreekt?

yves-rocher-retropical-guess-girl-oriflame-vivacity-3 yves-rocher-retropical
Yves Rocher Retropical 75ml, €32,00
Deze zomerse geur is echt perfect voor warme dagen op het strand of flanerend over de boulevard. Het is een eau de toilette en je ruikt er o.a. citrusvruchten, zomerse bloemen, het strand, kokos en bergamot in terug. De geur blijft op mijn huid niet heel erg lang ruiken, maar ik vind dit wel een perfecte zomergeur dus mij hoor je dan minder snel klagen. Gewoon wat meenemen in een reisflacon voor onderweg om even lekker bij te sprayen ;) Ik denk dat veel vrouwen deze geur lekker zullen vinden, hij is niet heel erg uitgesproken maar wel een favorietje voor de zomer!

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Lacôme tresor in love, CK ONE shock, Cacharel noa, Thierry Mugler angel en Nina Ricci nina l’eau.

yves-rocher-retropical-guess-girl-oriflame-vivacity-4 guess-girl
Guess Girl vanaf 30ml, €33,00
Waar ik eerst dacht aan een snoeperige tienergeur bij het horen van de naam en het zien van het flesje, heb ik mijn mening toch zeker bij moeten stellen na het ruiken van de geur zelf. Dit is een frisse en vrolijke geur die ook zeker door jonge vrouwen lekker gevonden zal worden. In de eau de toilette ruik je o.a. vanille, sandelhout, lelie, orchidee, bergamot, meloen, acacia en framboos terug. Ook weer een perfecte geur voor de lente en zomer, maar ook deze blijft op mijn huid niet heel erg lang ruiken helaas.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Juicy Couture viva la juicy, Katy Perry purr, Giorgio Armani aqua di Gioia, Guerlain my insolence en Beyoncé heat rush.

yves-rocher-retropical-guess-girl-oriflame-vivacity-5 oriflame-vivacity
Oriflame Vivacity 50ml, €29,00
Toen deze geur binnenkwam had ik er op één of andere manier niet echt aandacht voor, maar na het ruiken en meerdere keren dragen was ik toch wel aardig verrast. Het is een citrusgeur, daardoor niet echt wat voor mij persoonlijk, maar toch is het een heel opfrissende geur waarvan ik weet dat veel vrouwen hem lekker zullen vinden. Je ruikt in deze eau de toilette o.a. grapefruit, mandarijn, roze peperkorrels, sinaasappelbloesem, pioenroos, vetiver en witte musk. De geur blijft zo’n 4 uur op mijn huid ruiken.

Zoals je misschien wel kan raden is Retropical van Yves Rocher duidelijk mijn favoriet van de 3 bovenstaande geuren. Elly van beauty & lifestyle website Pretty Happy heeft vandaag ook een artikel online staan met deze 3 geuren erin verwerkt. Een soort duo-review dus, maar dan over 3 parfums in één keer. Ik ben heel benieuwd welke geur haar het meest aanspreekt..

Welke van de bovenstaande geuren lijkt jou het lekkerst?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Llucinxo
  Reply Llucinxo 26 mei 2013 at 19:01

  Ik heb zelfs laatst de Guess Girl parfum gekocht en ik ben er super blij mee. Hij is mierzoet en daar hou ik van, maar toch ligt genoeg voor de zomer (als die er ooit nog gaat komen). Hij blijft bij mij gelukkig wel lang hangen en ik krijg er veel vragen naar van mensen, omdat ze hem lekker vinden ruiken. Dus zeker een topper van mijn kant voor deze zomer. xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 mei 2013 at 20:47

   Wat leuk dat je hem gekocht hebt en er zo gek op bent, hij is ook zeker geschikt voor de zomer ^^

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 24 mei 2013 at 16:05

  De verpakking van retropical is zoo mooi!:D

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 24 mei 2013 at 15:14

  Lijken me erg lekkere geurtjes!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 24 mei 2013 at 10:01

  Jouw voorkeur is precies zoals ik had verwacht haha! Leuk om te lezen ^^

 • Avatar van Shelley
  Reply Shelley 24 mei 2013 at 09:21

  AWW die van Yves Rocher lijkt mij zo heerlijk ! Ik wil <3

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 24 mei 2013 at 08:12

  Ik vond het doosje van Yves Rocher er al meteen het leukste uitzien, lekker vrolijk :) De geur lijkt me ook echt lekker. Guess Girl vind ik iets te zoet denk ik. Ik hou van fris en fruitig, maar niet té zoet, haha.

 • Avatar van mysupersweetlife
  Reply mysupersweetlife 24 mei 2013 at 06:26

  Eigenlijk lijken ze me allemaal heel erg lekker!
  Liefs

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 mei 2013 at 00:38

  Love dat doosje van yves rocher!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.